Recomandare

Detalii despre Creditori

Acorda minim 500 si maxim 15000 lei pentru 11 - 30 luni

1.00
Offer provident.ro
Ultima actualizare a fost în:iulie 6, 2018 6:54 pm

Pentru a putea intra in posesia baniilor este necesar sa ai un loc de munca de minim 1 luna, sa ai un venit de minim 300 lei. Poti aplica doar online, prin completarea unui formular simplu in doar 30 secunde. Iar in cel mai scurt timp ești contactat de către Provident. Este un credit relativ simplu, care iti da posibilitatea sa alegi cum platesti ratele, săptămânal sau lunar. Poti opta pentru varianta in care agentul bancar vine sa colecteze ratele sau poti achita singur rata prin transfer bancar sau la ghiseul Provident din judetul tau. Actele care ai nevoie sunt doar 2: buletinul de identitate si fluturasul de salariu respectiv cupon de pensie.

Acorda minim 600 si maxim 30.000 lei, pentru 4 - 60 luni

2.00
Ultima actualizare a fost în:iulie 6, 2018 6:54 pm

Pentru a intra in posesia baniilor este necesar sa ai un venit de minim 500 lei si sa ai un venit permanent din salariu sau pensie de minim 1 luna. La credius, la fel ca la porovident, poti aplica doar online prin completarea formularului de creditare, doar ca la credius trebuie sa introduci mai multe date in formularul de contact, dar dupa trimitere cererii, stii exact daca esti respins sau aprobat. Prea-probarea se face in doar 60 minute. Ratele creditului se achita lunar, prin transfer bancar, la bancile partenere sau la ghișeele bancare credius din orasul tau. Pentru a aplica ai nevoie de buletinul de identitate, iar la nevoie, pentru a dovedii bonitatea ta, este necesar fluturașul de salariu sau cuponul de pensie.

Promotia Provident
Daca imprumuti sume cuprinse intre 2000 lei si 4000 lei intri automat in tragerea la sort a veri, unde vei putea castiga o masina noua Ford Fiesta sau 3 premii in valoare de 5000 lei. Un alt avantaj pe care il ai la aceasta promoție este ca fiecare client primește câte 100 lei cadou, pentru a se bucura de aceasta vara din plin.

Spre Promotia Provident:
Promotia Credius
Credius inca nu are nici o promotie, dar te rog sa verifici pe butonul de mai jos, pentru ca nu doresc sa pierzi vreo oferta pe care credius o pune la dispozitia ta. Deci: verifica acum si vezi daca regasesti la acest creditor promotii, daca nu vei regasii promotii astazi, vei ajunge pa pagina principala a siteului!

Spre Promotie Credius:
9.7 Scor Total
Provident VS Credius

Sunt cele mai in voga institutii nebancare din Romania si cele mai cautate de catre romanii care doresc sa împrumute bani fara acte si hartii nenumarate. De exemplu provident a ajuns in casele a peste 1.000.000 de persoane. Iar credius a ajuns in curt timp pe locul doi in topul creditelor nebancare din Romania. Totul se datorează serizoitatii de care dau dovada si rapiditatea cu care ofera creditele.

Proces aplicare Credius
9.1
Proces aplicare Provident
9.7
Rapiditatea lui Provident
9.2
Rapiditatea lui Credius
9.4
Seriozitatea lui Credius
9.1
Seriozitatea lui Provident
9.1
Avantajele
  • Aplici online foarte simplu si in cel mai rapid mod. Acum nu mai trebuie sa astepti pana ce ti se face legatura, aplici online, iar in scurt timp esti sunat de catre creditor.
  • Nu este nevoie de nenumarate acte, la amamndoua institutii ai nevie doar de doua acte: buletinul si fluturasul respectiv cuponul de pensie.
  • Poti imprumuta banii necesari si daca esti restantier ( sa nu ai restante grave si in repetate rânduri.

1 Comment
  1. Așteptam comentarii si sugestii vizavi de creditele recenzate…

Scrie aici!

Compară ofertele!
  • Total (0)
Compară Acum!
0