Comparatie intre Provident VS Credius. Comparatia intre cele mai in voga 2 credite rapide nebancare

3
Last update was on: mai 30, 2018 2:18 pm
Promotia Provident
Daca imprumuti sume cuprinse intre 2000 lei si 4000 lei intri automat in tragerea la sort a veri, unde vei putea castiga o masina noua Ford Fiesta sau 3 premii in valoare de 5000 lei. Un alt avantaj pe care il ai la aceasta promoție este ca fiecare client primește cate 100 lei cadou, pentru a se bucura de aceasta vara din plin.

Spre Promotia Provident:
Promotia Credius
Credius inca nu are nici o promotie, dar te rog sa verifici pe butonul de mai jos, pentru ca nu doresc sa pierzi vreo oferta pe care credius o pune la dispozitia ta. Deci: verifica acum se regsesti si la acest creditor astazi promotii, daca nu vei regasii promotii astazi, vei ajunge pa pagina principala a siteului..

Spre Promotie Credius:
9.7 Scor Total
Provident VS Credius

Sunt cele mai in voga institutii nebancare din Romania si cele mai cautate de catre romanii care doresc sa împrumute bani fara acte si hartii nenumarate. De exemplu provident a ajuns in casele a peste 1.000.000 de persoane. Iar credius a ajuns in curt timp pe locul doi in topul creditelor nebancare din Romania. Totul se datorează serizoitatii de care dau dovada si rapiditatea cu care ofera creditele.

Proces aplicare Credius
9.1
Proces aplicare Provident
9.7
Rapiditatea lui Provident
9.2
Rapiditatea lui Credius
9.4
Seriozitatea lui Credius
9.1
Seriozitatea lui Provident
9.1
Avantajele
  • Aplici online foarte simplu si in cel mai rapid mod. Acum nu mai trebuie sa astepti pana ce ti se face legatura, aplici online, iar in scurt timp esti sunat de catre creditor.
  • Nu este nevoie de nenumarate acte, la amamndoua institutii ai nevie doar de doua acte: buletinul si fluturasul respectiv cuponul de pensie.
  • Poti imprumuta banii necesari si daca esti restantier ( sa nu ai restante grave si in repetate rânduri.
Evaluare Utilizator: 5 (2 votes)

1 Comment
  1. Așteptam comentarii si sugestii vizavi de creditele recenzate…

Scrie aici!

Compară ofertele!
  • Total (0)
Compară Acum!
0