fbpx

Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

Nu stiu dacă...
Nu știu dacă ma crezi, dar provident te poate imprumuta de bani în condiții avantajoase și serioase. In 3 minute iți voi spune totul despre provident.
Cel mai Cautat Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

Apreciezi Oferta?+14

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 18 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 500 lei
 • Suma Maximă: 10.000 lei
 • Perioada Minimă: 10 luni
 • Perioada Maximă: 22 luni
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24-48 ore
 • Aprobare: În 10 minute
 • Dobândă: Intre 128% si 327%
 • Tip Dobândă: Fixă
 • Tip finanțare: Credit rapid
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA

Recenzie creată pentru: provident.roprovident.ro
Poți Aplica Rapid Aici


Sper ca ai inteles!

Cum se face ca uni oameni chiar nu inteleg ca provident este numarul 1 in Romania în acordarea de credite rapide.

Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

Vrei sa te imprumuti azi de la ?
Aplică Rapid Aici

Credite Similare

Last update was on: decembrie 11, 2018 12:34 pm


Creditul Zilei

Top 10 credite nebancare rapide online

Descriere

Pareri si Opinii

 • Inainte de a afla adevarul! Inainte, aveam o parere proasata despre provident, dar de la un timp, mi-am schimbat radical parerea despre acest institut financiar nebancar.  Evident, eram si eu ca si tine, indoctrinat cu prostiile care se scriu prin ziarele online, precum ca:  iti da teapa sau mai stiu eu ce prostii de genu… De multe ori, anumite ziare, scrie atat de rau despre acest institut nebancar, crezând ca vor fi reenumerați de catre provident, pentru a sterge postarile negative, dar se pare ca este o institutie financiara serioasa si nu se complica la aceste lucruri murdare, iar pentru asta îl felicit! Bravo Provident!

 • Cat de mult s-a schimbat? Inainte sa caut informatiile necesare, si sa scotocesc internetul pentru a crea aceasta recenzie pentru voi, nu ma așteptam ca provident sa devina atat de avantajos si sa acorde bani intr-un interval foarte scurt. Este cu mult mai avantajos decat in ani precedenți. Adevarul este ca: provident deține supremația pentru creditele oferite, iar cele mai mult persoane apelează la acesta cu incredere, pentru ca, este cel mai cunoscut institut nebancar din Romania.

 • Cum crezi tu ca te tepuieste? M-am minunat sa citesc niste articole in care se spune ca provident te tepuieste, nu lua bani de la acesta, ia grijă ca mare….bla! bla! bla! Nimic mai fals de atât! Cum crezi tu ca un institut nebancar te poate tepui cu bani cand este reglementat de BNR? Chiar crezi ca vine provident la tine acasa si nu mai pleaca din casa ta pana nu iei bani imprumut? :)) Apropo: dai o raita pe google si ai sa vezi ca majoritatea articoleleor sunt vechi de când istoria, iar cele care sunt mai noi, au fost putin retușate sa para o noutate…

 • Te-am executat silit! Vad ca unii se plang ca sunt executati silit. Pai mai frate, daca nu platesti creditul, este si normal sa te execute silit, ( sa iti puna proprire pe salariu) pentru ca ori ce banca face acest lucru, si tu daca ai imprumuta pe cineva cu bani, cu siguranta la-i dat in judecata sa-ti recuperezi banii. Intrebarea mea este: de ce naiba te bagi sa imprumuti bani daca stii ca nu poti sa îi restituii? Dupa ce esti executat silit de banca, incepi sa te plangi pe forum si prin ziare ca banca a fost de vine… Total este gresit, tu esti cel vinovat, deoarece nu ti-a calculat bine momentul cand ai facut imprumutul. Cand apelezi la un credit trebuie sa fii responsabil de el!

 

Timpul tau este limitat? Vrei bani in 24 ore?
Timpul tau este limitat? Vrei bani in 24 ore?

Daca te-ai lămurit complet despre această ofertă avantajoasa? Poti aplica simplu si rapid in doar 30 de secund, prin apăsarea butonului galben. Promit ca esti contacata de catre provident in cel mai scurt timp.


Sfatul si Parerea mea

 • Adevarul gol-golut! Tu acum vrei sa imprumuti bani de la provident, nu-i asa? …dar nu prea ai incredere in el , pentru ca ai auzit prea multe lucruri rele, nu-i asa? No, la`s ca nu-i rau! Iti explic eu cum sta treaba…

Provident este unul din cele mai serioase imprumuturi nebancare din Romania. Te asigur ca asa este… In plus, iti poate acorda bani in 48 de ore prin mai multe variante de imprumut. Acum la provident poti accesa bani de minim 500 lei si maxim 10.000 lei. Evident ca pentru suma maxima trebuie sa ai si un salariu pe masura. Nu uita ca aceste institut nebancar se adreseaza si persoanelor cu venituri foarte mici, iar venitul minim pe care trebuie sa-l ai este de 300 lei lunar.

 • Restanterii pot aplica? Da, majoritatea restantierilor au putut aplica ala acest credit super arpid, evident, nu trebuie sa ai restante grave. Te intrebi ce inseamna restante grave: Nu trebuie sa fii rau-platnic, adica sa ai probleme cu restituirea banilor in repetate rânduri si sa fii trecut de fiecare data in biroul de credit al restantierilor.

Nu uita un lucru important despre provident!

Daca nu stiai, iti spun eu: provident pana in acest moment a ajutat peste 1.5 milioane de Romania cu diverse sume de bani, ceea ce la facut sa întreacă ori ce concurenta din domeniul financiar nebancar.

Teapa de la Provident. Chiar asa este?

Mai oameni buni, daca provident ar da teapa, voi credeti ca BNR l-ar mai lasa sa activeze in Romania? Nu uita un lucru: legile din Romania s-au schimbat atât de mult, încât le este imposibil unor creditori sa mai tepuiasca oamenii prin diverse texte ilegale introduse in contractele de creditare. Eu zic ca nu… La Provident te asigur de pe acum ca are niste contracte curate si legale , dar alte institutii nebancare s-ar putea sa o faca. De acea am inceput sa creez recenzii despre institutiile nebancare si bancile din Romania!

înapoi la MENIU ↑

Periculos sau avantajos? Parerea mea!

Poate fi avantajos cat si dezavantajos, iti voi explica pe scurt aspectele importante.

 • Avantaje

Este printre cele mai accesate credite nebancare din romania de catre romanii care au nevoie urgenta de bani cu imprumut si doresc un imprumut sigur, cu acte putine si fara sa se complice prea mult, deoarece acest institut nebancar vine la tine acasa cu bani, cea ce îl face super avantajos.

Vreau sa mai precizez următoarele: Daca in decursul a 30 zile, vrei sa restitui bani imprumutati, o poti face, platind dobanda doar pentru zilele in care bani au stat la tine, tot ce trece peste aceasta zi, platesti dobanda integrala conform contractului stabilit. Cea ce te rog este sa mai verifici aceste lucruri, pentru ca se poate schimba intre timp, si nu doresc sa fii spus ceva gresit.

 • Ex: vrei 3000 lei prin acest imprumut rapid, pentru 10 luni, dar dupa 25 zile vrei sa restitui bani. Te asigur ca o poti face, plătind dobanda doar pentru aceste zile in care bani au stat la tine, adica pentru cele 25 zile. Atentie! Daca trece mai mult de 30 zile, vei plati dobanda integrala stipulata in contract.


 • Un alt aspect: prin lege, poti restituii bani in ori ce zi catre ori ce institut financiar nebancar sau bancar fara vreo justificare in decursul a 15 zile, platind dobanda doar pentru zilele in care au stat bani la tine.


 • Dezavantaje

Dezavantajul este atunci cand te bagi ca prostul la un imprumut pentru a-ti satisface mofturile… Cei mai multi regreta imprumutul, deoarece nu le-au fost de mare ajutor. Majoritatea cestor oameni, care au imprumutat bani pentru aceste nevoie, care nu necesita un imprumut, incep sa actioneze pe forumuri ca tembelii, precum ca provident i-a tepuit cu banii imprumutati, sunt prea scumpi…etc. ( cinte te-a pus sa ieie banii, deoarece un credit se ia cu un anumit scop bine întemeiat, nu sa imi cumpar un telefon :))  )

No zi! Vrei sa ai bani in 24 ore?

Te intereseaza sa faci in asa fel incat experienta ta de astazi sa fie una uimitoare? Vrei sa aplici astazi in 30 de scecunde?


înapoi la MENIU ↑

Cât de dezavantajos este creditul rapid oferit?

Dupa parerea mea nu exista credite dezavantajoase, deoarece tu in momentul cand cauti un credit, il vrei pentru un anumit scop. de ex: ai o problema financiara sau iti trebuie bani pentru o operatie sau un proces civil si ai nevoie sa dai bani la avocat, altfel risti sa pierzi procesul. Crezi ca acest credit te dezavantajează in acele momente?

Dezavantajos este cand te bagi ca idiotul sa imprumuti bani pentru a-ti cumpara un iphone  sau alte mofturi de genu, cum foarte multi o fac, atunci devine foarte dezavantajos.

înapoi la MENIU ↑

Tările in care mai activează provident

Pe provident îl mai gasesti in: Polonia, Ungaria, Mexic, Bulgărea si Cheia, asta inseamna ca din moment ce activeaza in mai multe tari, este din ce in ce mai credibil si mai serios. Un astfel de institut nebancar, care activiaza in mai multe tari, nu ar putea sa isi strice reputatia. Iti garantez!

înapoi la MENIU ↑

Actele necesare pentru intrarea in posesia banilor

La provident ai nevoie doar de 2 acte pentru a intra in posesia banilor – dupa parerea mea cele mai simple acte pe care le poti procura usor: unul este buletinul de identitate, pe care îl ai tot timpul asupra ta, iar al doilea este fluturasul de salariu, pe care îl primesti luna de luna. Daca nu îl ai in luna curenta, nu este o problema, poti dovedii cu cel anterior, iar daca nu le ai, este necesar sa astepti salariul următor sau alte documete care atesta veniturile tale.

înapoi la MENIU ↑

Este necesar sa vina agentul acasa?

Ai doua variante prin care poti imprumuta bani rapid de, una prin care un agent bancar vine luna de luna de luna sau saptamana de saptamana si incaseaza ratele, iar alta prin care in depui bani in contul provident, luna de luna ( te duci la banca si virezi bani in contul. Este exact cum ai platii o factura)

E timpul sa te decizi daca vrei imprumutul!
E timpul sa te decizi daca vrei imprumutul!

Te avantajează scorul creditului? Crezi ca avantajele sunt benefice? De dezavantaje ce posti spune?

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_mobile=”2″ layout_portrait_tablet=”2″ layout_landscape_tablet=”2″ layout_small_desktop=”2″ layout_medium_desktop=”2″ layout_large_desktop=”2″ layout_extra_large_desktop=”2″ layout_title=”false” layout_title_one_line=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” player_autoplay=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DnGms6lncuzs%5Cnhttps%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DQmek9qoHHjk%5Cn%22%7D%5D” layout_items_per_page=”2″ popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%226560%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fcredite-bancare.com%2Foferte%2Fprovident-ro%2F%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%226560%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fcredite-bancare.com%2Foferte%2Fprovident-ro%2F%22%7D%5D” time_to_show_ads=”15″]

Ai un urmărit aceste videoclipuri?

Ai urmarit videoclipurile prezentate de cel mai bun institut financiar nebancar din Romania? Cum ti se pare? Te-ar tenta creditul?

Acest calcul este creat cu aproximatie, iar provident poate in ori ce moment sa creasca sau sa scada costurile.

Cost Total

Cost împrumut cu aproximatie44 saptamani48 saptamani58 saptamani
1000 lei1.500 lei1.813 lei1945 lei
Cost împrumut cu aproximatie58 saptamani70 saptamani80 saptamani
3000 lei4.755 lei5.121 lei5.456 lei
Cost împrumut cu aproximatie80 saptamani90 saptamani100 saptamani
5000 lei8.661 lei9.382 lei9.727 lei

Informații suplimentare

Condiții : Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

Tip Finanțare

Credit rapid

Suma minimă acordată

500 lei

Suma maximă acordată

10.000 lei

Vârsta minimă necesară

18 ani

Perioada Minimă

10 luni

Perioada Maximă

22 luni

Vechime în muncă necesară

1 luna

Venit minim acceptat

300 lei

Dobânda aplicată ( DAE )

Intre 128% si 327%

Actele necesare sunt

Buletinul de identitate, Fluturas de salariu

Gradul de aprobare

80%

Încasarea salariului

In mana

Aprobare se face în

În 10 minute

Bani se acorda în

24-48 ore

Aplicare se face

ONLINE

Pot avea și alte finanțări în desfăsurare?

NU

Se poate rambursa anticipat?

NU

Comision analizare dosar

NU

Se percepe comision de acordare

NU

Necesar adresâ de email

OPTIONAL

Necesară adeverința de venit?

NU

Și pentru Rău-platnici?

DA

Și pentru Restanțieri?

DA

Necesar să depui garanții

NU

Este necesar girant?

NU

Tip dobândă

Fixă

Recenzii (3)

3 reviews for Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

4.7
2
1
0
0
0

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. viorica

  Pe langa alte instituții ce acorda credite, după părerea mea este cel mai credibil institut nebancar și cel mai bun. Eu am apelat de 2 ori, prima oară am luat creditul a doua zi, iar a doua oară, in ziua când am sunat la ei.

 2. Lolo Bia

  Mai, daca esti refuzat de banca, precum mai toti suntem refuzati de banci, deoarece vad ca cele mai multe banci ne cauta doar când are nevoie de noi, dar când avem noi nevoie, ne da cu sutu in fund. Eu zic ca e o solutie rentabila de creditare când esti refuzat de banci. Are dobanda cam mare, dar te ajuta la necaz, nu iti intoarce spatele…

 3. iacobut lucica

  am un imprumut la voi si vreau o refinantare se poate, daca [poate as vrea cat mai repede

Provident

A fost creat cu sudoare si cu un singur scop important in anul 2016: sa ajute persoanele care doresc un credit sa-l  obțină foarte usor si cu un numar mic de acte. Este printre cele mai bune imprumutui nebancar din Romania, cu peste 1.5 milioane de credite acordate pana in prezent, cea ce il face devină unul din cele mai apreciate ifn-uri din Romania si cei mai importanti jucatori din domeniul financiar nebancar.

Detalii

Provident- DATELE COMPANIEI:

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/1682/2006 CUI:18346091

DETALII DE CONTACT:

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA

Str. Şerban Vodă nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucureşti

Unde mai găsiți Provident

Marketing Agency

Contacte Utile

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

ORE DE LUCRU:

 • Luni - Vineri: 07:30 - 22:00
 • Sâmbătă: 08:00 - 19:00
 • Duminică: 08:00 - 18:00
Progam de Aplicare la un Credit Online
 • Luni-Duminica: 24/7