Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite

Adaugă la favoritAdaugă la favorit!Removed from wishlist 1
Esti de părere cu mine?
Crezi că ieși mai în avantaj să imprumuti bani de la un creditor pe care nu-l cunoști? Îți spun sincer că aici vei găsii recenzia completa despre credius, cu avantajele și dezavantajele pe care le are. Doar că trebuie să-ți faci timp 3 minute să studiezi recenzia.
Cel mai bun Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite

Apreciezi Oferta?+37

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 18 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 500 lei
 • Suma Maximă: 30.000 lei
 • Perioada Minimă: 6 luni
 • Perioada Maximă: 5 ani
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24 ore
 • Aprobare: Pe loc
 • Dobândă: 82%
 • Tip Dobândă: Fixă/Variabilă
 • Tip finanțare: Credit rapid
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
9.4

30000 lei 500 lei

Recenzie creată pentru: credius.rocredius.ro
Aplica Rapid Aici!
Te rog ceva!
Am o rugăminte mare la tine, si te rog sa o iei în considerare, dacă te decizi să împrumuți de la acest creditor, te rog sa te întorci sa iți lași părerea despre experiența avuta. Ce zici, te întorci? Și mai am o rugăminte: făți timp te rog și citește toată recenzia, pentru ca doar în acest mod vei putea știi cu exactitate totul despre acest creditor, nu durează mai mult de 3 minute.

Înainte de toate vezi scorul creditorului

Chiar practica cele mai bune dobânzi?

Am fost întrebat dacă acest institut nebancar practica cele mai bun dobânzi, iar eu am respuns de fiecare data ca acest creditor oferă printre cele mai bune dobânzi nebancare și acordă cele mai rapide credite online din Romania.

Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite
Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite
Vrei sa ai banii chiar azi?

RECOMANDARI CREDITE

CREDITUL ZILEI

Creditul Zilei este In curs de actualizare…

Descriere

Pareri si Opinii

Daca te-ai decis sa imprumuti bani de la Credius, trebuie sa reții că este un institut nebancar bunicel ( sa nu spun bun, ca imi spui ca te mint) fata de ce exista pe piața la ora actuala. Retine ca acest institut nebancare iți aproba cererea pe loc, mai exact, știi pe loc dacă ai șanse sa imprumuti bani sau nu. Vreau sa mai îți spun ceva: nu sunt aici sa te mint sau sa îți spun diverse baliverne cum alții o fac, această recenzie, după părerea mea este cea mai completa pe care o poți găsi pe internet la ora actuală.  Chiar te rog du-te și pe alte site-uri, dupa care intoarcete aici si ai să vezi cât de diferite sunt si cât de adeverită este această recenzie.

Ce trebuie sa retii?

 • Nu este un institut nebancare care sa te tepuiasca cu bani, intr-adevarat are o dobanda mai mare decât la banca, dar cu cele mai ușoare condiții de creditare de pa piata nebancara din Romania
 • Nu vei regăsii nici o  clauza abuzive în contractele de creditare oferite
 • Imprumutul se adresează atât persoanelor cu venit mic cât si persoanelor respinse de banci
 • Poti imprumuta atât sume mici de bani cât si sume mari, prin oferta de nevoi personale.
 • Banii iți sunt acordați in maxim 24 ore de la solicitare ( cel mai rapid credit nebancar )
 • Nu uita un lucru foarte important: este cel mai rapid creditor din romania, nici un alt creditor nu o să mai găsești sa-ti ofere banii atât de rapid cum o face acest institut nebancar.

Ce ar trebuii să mai stii?

1
Am o părere buna despre rapiditatea cu care se acorda imprumtul de la Credius. Este un institut care se tine de cuvânt cand vine vorba de rapiditatea cu care ajung bani la tine, aici nu am ce critica, pentru ca este un ifn extrem de rapid. In plus, este cât se poate de intelegator cu clientii care întâmpina probleme cu întârzierea ratelor, pentru ca va găsii soluția cea mai convenabila pentru amândoi pentru a nu te penalizat pentru întârziere, doar ca tu trebuie sa anunți din timp..

2
Părerea mea este foarte proasta când vad ca sunt adăugate comisioane de administrare. Iți spun pe fata, de ce părerea mea este proasta despre împrumuturile nebancare ce aplica comisioane de administrare, comision de analizare dosar…etc. Pai pe lângă dobanda care o practica, mai adaugi si comisioane, este aberant. Nu e corect, prea mult… Dar dacă stau si ma gândesc mai bine, la bancile mari din Romania este acelas lucru…

3
Am o părere buna despre credius cand vine vorba de acordarea împrumuturilor si către restanțieri, deoarece nu este vina lor ca au ajuns în biroul de credite, iar cei mai multi au ajuns in aceasta situație din pricina crizei sau a neînțelegerii cu băncile sau institutiile nebancare, nu este neapărat din vina lor. Deci merita și aceste persoane o a doua șansa!

4
Inca un plus este ca in contractele de creditare oferite este stipulat clar si concret termenii si conditiile in termeni umani, pe înțelesul tuturor. In plus, nu se regăsesc clauze abuzive, cea ce este un avantaj enorm.

 

Întreabă-te înainte!

Inainte de-a lua un credit, fie de la  credius sau de la alt institut nebancar, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:

 • Întreabă-te dacă ai nevoie acum de acesti bani si daca nu cumva poți economisii lunar pana ce ii dobandesti
 • Nu uita ca aceste credite au o dobanda mare fata de cele bancare, dar ai sansa de 95% sa obtii imprumutul.
 • Da, intr-adever, acest institut nebancar acorda bani si restantierilor, dar pentru asta nu trebuie sa te imprumuti dacă nu ai problema care necesita acest lucru.
 • Nu te imprumuta de la instituțiile nebancare doar pentru a satisface poftele, o sa te coste cam scump aceste pofte.
 • Rugamintea mea este sa iti faci si tu un calcul ( daca te descurci sa platesti ratele si sa traiesc decent sau nu ) daca iti iese negativ, renunta sa-l mai iei, deoarece o sa-ti fie foarte greu sa plătești ratele luna de luna.

Ti-am spus ca acesta practica o dobanda avantajoasa?

Oare ti-am spus ca dobanda practicata de acest institut nebancar este cu mult mai avantajoasa decât competitorii săi?

Ce trebuie sa mai stii?

Avantajul este ca ai în fata un institut financiar nebancar care se tine de cuvânt, este serios si iți acorda bani împrumutați foarte rapid și fără acte și hârtii prea multe. Nu vreau sa îl laud, pentru ca nu este de lăudat nici un credit din Romania, iți spun doar ca este un institut nebancar bunicel și are părțile lui avantajoase.

 • Bani se acorda cu un numar mic de acte, in doar 24 ore de la solicitare
 • Stii pe loc dacă împrumutul se acorda sau nu ( acest institut nu te face sa aștepți aprobarea prea mult )
 • La acest credit rapid poti aplica si dacă ești restanțier
 • Nu este necesară garanție pentru suma solicitata
 • Nu este nevoie de adeverința de venit
 • Procesul de creditare decurge doar online
 • Nu este nevoie de girant sau garantii
 • Este o soluție eficienta dacă ai fost respins de bancă
 • Aplici in doar 2-3 minute, iar in circa 10-15 minute ești sunat pentru confirmarea cererii

Daca vrei sa aplici rapid o poti face aici!

In concluzie: Sa nu crezi ca vei găsii o ofertă mai strălucită decât cea de la credius. Repet: nu este un credit strălucit, dar este cu mult mai bun fata de altele!

Părerea Specialiștilor!

Daca vrei sa apelezi la acest institut financiar nebancar este important sa cunoști dobanda, ce este putin cam mare ( …dar mai toate instituțiile nebancare aplica dobânzi mari ). In al doilea rand, trebuie sa cunoști comisioanele practicate. Si in ultimul rând, trebuie sa cunoști costul total al creditului, care îl voi calcula eu mai în jos, pentru a-ti face o idee despre costurile totale ale acestui credit.

 • Nu recomand să împrumuți bani doar pentru a-ti satisface mofturile de zi cu zi
 • Recomand acest credit doar dacă ai nevoie neapărat ( adica urgent) de o suma mica sau mare de bani
 • In ultim instanta, sfatul meu este ca acest credit rapid nebancar este potrivit pentru tine și cu mult mai avantajos decât alte oferte de genul acesta.

Părerea Specialiștilor!

Ce nu imi place mie la acest institut nebancar este ca practica comisioane de administrare, ce trebuie sa-l achiți din suma solicitata, dacă doresti un credit de nevoi personale. Dar daca o luam logic, cam toate bancile practica acest comision, dar dupa parerea mea, este aberant sa iți ia și dobânda și comision! Cu aceste comisioane am eu o problemă, in rest, am o părere buna despre Credius: putin cam scump, dar merita dacă ai nevoie neapărat de un credit rapid.

 • Este putin cam scump, dar daca stau sa mă gândesc la dobânzile usturătoare pe care le practica alte instituții nebancare, acesta este un credit ”BOBOC”
 • Comisioanele de administrare și analizare dosar și dobânda sunt putin cam scumpe.
 • In ultima instanta, il recomand, deoarece este cu mult mai avantajos decât multe alte institutii nebancare din Romania si competitorii sai.

Am o singură recomandare astăzi!

Nu am ce recomandare mai buna decât cea de la credius sa fac. Aplica acum rapid si promit ca vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil!

Pentru început ti-am pregătit niște videoclipuri care o să te ajute să înțelegi mai bine împrumutul, dupa care o sa regăsești recenzia completa.

Noul Sistem de Plata Credius

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMNpC8PlWYSg%5Cn%5Cn%22%7D%5D” popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” time_to_hide_ads=”30″ time_to_show_ads=”59″ text_skip_ad_in=”Poți închide după” text_skip_ads=”Închide Anunțul”]

Cât de Ușor poți Aplica?

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dg7B0RvrtM9c%5Cn%5Cn%22%7D%5D” popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” time_to_hide_ads=”30″ time_to_show_ads=”59″ text_skip_ad_in=”Poți închide după” text_skip_ads=”Închide Anunțul”]
Detalii

Este online 24/7

 • Fie ca este zi sau noapte, poti aplica online fara piedici si foarte simplu

Nu este nevoie de adeverinta de venit

 • Parerea mea este ca ai un avantaj dacă nu ti se cere adeverința de venit

Ce tip de credit este?

 • Credit Nebancar – Imprumuturi de nevoi personale pentru sume mici si mari

Pre-aprobarea pe loc

 • Pre-aprobarea creditului se face pe loc, in maxim 5- 10 minute știi dacă se aproba sau nu creditul

Detalii

Varsta minima acceptata

 • Varsta minima a solicitantului nu poate fi mai mica de 18 ani

Suma de bani oferita

 • Poti face un imprumut de bani de minim 500 lei si maxim 30.000 lei

Perioada imprumutului

 • Poti imprumuta o suma de bani pentru minim 5 luni si maxim 60 luni

Salariu/Pensia minimă

 • Salariul sau pensia minima pe care trebuie sa o ai este de minim 500 lei

In primul rand, vreau sa precizez ca acest institut nebancar pe numele lui credius se afla prin aproape toate molurile din Romania. Nu cred ca nu ai dat de ele macar o data, deoarece eu dau in fiecare zi de el, dar cel mai mult, imi sare in ochii verdele cu care este scris ” Se acorda credite rapide si online in 60 de minute”. Pentru ca sa iti faci o idee despre Credius, iti pun niste poze la dispozitie, deoarece sunt curios de câte ori ti-a sărit in ochii, dupa care lasa-mi un comentariu.

Ce părere ai de tonomatul de credite pe care credius îl detine?

De  câțiva ani, a montat prin mai multe magazine si Super Market-uri tonometele de credite. Acum te întrebi cum funcționează? Pai pur si simplu introduci buletinul in tonomat, acesta ti-l scanează buletinul, iar dupa 60 minute esti sunat pentru acordarea baniilor. Practic, acest tonomat de credite este un mini bancomat care iti acorda creditul. La aceste tonomate poti face un imprumut de pana la 20.000 lei fara adeverința. Acum te intreb: Ce părere ai de aceste tonomate oferite de credius? Lasă un comentariu!

Poate te interesează și aceste video

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DC9katI6SwrY%5Cn%5Cn%22%7D%5D” popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” time_to_hide_ads=”30″ time_to_show_ads=”59″ text_skip_ad_in=”Poți închide după” text_skip_ads=”Închide Anunțul”]
[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DoxRs9vmx3hs%5Cn%22%7D%5D” popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%227947%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fgoo.gl%2FXx2neC%22%7D%5D” time_to_hide_ads=”30″ time_to_show_ads=”40″ text_skip_ad_in=”Poți închide după” text_skip_ads=”Închide Anunțul”]

Cost credit informativ

Cost împrumut cu aproximatie 4 luni 8 luni 12 luni
600 lei 804 lei 1.080 lei 1.356 lei
1500 lei 2.192 lei 2.624 lei 3.124 lei
2000 lei 2.684 lei 3.496 lei 4.169 lei
2500 lei 3.356 lei 4.368 lei 5.214 lei
3000 lei 4.028 lei 5.248 lei 6.259 lei
Atentie! Acestea sunt doar informați orientative.

Informații suplimentare

Specification: Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite

Ce tip de imprumut este?

Credit rapid

Se aplica dobanda pe bani imprumutati?

DA

Care este suma minima acordata?

500 lei

Care este suma maxima acordata?

30.000 lei

Care este vărsata minima acceptata?

18 ani

Care este perioada minima în care poți restituii creditul?

6 luni

Care este perioada maxima în care poți restituii creditul?

5 ani

Cata vechime trebuie sa am la actualul loc de munca?

1 luna

Care este venitul minim lunar acceptat?

700 lei

Ce acte sunt necesare pentru a obține finantarea?

Buletinul de identitate

Care este gradul de aprobare al creditorului?

70%

Modul de incasare a banilor de la locul de munca

Prin transfer bancar in contul tău sau ridicare personala

In cât timp se aproba creditul?

Pe loc

In cat timp se acorda bani imprumutati?

24 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Care este dobanda practicata?

82%

Se poate rambursa anticipat?

Nu se cunoaste

Se percepe comisioane pentru analizarea dosarului?

Intre 150 si 990 lei ( depinde de suma imprumutată )

Se percepe comisioane de acordare a banilor?

Nu se cunosate

Este necesar sa dovedesc cu adeverita de venit ca am un loc de munca?

NU

Este nevoie sa depun garanții pentru a obține banii necesari?

NU

Este nevoie sa aduc girant?

NU

Pot avea mai multe credite in desfășurate in acelas timp?

NU

Este necesar sa am adresa de email pentru a putea aplica?

DA

Este necesar sa fiu angajat sa pot primii imprumutul?

DA

Daca sunt rau-platnic am șansa sa primesc creditul?

DA

Daca sunt restantier am șansa sa primesc creditul?

DA

Ce tip de dobanda este aplicata?

Fixă/Variabilă

Recenzii (3)

3 reviews for Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite

4.7
2
1
0
0
0

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Anca

  Eu am luat bani foarte rapid, a doua zi i-am si luat. Bine ca eu nu am luat un credit mare, doar 6500 lei. E putin cam scump, dar a meritată, ca la banca am fost refuzat de 3 ori si m-am lasat păgubaș sa mai incerc. Eu sunt si restantier, ca prin 2008, nu am mai putut platii ratele vreo 4-5 luni si m-au bagat astia in biroul de credite. Pe aceasta cale vreau sa felicit pe cel care a scris aceasta recenzie, m-a ajutat enorm. Inca ceva, linkul ala care te duce spre credius nici nu se vede…

  • @Credite-Bancare.com

   Iti mulțumim pentru feedback! Prin cea ce spuneți ne dați speranța sa continuam munca noastră! Ne bucuram ca acest post te-a ajuta sa iți iei creditul rapid de care aveai nevoie, iar referitor la butonul de care faceți referire l-am modificat și l-am făcut mai vizibil. Mulțumim pentru ca ne-ati atras atenția! Inca ceva pentru cei care doresc să compare ofertele de creditare: am creat top 10 cele mai bune credite rapide pe care îl găsiți aici

 2. Ovidel

  Îi dau 4 stele pentru ca are dobânda cam mare, dar pentru ajutorul care mii la oferit, merita 5 stele. Nimeni nu a vrut sa ma imprumute decat acest creditor.

 3. Nicolae

  Am incercat sa vb cu dv pe chat si nu am reusit…

Despre

Credius.ro este o platformă online de creditare care se adresează unui public foarte larg de persoane. La acest institut nebancar regăsești aproape toate tipurile de credite, de la creditele rapide pana la creditele de nevoi personale. Acest institut financiar nebancar  fost înființat în 2013, iar pana în prezent a ajutat mi de persoane sa-și îndeplinească visul sau pentru a trece mai ușor prin situatiile dificile din viata lor.

Localizare Pe hartă
Detalii

Credius- DATELE COMPANIEI:

Credius  IFN S.A Nr. Registru Comerțului: J23/1231/2013 CUI: 31534882

CAEN: 6492

DETALII DE CONTACT:

Credius  IFN S.A Voluntari, Bulevardul Pipera nr. 1/i,  et 3+4, sc. A, Bucuresti, Ilfov

Unde mai găsiți Credius

Contacte Utile

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

ORE DE LUCRU:

 • Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
 • Sâmbătă: 09:00 - 14:00
 • Duminică: închis
Progam de Aplicare la un Credit Online
 • Luni-Duminica: 24/7

Bucuresti Auchan Vitan

 •  Calea Vitan, nr. 236, sector 3, Auchan Vitan

Bucuresti Chitila

 •  Soseaua Chitilei, nr. 284, Centrul Comercial Colosseum Retail Park

Bucuresti Colentina

 • Soseaua Colentina, nr. 426 A, sector 2, Carrefour Colentina

Bucuresti Cora Alexandriei

 • Soseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5, Cora Alexandriei

Bucuresti Cora Lujerului

 • Bd. Iuliu Maniu, nr. 19, sector 6, Cora Lujerului

Bucuresti Grand Arena Mall

 • Bd. Metalurgiei, nr. 12-18, sector 4, Mall-ul Grand Arena

Bucuresti Liberty Mall

 • Soseaua Progresului, nr. 151-171, sector 5, Mall-ul Liberty

Bucuresti Obor

 •  Soseaua Colentina, nr. 2, sector 2, Complexul Bucur Obor

Bucuresti Piata Crangasi

 • Calea Crangasi, nr. 29, sector 6, Piata Crangasi

Bucuresti Piata Delfinului

 • Aleea Dobrina, nr. 1-3, sector 2, Piata Delfinului

Bucuresti Piata Sudului

 •  Str. Sergent Nitu Vasile, nr. 1, sector 4, Piata Sudului

Bucuresti Piata Veteranilor

 •  Bd. Iuliu Maniu, nr. 78–80, Sector 6

Bucuresti Titan

 • Str. Liviu Rebreanu, nr. 6 A, sector 3, Magazinul Titan

Alba Iulia

 • Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 1, Centrul Comercial Unirea

Alexandria

 • Str. Libertatii, nr. 242, Winmarkt

Arad

 • Bd. Revolutiei, nr. 39-41, Ziridava Shopping Center

Bacau

 • Str. Luminii, nr. 3

Barlad

 • Str. 1 Decembrie, nr. 17

Brad

 • Str. Republicii, nr. 24 A

Braila

 •  Str. Mihai Eminescu, nr. 90, Winmarkt

Brasov Orizont

 • Str. Jupiter, nr. 1, Piata Astra

Brasov Toamnei

 • Str. Toamnei, nr. 15 , Bl. 5

Buzau

 • Piata Daciei, nr. 1, Winmarkt

Calarasi

 • Str. Belsugului, nr.19, Bl. 26

Campina

 • Str. Republicii nr. 16-18, Complexul Mercantis Big Nou

Campulung Muscel

 •  Str Negru Voda, Nr 168, Bl 4, Sc. A

Caransebes

 •  Str. Mihai Viteazul, nr. 18, Euro Shopping Mall

Carei

 • Calea Armata Romana, nr. 2, Bl. AR2

Cluj-Napoca

 • Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, Magazinul Central

Constanta

 • Str. Cumpenei, nr. 2, Cora Bratianu

Craiova Auchan Craiovita

 •  Calea Severinului, nr. 5 A, Auchan Craiovita

Craiova Electroputere Mall

 • Calea Bucuresti, nr. 80, Mall-ul Electroputere

Deva

 • Bd. Decebal, Mall-ul Deva

Drobeta-Turnu Severin

 • Str. Horia, nr. 12, Centrul Comercial Decebal

Focsani

 •  Str. Piata Moldovei, nr. 1, Hala Moldovei

Galati

 • Str. Domneasca, nr. 24, Winmarkt

Hunedoara

 •  Bd. Corvinu, nr. 8

Iasi Felicia

 • Str. Bucium, nr. 36, Complexul Comercial Felicia

Medgidia

 • Str. Pietii, nr.1

Medias

 • Str. Mihai Eminescu, nr. 1

Oradea

 •  Str. Republicii, nr. 30, Crisul Shopping Center

Petrosani

 •  Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 79, Jiul Shopping Center

Piatra Neamt

 •  Bd. Decebal, nr. 3, Winmarkt

Pitesti

 • DN 65B, Geamana 117141, Auchan Bradu

Ploiesti 3

 • Sos. Nordului, Nr 1, parter

Ploiesti Winmarkt Big

 • Piata 1 Decembrie 1918, nr. 4, Winmarkt Big

Ploiesti Winmarkt Omnia

 • Bd. Republicii, nr. 15, Winmarkt Omnia

Satu Mare

 • Str. Nicolae Golescu, nr. 43, Satu Mare Shopping Plaza

Sibiu

 • DN1, Km 306, Strada Sibiului, Nr. 5, Selimbar, Auchan Sibiu

Slatina

 •  Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 20, Winmarkt

Suceava

 • Str. Stefan Cel Mare, nr. 56, Complexul Comercial Bucovina

Targoviste

 • Bulevardul Unirii 31, Complexul Pavcom

Targu Jiu

 • Str. Victoriei, nr. 44, Complexul Parang

Targu Mures

 • Piata Victoriei, nr. 14, Mures Mall

Timisoara Barnutiu

 • Str. Simion Barnutiu, nr. 4

Timisoara Piata Iosefin

 • Str. Iancu Vacarescu, nr. 28, Piata Iosefin

Valcea

 •  Calea lui Traian, nr. 127, Winmarkt