fbpx

Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!

Cum se face?
Cum se face ca unii omeni chiar nu vad calitatea acestei recenzii!!! Ai fi surprins sa iti spun ca ai in fata cea mai completa recenzie despre viaconto.ro??
- 75% Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!

Apreciezi Oferta?+20

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 20 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 150 lei
 • Suma Maximă: 1.500 lei
 • Perioada Minimă: 7 luni
 • Perioada Maximă: 30 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24 ore, 48 ore
 • Aprobare: În 10 minute
 • Dobândă: Fără Dobandă la primul credit
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Tip finanțare: Credit Online
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: https://www.viaconto.ro - 150.00

600 lei 150 lei

Recenzie creată pentru: viaconto.roviaconto.ro
Poți Aplica Rapid Aici
Pareri si Opinii

Daca te-ai gandit sa aplici la un imprumut de la viaconto, trebuie sa retii ca poti imprumuta bani atat cu dobânda cat si fara dobanda. Primul credit este 100% gratuit, dar nu poti imprumuta mai mult de 600 lei, cea ce face sa nu prea fie avantajos, pentru ca sunt si alte institutii nebancare ce iti acorda bani fara dobanda pana la 1200 lei.  Mai jos vei avea lista completa cu creditele care sunt acordate fară dobanda. Dar daca tu vrei o suma mica de bani, acest institit nebancar este cat se poate de avantajos. Pe Viaconto il mai gasiti si in alte tari, oferind tot acest credit online urgent.  Împrumuturile rapide acordate se adreseaza si pentru tarile europene: Letonia, Spania, Cehia, Polonia, Suedia.

Ce trebuie sa retii!

 • Nu este un institut care sa te jecmaneasca de bani din moment ce primul credit este fara dobanda.
 • Nu se regasesc clauze abuzive in contactele oferite de viaconto.ro IFN
 • Poti restituii bani in ori ce zi, platiind dobanda doar pentru lunile in care bani au stat la tine
 • Oferta se adreseaza doar persoanelor ce doresc sume mici de bani prin oferta de creditare pana la salariu
 • Bani sunt acordati in doar 24 ore de la solicitatea imprumutului, iar la al doilea credit se acorda pe loc.

 

Sfatul si Parerea mea

De fiecare data o spun clar si răspicat, cele mai bune credite mici si rapide acordate pana la salariu fara acte stufoase sunt cele mai avantajoase imprumuturi nebancare disponibile pe piata.

 • Pont Important! Mai jos ti-am pregatit  o lista cu cele mai bune credite mici si rapide de pe piata, vezi daca ti se potiveste vreo oferta… Garantam pentru seriozitatea ofertelor prezentate!

 • Retine te rog! Nu uita ca poti imprumuta doar 600 lei la primul imprumut, doar de la urmatorul imprumut poti solicita un imprumut de bani mai consistent.

 • Atentie mare! daca cumva vrei ca imprumutul pe care la-i accesat sa nu devina un imprumut cu dobanda, achital la timpul stabilit cu viaconto.ro, pentru ca, in momentul in care întârzii cu rambursarea baniilor, se percepe o dobanda penalizatoare pentru fiecare zi de intarziere. In concluzie: daca achiti la timp creditul este cat se poate de avantajos, daca nu achiti creditul la timp, vei platii bani in plus.

 • Este Necesar! Este necesar sa ai un cont de salariu sau  pensie pentru a putea împrumuta suma de bani solicitata, sau mai poti dovedii cu alte acte ca ai un venit constant lunar

Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!

600 lei 150 lei

Vrei sa te imprumuti azi de la ?
Aplică Rapid Aici

Credite Similare

Last update was on: decembrie 11, 2018 12:34 pm


Creditul Zilei

Top 10 credite nebancare rapide online

Descriere

Este avantajos viaconto.ro

 • Foarte important: De fiecare dat spun clar si raspicat, ca iubesc creditele fara dobanda, dar urasc oameni care se imprumuta fara sa gandeasca, cea ce inseamna ca, sunt avantajoase doar pentru cei ce doresc credite rapide online pentru situatii urgente, daca nu te afli intr-o situati de genu, cu siguranta sunt dezavantajoase, pentru ca te bagi in datorii fara sa ai nevoie de banii necesari urgent.


înapoi la MENIU ↑

Dezavantajele viaconto.ro

 • Dezavantajele creditului: dezavantajul este ca bani ajung la tine putin mai greu, in doar 24 de ore in cel mai fericit caz, in cazul in care banca la care ai cardul sau contul bancar colaborează cu viaconto, daca nu colaborează acest ifn, bani ajung la tine in 48. ore.


 • Varsta e o problema! Daca nu ai varsta de minim 20 ani nu poti solicita nici macar un imprumut de la acest institut financiar nebancar, mai exact nici nu te baga in seama, dar nu in panica, am gasit solutii si pentru cei de 18 ani, dute la magazinul de credite, si ai sa vezi.


înapoi la MENIU ↑

Chiar este fara dobanda? …sau este doar de fațada?

Da, este un credit fara dobanda.

 • Nu uita un lucru: acest tip de imprumut se acorda fara doabanda doar pentru primul imprumut, de la urmatorul imprumut bani se acorda cu dobanda.


 • Important de precizat: nu poti imprumuta mai mult de 600 lei fara dobanda, ori ce imprumut solicitat pentru o suma mai mare de 600 lei, se aplica dobanda pe bani imprumutati ce variaza, intre 5253 % si maxim 8844%.înapoi la MENIU ↑

Fara salariu poti imprumuta bani necesari?

Da, se poate imprumuta bani daca nu ai un salariu pe care il castigi de la vreo companie, in schimb poti dovedii prin ori ce mijloace ca ai de unde restitii bani imprumutati la data stipulata in contract.

înapoi la MENIU ↑

Este un imprumut online sau nu?

Este un imprumut rapid 100% online. Prin acest imprumut nebancar rapid nu ai posibilitatea sa imprumut bani prin alte metode decat pe internet.

înapoi la MENIU ↑

Care sunt actele necesare pentru Viaconto?

Pentru a putea aplica pentru un imprumut rapid online, este necesar sa ai urmatoarele documente:

 • Actul de identitate: Buletinul de identitate trebuie scanat sau fotografiat cu telefonul si trimis la adresa stipulata


 • Extras cont bancar: Este necesar sa ai extrasul de cont bancar  scos pe ultimele 3 luni din contul de salariu, pensie..etc


înapoi la MENIU ↑

Bani se acorda in 24 ore sau mai putin?

Bani solicitati se acorda in 24 – 48 ore de la solicitare, iar prea-probarea se face in 10 minute din momentul ce Viaconto.ro a luat legatura cu tine.

 • Nu uita un lucru: dupa aprobarea creditului, dureaza intre 24 si 48 ore pana ce bani ajung in contul tau.


înapoi la MENIU ↑

Mai multe imprumuturi in acelas timp se poate?

Viaconto nu accepta sa ai mai multe imprumuturi in acelas timp. Este si normal de ce nu accepta aceste lucruri, pentru ca este imposibil sa iei bani imprumut de la mai multe banci, deoarece te-ai ruinat si te-ai ingropa in datorii daca faci acest lucru riscant.

înapoi la MENIU ↑

Daca nu pot achita creditul la timp ce se intampla?

I cazul in care nu poti restituii bani la termenul covenit de ambele parti in contract, este necesar sa contactezi acest institut nebancare cu minim 3-4 zile inainte de data scadenta. Acest institut nebancar iti pune o taxa de prelungire a contractului. Este o dobanda in plus pentru fiecare zi de prelungire.

înapoi la MENIU ↑

Ai fost respins? Afla de ce?

Sunt nenumărate motive pentru care esti respins, dar eu o sa iti ofer doar 2, cele mai obisnuite motive prntru care esti respins la viaconto:

 • Respingerea 1: Nu poti dovedi ca ai de unde restituii suma de bani imprumutata, mai exact nu poti dovedii ca ai bani necesari la data scadenta ( data cand trebuie restituit creditul).înapoi la MENIU ↑

Acest calcul este strict creat pentru creditul cu dobanda! Nu uita ca poti imprumuta pana la 600 lei fara dobanda!

Cost Total

Cost împrumut cu dobandă10 zile15 zile30 zile
700 lei790 LEI835 LEI970 LEI
800 lei903 LEI954 LEI1109 LEI
900 lei1016 LEI1074 LEI1248 LEI
1000 lei1129 LEI1193 LEI1387 LEI
Acestea sunt doar informați orientative.

Calcul Facut cu un DAE de minim 5253 % si maxim 8844%. Calculul fluctuează: cu cat suma de bani împrumutata este mai mare, DAE este mai mic, si cu cat imprumutul este mai mic, DAE creste.

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” popup_ad_type=”img” player_video_ads_enabled=”true” video_ad_type=”img” time_locale=”ro” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DN3BVHUfCElA%22%7D%5D” popup_ad_image_group=”%5B%7B%22popup_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22popup_ad_image%22%3A%226843%22%2C%22popup_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22popup_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fcredite-bancare.com%2Fvivacredit%2F%22%7D%5D” video_ad_image_group=”%5B%7B%22video_ad_image_source%22%3A%22ml%22%2C%22video_ad_image%22%3A%226843%22%2C%22video_ad_on_click%22%3A%22ocl%22%2C%22video_ad_img_link%22%3A%22https%3A%2F%2Fcredite-bancare.com%2Fvivacredit%2F%22%7D%5D” time_to_show_ads=”120″ time_to_hide_ads=”30″ text_skip_ad_in=”Poți închide după” text_skip_ads=”Închide Anunțul”]

Informații suplimentare

Condiții : Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!

Tip Finanțare

Credit Online

Suma minimă acordată

150 lei

Suma maximă acordată

1.500 lei

Vârsta minimă necesară

20 ani

Perioada Minimă

7 luni

Perioada Maximă

30 zile

Vechime în muncă necesară

1 luna

Actele necesare sunt

Buletinul de identitate

Gradul de aprobare

60%

Încasarea salariului

Prin transfer bancar in contul tău sau ridicare personala

Aprobare se face în

În 10 minute

Bani se acorda în

24 ore, 48 ore

Aplicare se face

ONLINE

Dobânda aplicată ( DAE )

Fără Dobandă la primul credit

Se poate rambursa anticipat?

NU

Comision analizare dosar

NU

Se percepe comision de acordare

NU

Necesară adeverința de venit?

NU

Necesar să depui garanții

NU

Este necesar girant?

NU

Pot avea și alte finanțări în desfăsurare?

NU

Necesar adresâ de email

DA

Este nevoie sa fiu angajat?

Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit

Și pentru Rău-platnici?

DA

Și pentru Restanțieri?

DA

Tip dobândă

Fara Dobanda

Recenzii (1)

1 review for Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!

5.0
1
0
0
0
0

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Andrea

  Eu am împrumutat 600 lei si iam luat in ziua urmatoate. Cred ca a fost cel mai simplu credit pe care il putea lua cineva… Va multumesc si voua credite-bancare.com pentru ca mi-ați pus aceasta recenzie la dispoziție.

Despre viaconto.ro

ViaConto este un creditor nebancar cu mai multe sedii, in mai multe tari, care face parte grupului viasmsgroup.com. Acest institut nebancara fost infiinta in 2016, dar numai in 2018 a inceput sa activeze imprumuturile pe piata din Romania. Acest creditor este specializat in acordarea de credite mici si rapide pana la salariu. ViaConto a intrat pe piata creditelor nebancare cu o oferta super avantajoasa, acordarea de credite fara dobanda la primul imprumut pentru perioade scurte.

Detalii

viaconto- DATELE COMPANIEI:

IFN VIACONTO MINICREDIT SA Nr. Registru Comerțului: J40/10149/2016 CUI:36368519

DETALII DE CONTACT:

IFN VIACONTO MINICREDIT SA

Calea Moșilor 21, etaj 2, București

Unde mai găsiți viaconto