Mindi – Tot ce trebuie sa știi despre creditul rapid oferit

Adaugă la favoritAdaugă la favorit!Removed from wishlist 0
Poate nu stii...
Ești de părere cu mine că înainte să te imprumuti la un creditor pe care nu-l cunoști, este obligatoriu să cauți o recenzie corectă despre acesta? Astăzi iți arătam tot ce trebuie sa știi despre creditul de la Mindi.ro
Cel mai Cautat Mindi – Tot ce trebuie sa știi despre creditul rapid oferit

Apreciezi Oferta?+5

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 20 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 100 lei
 • Suma Maximă: 3900 lei
 • Perioada Minimă: 10 zile
 • Perioada Maximă: 30 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 6-24 ore
 • Aprobare: În 10 minute
 • Dobândă: Fără Dobandă la primul credit
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Tip finanțare: Credit Online
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: NU
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: mindi.ro - 100.00
8.8

2900 lei 100 lei

Recenzie creată pentru: mindi.romindi.ro
Vreau acum acest credit
Crede-ma te rog!
Am creat, cea mai completa recenzie despre mindi.ro. In aceasta recenzie, vei avea acces la aproape tot ce trebuie sa știi despre împrumuturile rapide oferite. Tot ce trebuie sa faci este sa ai 5 minute libere pentru a citii, părerile, opiniile, avantaje și dezavantajele acestui creditor rapid. Important de Reținut! În cazul în care dorești acest credit, te rog, ca după ce ai împrumutat banii, sa te întorci și să-ți lași părerea despre creditul solicitat de la mindi.
8.8 Scor Total
Mindi IFN

Mindi este o platforma de creditare specializata in acordarea creditelor mici si rapide, numitele ”credite pana la salariu”. Această companie de creditare acorda bani prin mai multe modalități, ceea ce-l face net superior altor imprumuturi. Scopul acestui institut nebancar este de-a te ajuta in situații dificile cu sume mici de bani fara dobanda pentru primul credit.

Dobandă
9.2
Proces de Aplicare
9
Taxe si Comisioane
8.9
Scoringul Creditului
8.5
Acordarea Banilor
9
Relatii cu Clientii
9.1
Documentatia necesară
8
Avantajele
 • Creditul îl poti primii in decursul a 6- 24 ore
 • Primul credit este fără dobanda, ceea ce da nota seriozitatea acestu creditor
 • Oferta de creditare se adresează si restanțierilor care nu au avut restante grave
 • Dupa aprobare bani sunt transferati in decursul a 10-15 minute in contul tau
 • Aplicarea la oferta mindi se face simplu online
 • Ai posibilitatea sa prelungești împrumutul dacă la data scadenta nu ai bani necesari cu 7, 14 sau 30 zile.
 • Plățile se pot efectua cu succes prin transfer bancar
 • Daca creditul este achitat la timp, la urmatoarele credite vei beneficia de cele mai bune oferte si dobânzi preferențiale
 • La următoarele credite bani sunt la tine pe card in doar 10 minute, fara sa mai întocmești alte acte.
 • Finanțare gratis și pentru pensionari, cea ce este un avantaj enorm
Dezavanteje
 • Nu se acorda persoanelor sub 20 de ani, cea ce îi da un minus foarte mare
 • Daca esti din bucuresti, este necesar sa te deplasezi la sediul lor pentru finalizarea tranzacției, semnarea contractului si primirea banilor.
Ai aflat tot ce vuiai sa stii despre acest imprumut?

Daca pana in acest moment ai aflat tot ce trebuia sa stii despre mindi, poti aplica simplu si ușor apăsând butonul galben.

 

Important! Vezi acest scurt video!

 

Mindi – Tot ce trebuie sa știi despre creditul rapid oferit
Opinii, Pareri si Recenzii

2900 lei 100 lei

Descriere

Nu uita un lucru important...

Ce poate fi mai avantajos decât un credit fără dobanda, ce altceva ai putea sa găsești dezavantajos la acest creditor? Nu ai ce, din moment ce primești bani pe gratis.

Pareri si Opinii

 • Inainte să aflu care e adevarul! Pentru început vreau sa iti spun ca eu am o problema cu instituțiile nebancare, dar o problema grava!! Nu mi-am închipuit vreo data ca unii bloggeri nu doresc sa scrie dezavantajele pe care le are un institut nebancar, sunt sătul sa vad cum aproape toate recenziile sunt la fel.
 • Nu vei afla adevarul despre acest institut nebancar nici unde, decat aici, pentru ca este relativ nou pe piata institutiilor nebancare, iar pe alte bloguri, vei da doar de articole care scriu doar de bine, copiate chiar de pe site-ul mindi.ro, si iti va explica exact cea ce tu stii de deja, pentru ca, pe majoritatea blog-urilor, de unde te informezi, găsești acele-as lucruri, de parca se copiază unul de la altul. Eu vreau sa o iau altfel, pentru ca tu sa intelegi atat riscrile cât si avantajele pe care le are acest creditor.

 • Ar putea să te tepuiască? Multi dinte voi cautați recenzii, crezând ca toate sunt adevărate, nimic mai fals, cele mai multe sunt scrise de dragul banilor, creând cele mai pompoase recenzii, ridicând în slavi ori ce creditor, dar intr-un  final, vei afla exact ce este scris pe mindi.ro, pentru ca, cei mai multi copiază pur si simplu articolele de la acelas  creditor:).  Dar sa lăsam asta deoparte si sa trecem la subiectul nostru. Din câte am studiat, si m-am interesat, si am telefonat sa aflu mai multe informații chiar la acest creditor, am ajuns la o concluzie surprinzătoare si ne așteptată : mindi acorda cele mai bune dobânzi din Romania la ofertele de credit pe termen scurt, mai exact, la creditele pana la salariu. Te rog sa mă crezi, am verificat eu  sa vad dacă acest creditor are cele mai bune dobânzi la imprumutul cu numarul 2, pentru ca primul imprumut e gratuit, si asa este! Cand m-am decis sa scriu acest articol am spus următoarele: ”sa vezi ce il termin eu pe acest ifn daca găsesc ceva dezavantajos”, dar se pare ca nu am reușit, pentru ca pur si simplu nu găsesc un dezavantaj din moment ce nu se aplica dobanda pe bani împrumutați. Daca cumva ai ceva de spus despre acest ifn, te rog, scrie la acest post o recenzie, să aflu si eu…

 • Ce am mai aflat? – Cum spuneam mai sus, primul credit este fara dobanda. Poti imprumuta pana la 1100 lei fara dobanda, adica pe gratis, doar pentru primul imprumut. Ce mi-a placut la acest creditor, este ca in momentul in care mai dorești o suma de bani, o poți accesa in doar 10 – 30 minute, pentru ca, creditorul a prins încredere in tine si te ajuta rapid, dar de data asta se aplica dobanda pe bani împrumutați.

Ai aflat opinia mea? Ai citit-o complet?

Daca ai citit opinia si părerea mea despre acest creditor, poți imprumuta banii necesari chiar in acest moment, pentru ca doar online este deschis 24/7 , 7 zile pe săptămâna.

Sfatul si Părerea Mea

 • De ce il aplaud si ii multumesc? Eu de obicei multumesc rar, dar astăzi vreau sa ii multumesc acestui creditor pentru ca a găsit soluția de-a te imprumuti fara dobanda, cea ce înseamna ca este o oferta super avantajoasă. Ce poate fi mai avantajos pe lumea asta decât sa te imprumuti de bani fără dobanda?

 • Restanțierii pot primii bani?  –  Aici este o  mica problema, pe care o deslușesc imediat. Retine te rog! Nu poti accesa un credit rapid daca ai restante la credite in repetate rânduri. Nu doar ca nu poti accesa bani la acest institut nebancar, dar aproape nici un ifn si nici o banca nu accepta persoane care au restante grave. Ce se înțelege prin Restante grave:  ai rămas în repetate rânduri cu restante la credit, iar de fiecare data ai ajuns in biroul de credite al restanțierilor.

 • Cand nu recomand acest credit? – Nu recomand sa te imprumuti de bani de la acest institut nebancar daca nu ai probleme urgente. Acest creditor a fost infiinitat special pentru a ajuta persoanele care sunt intr-un impas financiar. Deci: daca vrei sa imprumuti bani pentru a satisface anumite mofturi, mai bine las-o balta.

Si cu toate cele spuse îl aplaud!

Vreau sa-l felicit și sa îi multumesc in numele tuturor persoanelor ce întâmpina greutăți cu banii, pentru ca ajuta persoanele la necaz fara să perceapa dobanda pe banii acordați. Bravo Mindi!

Ce mai trebuie sa stii

Ce spune ToateBancile.ro despre acest imprumut?

Acest tip de creditare este unul pe care trebuie sa-l accesezi doar in situatii urgente. Nu recomand sa te imprumuti de bani doar ca sa-ti îndeplinești mofturile. Pentru ca, nu platesti dobanda pe bani imprumutati, am doar  cuvinte de laudă la adresa acestui IFN – nu numai pentru el, ci pentru toti cei care ofera aceste credite rapide online fara dobanda.

Nu uita ca acest institut nebancar nu te poate imprumuta mai mult decat poti tu restituii, de ex: ai un salariu de 1200 lei si vrei sa imprumuti rapid 1000 lei, pentru 30 zile, trebuie sa retii ca nu ti se poate acorda aceasta suma de bani, deoarece nu te încadrezi, si trebuie sa soliciti un imprumut mai mic. Dar nu uita, poti pune si salariul soțului/sotiei in joc, pentru a mari șansa de a imprumuta o suma de bani mai mare.

Din câte am citit, mindi practica o dobanda cu mult mai mica decat foarte multe instituții nebancare ce acorda credite pentru perioade scurte de timp. Bonusul pe care îl găsești in această oferta, este ca nu platesti dobanda pe bani împrumutați, cea ce îl face net superior altora instituții ce oferă credite cu dobanda 0%.

Nu recomand acest institut nebancar daca nu ai o situație urgenta, o greutate, o lipsa acuta a banilor. Stiu ca nu ti se pare anormal sa nu recomand un credit, dar in primul rand, calculează-ti bugetul înainte sa te împrumuți, deoarece ai șansa sa nu restitui bani la timp, cea ce face ca imprumutul sa devina cu dobanda.  Dar daca restitui bani la timp, acest credit fara dobanda este net superior altor imprumuturi.

No ce zici? Vrei bani pe gratis?

Vrei sa imprumuti bani 100% gratuit? Daca vrei sa imprumuti acum, este necesar sa apeși butonul ”Vreau Bani Imprumut”, iar in urmatoarea secunda esti pe pagina creditorului.

‎Care este riscul creditului?

Riscurile la care te supui sunt minore daca iti achiți creditul la timp. Dar nu uita, acest credit este fara dobanda pentru primul împrumut, dar daca întârzi cu achitarea împrumutului in termenul comvenit, vei plătii o dobanda penalizatoare de aproximativ 1,1% pe zi.

înapoi la MENIU ↑

Tot ce trebuie sa stii despre Mindi IFN ai aici pe scurt.

TOTUL DESPRE MINDI.RO

 • Mindi IFN ofera doar imprumuturi pentru perioade scurte si foarte scurte prin oferta de credit pana la salariu
 • Nu se percepe dobanda pentru minim 100 lei si maxim 1000 lei
 • Oferta se adreseaza doar celor ce doresc  bani cu imprumut de minim 100 lei si maxim 2900 lei
 • Prin aceasta oferta poti accesa un credit rapid pentru o perioada de minim 7 zile si maxim 30 zile
 • Varsa necesara pentru a lua bani cu imprumut este de minim 25 ani si maxim 75 ani
 • Daca ai un salariu sau pensie de minim 700 lei poți aplica cu încredere
 • Este necesar sa ai card de salariu pentru a intra in posesia banilor, altfel nu cred ca ai posibilitatea de a aplica la mindi, dar nu iti fă probleme daca nu ai asa ceva, consulta Aici lista cu Top 10 Credite Online
 • Creditul nu se acorda restanțierilor sau rau-platnicilor, deci consulta topul de mai sus pentru a vedea alte finantari ce acorda bani restantierilor.
 • Oferta se adreseaza doar celor ce au un venit permanent stabil, adica trebuie sa ai un loc de munca pentru a intra in posesia banilor.
 • La mindi nu este nevoie de garantii sau girant
 • Bani se acorda in decursul a 24 ore, dar știi pe loc dacă ai șanse sa iti fie acordat creditul
 • Actele necesare pentru intrarea in posesia banilor sunt: buletinul de identitate si justificarea unui venit permanent lunar ( fluturasr de salariu, cupon de pensie…etc cam tot ce inseamna venituri lunare.
 • DAE poate varia:  minim  1023%  si maxim 8843% ( dobanda este cu aproximatie )


înapoi la MENIU ↑

Cele mai bune dobânzi chiar le are Mindi sau…

Stim cu toti cât de nesuferite sunt ifn-urile – aici ma refer la dobanda practicata – unele institutii nebancare au o dobanda de iți sa-r ochii numai când citești DAE 😉 Acest ifn, in schimb practica o dobânda printre cele mai mici de pe piata nebancar din Romania – aici ma refer strict pentru creditele pe termen scurt, numitele credite pana la salariu.  Cea ce este mai important, este ca poti accesa si bani fara dobanda la primul credit, ceea ce îl face si mai atractiv.

înapoi la MENIU ↑

Chiar este primul imprumut fara dobanda ( gratis )

Da, este 100% gratis pentru maxim 1100 lei. Dar daca stau sa mă gandesc mai bine. Mai exista si alt ifn, care iti poate acorda bani fara dobanda, pe numele lui Tele Credit, dar se pare ca nu poti lua mai mult de 500 lei fara dobanda. In cateva randuri, Mindi este un credit super avantajos! Cât de tare este sa poți accesa bani gratis, nu-i asa?

înapoi la MENIU ↑

Ai bani in 10 minute? E adevarat?

Mindi spune ca iti acorda bani in 10 minute, dar ma îndoiesc sa îi acorde asa repede, mi se pare putin cam făcătura ”chestia” cu 10 minute creditul este la tine. Da, exista o solutie, dupa ce dosarul de creditare a fost aprobat,  bani ajung la tine in 10 minute, deoarece se face doar un transfer bancar printr-un simplu click. Parerea mea este ca bani ajung la tine în decursul a 24 ore. Tot procesul de creditare decurge dupa cât de rapid te miști tu cu întocmirea actelor. Ce vreau sa precizez este ca pre-aprobarea se face în 10 minute, mai exact in 10 minute esti sunat pentru validarea cererii.

La al doilea credit, acest institut financiar nebancare iti poate acorda bani in 10 minute ( foarte adevarat ). Aici este un mare adevăr, deoarece te cunoaște si știe cu cine are de face, prin urmare nu mai trebuie sa întocmească alte acte pentru ca te cunosc si au încredere in tine.

înapoi la MENIU ↑

Ce tare e, bani se acorda până la 75 ani!

Nu prea vad sa acorzi bani persoanelor de pana la 75 ani, deoarece media in Romania este 65 ani. Ceea ce este doar niste text scrise in vant. Daca stau sa o iau logic, este cât se poate de corect sa ajuti gratis un pensionar, iar pentru asta il aplaud pe mindi.ro – ești tare neică!

înapoi la MENIU ↑

Care este procesul Concret și Corect?

PROCES CREDITARE

 • Alegi suma pe care o doresti, dar nu prea mare sa nu iti fie greu sa o returnezi. Daca tot accesezi acest credit gratis ia-l cu cap
 • Apasa butonul aplica, dupa care esti redirecționat spre formularul de creditare, unde adaugi datele tale, dupa care apeși butonul trimitare cerere.
 • In maxim 10 minute, un agent bancar te suna pentru confirmare cererii, explicarea ofertei si trimiterea contractului de creditare
 • Iar dupa ce trimiti toate documentele cerute, se trimite cerere spre aprobare, iar in 10 minute bai sunt pe cardul tau sau in contul tau bancar.

Esti de parere cu mine?

Esti de parere cu mine ca înainte sa aplici la un credit trebuie sa vezi si ce spun clientii? Daca vrei acest lucru, apasa butonul galben!

Calculul care urmează este creat strict  pentru creditul cu dobanda! Nu uita, primul credit rapid este fara dobanda, adica gratuit!

Cost Total

Cost împrumut cu aproximatie 7 zile 14 zile 35 zile
1200 lei 1.308 lei 1.356 lei 1.464 lei
1500 lei 1.635 lei 1.695 lei 1,830 lei
2000 lei 2.180 lei 2.260 lei 1.830 lei
2500 lei 2.725 lei 2.825 lei 3.050 lei
2900 lei 3.161 lei 3.277 lei 3.538 lei
Atentie! Acestea sunt doar informați orientative.

Ma bucur ca ai ajuns pana aici!

Te felicit ca ai ajuns pana aici, asta înseamna ca ai citit toată recenzia, cea ce inseamna ca vrei imprumutul, nu-i asa? Daca este ca mine , poti imprumuta bani rapid apăsând butonul galben.

Informații suplimentare

Specification: Mindi – Tot ce trebuie sa știi despre creditul rapid oferit

Ce tip de imprumut este?

Credit Online

Care este suma minima acordata?

100 lei

Care este suma maxima acordata?

3900 lei

Care este vărsata minima acceptata?

20 ani

Care este perioada minima în care poți restituii creditul?

10 zile

Care este perioada maxima în care poți restituii creditul?

30 zile

Cata vechime trebuie sa am la actualul loc de munca?

1 luna

Care este venitul minim lunar acceptat?

700 lei

Care este dobanda practicata?

Fără Dobandă la primul credit

Ce acte sunt necesare pentru a obține finantarea?

Buletinul de identitate

Care este gradul de aprobare al creditorului?

70%

Modul de incasare a baniilor de la locul de munca

Pe card

In cât timp se aproba creditul?

În 10 minute

In cat timp se acorda bani imprumutati?

6-24 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Pot avea mai multe credite in desfășurate, in acelas timp?

NU

Se poate rambursa anticipat?

NU

Se percepe comisioane pentru analizarea dosarului?

NU

Se percepe comisioane de acordare a banilor?

NU

Este necesar sa am adresa de email pentru a putea aplica?

DA

Este necesar sa dovedesc cu adeverita de venit ca am un loc de munca?

NU

Daca sunt rau-platnic am șansa sa primesc creditul?

NU

Daca sunt restantier am șansa sa primesc creditul?

NU

Este nevoie sa depun garanții pentru a obține banii necesari?

NU

Este nevoie sa aduc girant?

NU

Ce tip de dobanda este aplicata?

Fara Dobanda

Recenzii (2)

2 reviews for Mindi – Tot ce trebuie sa știi despre creditul rapid oferit

5.0
2
0
0
0
0

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Liliana

  Îi dau 5 stele acestui ifn deoarece am aplicat la un credit rapid si mi-a fost acordat far adobanda, am luat 700 lei. Si inca ceva, foarte buna recenzia de pe acest site, m-a ajutat mult.

 2. lena

  Mi-a acordat banii foarte rapid.. ii dau doar 4 stele pentru că nu a vrut să mă împrumute cu o suma mai mare, in rest e ok

Contacte Utile

Marketing

Contacte Utile

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

ORE DE LUCRU:

 • Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
 • Sâmbătă: 09:00 - 14:00
 • Duminică: închis
Progam de Aplicare la un Credit Online
 • Luni-Duminica: 24/7

ORE DE LUCRU

luni - vineri: 9:00-19:00
sâmbătă: 10-16
duminică: Inchis
Compară ofertele!
 • Total (0)
Compară Acum!
0