Ferratum – Vezi daca se merita sau nu acest credit

Adaugă la favoritAdaugă la favorit!Removed from wishlist 1
E in avantajul tau...
Nu crezi ca iesi mai in avantaj daca poti citii recenzia despre creditul de la ferratum, decat sa aplici la un credit care nu-l cunosti? Recenzie Completă si Sinceră!
Credit Recomandat! Ferratum – Vezi daca se merita sau nu acest credit

Apreciezi Oferta?+18

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 21 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 200 lei
 • Suma Maximă: 1400 lei
 • Perioada Minimă: 15 zile
 • Perioada Maximă: 45 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 48 ore
 • Aprobare: În 30 minute
 • Dobândă: Fără Dobandă la primul credit
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Tip finanțare: Creditare Rapidă
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: NU
9.1

Recenzie creată pentru: ferratum.roferratum.ro
Vreau acum acest credit
Îți sunt alături...
Ai în fata cea mai completa recenzie despre acest institut nebancar si cea mai reala. In acest post ne-am spus părerile si opiniile despre imprumuturile rapide pe care acest ifn le acorda. In plus, am adugat si alte variante de creditare asemănătoare, pentru ca tu sa alegi exact varianta care iti este cea mai avantajoasa. Baftă în alegerea creditului!
8.2 Scor Total
Ferratum.ro

Ferrtaum este un institut financiar nebancar cu sediul in Maria Britanie. Acesta este specializat in acordarea de imprumuturi mici pentru perioade scurte, doar cu buletinul si dovada unui veni stabil lunar.

Dobanda
8.1
Proces Aplicare
8.2
Taxe si Comisionae
8
Scoringul Creditului
8
Acordarea banilor
8.3
Relatii cu Clientii
9.2
Documentație Necesara
7.9
Avantajele
 • Primul împrumut este 100% gratuit
 • Se poate aplica online simpu si rapid prin completarea formularului online
 • Nu este nevoie sa te deplasezi de acasă pentru a lua împrumutul.
Dezavanteje
 • Nu se acorda persoanelor sub 21 ani
 • Nu poti imprumuta daca ai restante grave la alte credite.
 • Daca creditul fara dobanda nu se restituie la timp, vei avea o penalizare cu fiecare zi în care întârzi.
 • Nu il recomand daca ai o situație financiara care precara, care face ca restituirea împrumutului sa fie înapoiat cu întârziere.
Cum ti se pare scorul creditului de la ferratum?

Daca crezi ca acest imprumut rapid online te avantajeaza si vrei sa-l iei urgent pentru ca ai nevoie rapid de bani, poti aplica urgent apăsând butonul galben

Descriere

Dacă nu mai ai răbdare sa citești...

Daca nu mai vrei sa citești in continuare recenzia pe care am creat-o pentru tine, poți cere oferta creditlui apăsând putonul galben, iar daca vrei sa citesti in continuare, te poti intoarece aici ori cand doresti

Pareri si Opinii

Gandeste-te bine înainte sa imprumuti – Daca te-ai gandit sa aplici la acest împrumut, este strict necesar sa iți faci niște calcule foarte stricte. La acest credit nu trebuie sa treci nici macar o zi peste data scadenta, pentru ca vei avea ocazia ca dintr-un imprumut fara dobanda sa se transforme intr-un imprumut cu dobanda. Iti voi explica si de ce in urmatoarele randuri.

De ce sa nu întârzi cu creditul? – In primul rand trebuie sa stii ca intr-adevar,  ferratum iti acorda bani gratis, dar numai la primul credit, daca ulterior se mai intampla sa mai ai nevoie de o suma de bani si vei solicita un alt credit, vei platii dobanda pe banii imprumutati. Deci: la creditul cu numarul doi nu vei mai fi un imprumutat  gratuit. Retine te rog! Daca vrei ca imprumutul sa ramana fara dobanda pana il vei achita, nu trebuie sa treaca nici o zi mai mult de data scadenta daca vrei sa te bucuri de acest imprumut fara dobanda. Termenul este de maxim 45 zile, dar aceste detalii ti le voi da mai jos. Daca in cazul in care intarzi cu plata imprumutului, ti se va calcula o dobanda pentru ficare zi in care întârzi cu bani, de aproximativ 1,2% pe zi.

Ce trebuie sa reții daca vrei sa aplici la acest împrumut

 • Poti accesa bani fara dobanda doar daca iti achiti imprumutul de bani accesat la timp, daca nu, dobanda penalizaroare este de 1,2% pe zi
 • Din moment ce este un imprumut fara dobanda, zic eu, ca este cât se poate de avantajos
 • Daca stau bine si ma gandesc, bancile nici nu te baga in seama daca ai veniturile modice sau vrei sa imprumuti sume mici de bani, in schimb, acest ifn este cât se poate avantajos daca vei creditul fara dobanda.

Nu uita lucrul cel mai important despre ferratum...

Poti obtine primul imprumut 100% gratuit si fara complicații, pentru ca, tot procesul de creditare decurge online si sigur.

Sfatul si Parerea mea

O spun si ma repet inca o data: nu te arunca la un credit daca nu ai nevoie urgent de bani, nu imprumuta bani pentru a cumpara un telefon sau diverse prostii de genul, o sa-ti fie greu sa-l restitui banii din moment ce ai împrumutat suma necesara sa-ti satisfaci mofturile.

 •  Important de precizat: mai in jos ti-am pregatit si alte oferte asemanatoare pe care le poți studia, pentru ca am creat recenzii despre fiecare oferta in parte. Am creat aceste recenzii, pentru ca tu sa-ti dai seama care credit te avantajează mai mult si care nu.

 • Retine te rog urmatorul aspect! Ferratum.ro nu iti ofera suma maxima cu imprumut daca tu ai salariul minim pe economie. Crede-ma ca nimeni nu te poate imprumuta peste bugetul tau familial. Daca pui veniturile tale + ale sotiei, in acest caz poti lua suma maxima de la ferratum

 • Atentie mare la acest aspect important!  – daca vrei sa ca imprumutul sa ramana fara dobanda, este necesar sa achiti imprumutul la timp, iar daca il vei achita la termenul stabilit din contract, vei inapoia suma de bani fara dobanda.

Il vrei fara dobanda sau cu dobanda?

Daca crezi ca poti restituii creditul in data stabilita, pentru a nu achita dobanda in plus, decat suma pe care ai imprumutat-o, poti cere creditul foarte simplu chiar acum.

Teapa de la Ferratum. Chiar este asa?

Pai hai sa va explic cum stă cu acest ifn ce acorda credite rapide online. Daca te-ai gandit sa imprumuti bani de la ferratum, mai exact daca te afli intr-o situatie delicată si ai nevoie de bani  cât mai urgent cu putința, ferratum este o solutie avantajoasa din 2 puncte de vedere: primul credit este acordat gratuit, iar bani se acorda in maxim 24 ore de la solicitarea initiala.  Mai jos o sa ai si alte aspecte, aici am vrut sa va arata ca nu poti lua teapa cu bani imprumutati din moment ce sunt fara dobanda.

înapoi la MENIU ↑

Periculos sau avantajos? Părerea mea personala!

Vad ca se tot scrie ca ifn-urile sunt periculoase, nu apela la aceste ca te tescuiesc sau alte abureli de 2 lei. pai mai fratilor, daca acest creditor ti-ar da teapa cu bani sau ar fi periculos, tu crezi ca ar mai rezista in Romania?

Ce este cu adevarat dezavantajos? Daca nu achiți imprumutul la timp, vei fi penalizat cu o dobanda de 1,2% pe zi. Dar daca achiți creditul in termenul convenit prin contract, exact cat ai imprumuti, exact atat dai si restitui, nimic mai mult.

înapoi la MENIU ↑

Cât de dezavantajos este imprumutul pe care il doresti sa-l iei?

Intrebarea asta o primesc des, si m-am gandit sa va spun tuturor ca nici un imprumut din Romania nu este periculos, periculos poți fi tu cand nu il restitui, pentru ca nu ti-ai calculat corect bugetul familial. Gandeste-te doar la momentul actual, sau la momentele care au fost grave, cand aveai nevoie de bani precum ai nevoie de aer… Sa zicem ca nu ai la cine apela sa imprumuti banii necesari, ce te faci? Normal, cauți instituții nebancare ce te pot imprumuta cu bani.

înapoi la MENIU ↑

Tarile in care il mai gasiti pe Ferratum

Pe Ferratum.ro îl mai găsiți in tari precum:
Australia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Letonia, Lituania, Mexic, Norvegia, Noua Zeelanda, Maria Britanie, Cehia, Rusia, Spania, Suedia, Polonia

înapoi la MENIU ↑

Conditii si acte necesare pentru intrarea în posesia banilor

Conditii

 • Trebuie sa ai varsta de minim 21 ani impliniti in momentul solicitari imprumutului
 • Sa ai un venit satabil lunar pe care sa il poti dovedii nu doar din vorbe
 • Sa fi o persoana le fel de serioasa precum este ferratum.

Acte necesare:

 • Buletinul de identitate
 • Dovada veniturilor permanente
 • Card de salariu sau cont bancar


înapoi la MENIU ↑

Ma imprumuta daca sunt restantie?

Daca esti înregistrat in biroul de credite nu vei putea imprumuta banii necesari, pentru ca ferratum.ro nu acorda bani datorinicilor. Dar nu te enerva, am pentru tine si creditori care imprumuta restantierii, vezi in recomandarile de mai jos.

Recenzie creata cu cinste de: ® Credite-Bancare.com © C-B-C ™

Esti restantier sau nu?

Daca nu esti restantier, poti imprumuta chiar astazi suma de bani necesara, apasa butonul galben si solicita creditul acum

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video despre Ferratum

Informații suplimentare

Specification: Ferratum – Vezi daca se merita sau nu acest credit

Ce tip de imprumut este?

Creditare Rapidă

Care este suma minima acordata?

200 lei

Care este suma maxima acordata?

1400 lei

Care este vărsata minima acceptata?

21 ani

Care este perioada minima în care poți restituii creditul?

15 zile

Care este perioada maxima în care poți restituii creditul?

45 zile

Cata vechime trebuie sa am la actualul loc de munca?

1 luna

Ce acte sunt necesare pentru a obține finantarea?

Buletinul de identitate, dovada unor venituri permanente

Care este gradul de aprobare al creditorului?

40%

Modul de incasare a baniilor de la locul de munca

La sediul banci, Pe card, Transfer bancar

In cât timp se aproba creditul?

În 30 minute

In cat timp se acorda bani imprumutati?

48 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Care este dobanda practicata?

Fără Dobandă la primul credit

Se poate rambursa anticipat?

NU

Se percepe comisioane pentru analizarea dosarului?

NU

Se percepe comisioane de acordare a banilor?

NU

Este necesar sa dovedesc cu adeverita de venit ca am un loc de munca?

NU

Este nevoie sa depun garanții pentru a obține banii necesari?

NU

Este nevoie sa aduc girant?

NU

Pot avea mai multe credite in desfășurate, in acelas timp?

NU

Este necesar sa am adresa de email pentru a putea aplica?

DA

Este necesar sa fiu angajat sa pot primii imprumutul?

Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit

Daca sunt rau-platnic am șansa sa primesc creditul?

NU

Daca sunt restantier am șansa sa primesc creditul?

NU

Ce tip de dobanda este aplicata?

Fara Dobanda

Recenzii (1)

1 review for Ferratum – Vezi daca se merita sau nu acest credit

5.0
1
0
0
0
0

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. ®Credite-Bancare.com™

  Aștept părerile tale vizavi de acest creditor, fie bune sau rele…

Despre ferratum.ro

Ferratum este un institut financiara nebancar cu sediul in Malta. De la sosirea lui in Romania, a avut un sigur scot, acela de-a ajuta persoanele care sunt intr-un impas financia. Ferratum nu acorda sume mari de bani.  Acesta este specializat in acordarea de credite pana la salariu pentru perioade scurte. Acest institut nebancar îl regăsim extins in aproape 21 tari, printre care si Romania.

Detalii

Localizare pe harta google

FERRATUM- DATELE COMPANIEI:

IFN FERRATUM SA Nr. Registru Comerțului: J40/11023/2013 CUI:32208795

DETALII DE CONTACT:

IFN FERRATUM SA

Romania, Bucuresti, 060783, sector 6, Soseaua Virtutii, nr. 19D, et. 5

Unde mai găsiți viaconto

Marketing Agency

Contacte Utile

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

ORE DE LUCRU:

 • Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
 • Sâmbătă: 09:00 - 17:30
 • Duminică: 09:00 - 17:30
Progam de Aplicare la un Credit Online
 • Luni-Duminica: 24/7

Compară ofertele!
 • Total (0)
Compară Acum!
0