Cetelem

Recomandat Cetelem
(6 recenzii clienți)
Creditorul se află pe poziția #1 în Credite Bancare
8.6

Recenzie creată pentru: cetelem.rocetelem.ro
Aplica Acum
Pareri si Opinii

Vreau lămurim câteva aspecte despre cetelem! Vad ca anumiți frustrati, ca altfel nu stiu cum sa le spun, au inceput sa scrie rau despre cetelem, iar mie unul nu imi convine, deoarece stiu ca cei care au scris niste neadevăruri despre acest institut nebancar, sunt doar niște frustrati, deoarece nu le-au convenit anumite aspecte la cetelem. Important de precizat: cetelem nu se schimba ca vor doar câțiva frustrati acest lucru.

Ce nu înteleg?

 • Nu inteleg: Nu inteleg de ce nu cauta alte modalități de-a se imprumuta din moment ce cetelem le-a respins cererea de creditare si trebuie sa umple forumurile cu prostii neadevărate?

 • Iara nu inteleg: Nu inteleg cum naiba, aproape toate bancile îi refuza pe acești frustrati care umple forumurile cu prosti false si înșelătoare.  Nici măcar nu spun adevarul complet, il spun doar pe jumătate, pentru a se înțeleage trunchiat, precum e la tv 🙂

 • Nu înțeleg deloc: Cu ce te ajuta sa scrii despre o banca negativ, fara sa ai motive întemeiate, doar niște vagi experiente?

Exemplul meu:

Cu ani in urma am vrut un credit, evident ca nu mi-a acordat nimeni bani necesari, deoarece eu lucram ca liber profesionist, cu un amărât de pfa, in care eram trecut cu minimul pe economie, eu ce trebuia sa fac??? …sa ma enervez si sa umplu forumurile cu prostii? Sa scriu de rau ca nu mi-a dat creditul sau sa inventez niște povesti??? Un lucru va spun: cele mai multe persoane care scriu pe forumuri sunt acei frustrati, care de obicei sunt învățați sa le stea lume la picioare sau sunt platiti sa scrie de rau.

 • Ma intreb: oare aceste persoane nu sunt platite sa faca asta? In europa moderna a inceput sa se practice aceste modalități de manipulare intre banci si institutii nebancare.

Sfatul si Parerea Mea

 • Din cate se aude, cetelem o sa devina o banca mare, care cu siguranța, o sa se ia la ”bataie” cu cele mai tari banci din Romania. Daca stau si ma gandesc, cetelem are o dobanda cu mult mai avantajoasa ca multe alte bănci din Romania. Retine te rog acest aspect!

 • Parere mea: Recomand acest credit fara sa ai vreo suspiciune la adresa lui, deoarece conditiile de creditare sunt cu mult mai flexibile decat la bancile mari si  cu mult mai rapid fata de acestea. Daca o luam strict pe dobanda, cetelem are cea mai buna dobanda dintre institutiile nebancare din Roamania. Daca o compar cu bancile mari, cu siguranta se poate lua la ”bataie” cu aproape ori ce banca.

 • Atentie! Nu laud aceasta banca, deoarece banca mea preferata este CEC Bank, eu doar spun adevarul despre acest institut nebancar. Mai multe regăsești mai jos.

Price History

-

Descriere

Ce trebuie sa retii in primul rand?

 • Bani se acorda foarte corect si cinstit, acum fara adeverinta de venit
 • Cetelem iti ofera bani cu imprumut de minim 1000 lei si maxim 225.000 lei
 • Perioada creditului este de minim 6 luni si maxim 5 ani
 • Poti aplica daca ai varsta de minim 18 ani si maxim 65 de ani
 • Salariu minim acceptat este de 700 lei
 • Este nevoie să fii salariat, pensionar ( acum și pentru PFA )
 • Dobanda creditului online incepe de la aproximaptiv 10%. Retine te rog: ratele sunt fixe pe toata durata desfasurarii creditului.
 • Cetelem nu iti cere garantii la creditele de nevoi personale
 • Poti aplica online si sigur prin telefon
 • La cetelem nu ai comision de administrare sau de analizare dosar.
 • Poti aplica pentru un credit rapid online doar daca ai o vechime in munca de 3 luni

 

[the_ad_placement id=”woo-7-ads”]

 

Înapoi La Meniu ↑

Detalii concrete despre cetelem

 • Cel mai bun! L-am nominalizat printre cele mai bun institut nebancare din Romania dintr-un singur motiv, cel mai important motiv dupa parerea mea este ca are dobanda cea mai avantajoasa dintre toate ifn-urile din Romania dobanda. Atentie! Intre Ifn si Banca este o mare diferenta.


 • Fi atent la cea ce urmeaza: de obicei institutiile financiare nebancare din Romania practica o dobanda de 70% -180%, cetelem in schimb are o dobanda intre 10 si  si maxim 35%. Deci, crezi ca mai trebuie sa spun prea multe despre acest institut financiar nebancar? Eu cred ca nu!


 • Retine te rog! Daca comparam majoritatea bancilor din Romania cu cetelem, veti vedea o asemanatoare izbitoare a dobanzilor, uneori cetelem are dobanda mai bune decat multe alte banci mari din Romania.


 • Beneficii cetelem! Beneficiezi de cele mai avantajoase credite rapide acordate prin oferta de nevoi personale: Banii se primesc fara adeverinta de venit, ai o dobanda super mica si poti obtine creditul in doar 3 pasi simplii.


 • Important! la acest credit rapid poti aplica in doar 3 pasi simplii: calculezi suma pe care o doresti, completezi formularul de contact, printezi si trimiti contactul de creditare semnat, iar in scurt timp primesti bani in contul tau ( in maxim 24 ore ) sau poti incheia contractul in magazinele partenere.


 • Beneficiile concrete ale lui cetelem! Dobanda fixa, asigurare de credit, zero comisioane de analizare dosar si adminsitrare cont, pre-aprobare instanta, aplicare online securizat, dobanda super mica, rate fixe pe toata durata desfasurarii creditului, poti aplica pentru un card de cumparaturi fara dobanda…etc

 

[the_ad_placement id=”woo-7-ads”]

 

Înapoi La Meniu ↑

Pe interesul tau! Ce trebuie sa stii?

Ai posibilitatea sa aplici 24/7

Ai disponibilitatea de a aplica in ori ce zi si la ori ce ora fie ca este zi sau noapte

Nu este nevoie de adeverinta de salariu

Din moment ce dai acordul lui cetelem sa iti verifice veniturile la anaf, nu mai este nevoie de adeverinta de venit.

Ce tip de credit este?

Este un Credit nebancar ce iti da posibilitatea sa  aplici la o varietate bogata de credite de nevoi personale.

Prea-probarea creditului

Stii pe loc daca creditul ti se aproba sau nu ( un avantaj foarte important sa stii pe loc daca creditul se acorda sau nu )

Varsta necesara pentru a putea aplica online

Varsta minima necesara este de 18 ani si maxim 70 ani la sfârșitul perioadei de creditare, asta însemna ca trebuie sa ai 65 ani in momentul in care aplici pentru un credit.

Ce sume de bani poti obtine?

Suma minima pe care o poti accesa este de minim 1000 lei, iar maximul poate ajunge la 225.000 lei, dar maximul sumei nu-l poti accesa doar in anumite conditii.

Perioada de Creditare

Minimul perioadei pentru care poti aplica este de 6 luni si maximul nu poate fi mai mare de 5 ani.

Salariu minim

Veniturile tale, fie ca sunt din salariu sau pensie, nu pot fi mai mici de 700 lei pentru a putea accesa un credit.

Calcul credit
Sa zicem ca vrei un credit de 30000 lei, ce îi iei cu imprumut pentru 60 luni, adică 5 ani, la o dobanda anuala de aproximatviv 8,70% si un DAE de 9%, rata lunara va fi de aproximativ 617 lei, in rate fixe. Totalul pe care îl vei platii la sfarsitul celor 5 ani este de aproximativ 37.000 lei

Vezi in acest video tot ce trebuie sa faci si cum aplici! Tutorial

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-L-WTP1U6v4%22%7D%5D” popup_ads_google_ads_client_id=”ca-pub-8052574955489114″ popup_ads_google_ads_slot_id=”7227786567″]

Cu ce te avantajeaza o refinantare? Pareri in acest video

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” popup_ads_enabled=”true” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DAEPKjZOmmZw%22%7D%5D” popup_ads_google_ads_client_id=”ca-pub-8052574955489114″ popup_ads_google_ads_slot_id=”7227786567″]

Informații suplimentare

Condiții Necesare: Cetelem

tip-finantare

Credit Nevoi personale

suma-minima

1000 lei

suma-maxima

225.000 lei

vartsa-minima

18 ani

varsta-maxima

65 ani

perioada-minima

6 luni

perioada-maxima

5 ani

vechime-minima-in-munca

3 luni

venit-minim-lunar-acceptat

700 lei

dobanda

de la 9,95%

tip-dobanda

Fixă

acte-necesare

Acord anaf, Buletinul de identitate, Extras de cont, Factura de la utilitati

gradul-de-aprobare

70%

incasarea-banilor

Pe card, Transfer bancar

aprobare

Pe loc

acordarea-banilor

24 ore

aplicarea-se-face

ONLINE, Telefonic

mai-multe-credite

Doar prin refinantarea unui alt credit

rambursare-anticipata

NU

analizare-dosar

NU

comision-de-acordare

NU

adresa-mail

DA

necesar-adeverinta

NU

si-pentru-rau-platnicilor

NU

se-acorda-si-restantierilor

NU

garantii

NU

girant

NU

asigurare

Optional

Recenzii (6)

6 reviews for Cetelem

3.2 out of 5
2
1
1
0
2
Adaugă o Recenzie
Afișează tot Cele mai utile Cel mai bun Rating Cel mai mic rating
 1. Ioana

  Vad ca nu aveti nimeni curaj sa comentați despre cetelem!!! Pai va spun eu cum sta treaba cu aceasta banca. Am luat eu un credit de la iei si am fost surprins sa vad ca are o dobanda foarte mica fata de institutiile nebancare la care am mai aplicat. Ce este cu adevarat rau, daca nu cumperi ceva in rate si vrei bani in ”mana”, trebuie sa descarci contractul de pe net si sa-l trimiti prin posta… asa am auzit. Eu am luat un tv in rate, si am semnat contractul in magazin la reprezentanta cetelem. iar in a doua zi m-am dus dupa televizor ca mi sa aprobat creditul.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. dragos

  O societate neprofesionista dupa 3 saptamani cu tot felul de minciuni si telefoane nu s a aprobat fara nici o explicatie .Doar laude si atat lipsa crasa de profesionalism

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. dragos

  O societate neprofesionista dupa 3 saptamani cu tot felul de minciuni si telefoane nu s a aprobat fara nici o explicatie .Doar laude si atat lipsa crasa de profesionalism.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Dinu Mariana

  Daca sunt an biroul de credit pot face un amprumut la dv? Nu mai am alte datorii la alte banci ?Am un salariu de 13600lei .si vechime 3 ani la actualul loc de munca . Va mutumesc .

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Dinu Mariana

  Daca sunt an biroul de credit cu antarziere ,creditul e achitat nu mai am alte datorii acordati anprumut????

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. radu veronica

  daca am un venit de 1650 lei , la ce suma ma pot incadra ?

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Adaugă Recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Despre cetelem.ro

  Cetelem este printre cele mai importante institutii financiare nebancare din Romania, oferind o gama foarte larga de imprumuturi, de la credite de nevoi personale, la credite rapid sau credite auto. Cetelem in momentul de fata este specializat in acordarea de carduri de credit, iar acest lucru la propulsat in top 3 cele mai bune carduri de credit din Romania. ® Credite-Bancare.com © C-B-C ™  îi doreste multi ani de creștere!

  Detalii

  Cetelem - DATELE COMPANIEI:

  CETELEM IFN SA

  Nr. Registru Comerțului: J40/13611/2002 CUI:15104905

  DETALII DE CONTACT:

  CETELEM IFN SA

  Str. CLUCERULUI, nr. 78-80 sector 1, Bucuresti

  Unde mai găsiți Cetelem

  Marketing

  Contacte Utile

  Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

  ORE DE LUCRU:

  • Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sâmbătă: Inchis
  • Duminică: Inchis
  Progam de Aplicare la un Credit Online
  • Luni-Duminica: 24/7