Viva Credit

Adaugă la favoritAdaugă la favorit!Removed from wishlist 1
Cum se face?
Cum se face ca unii omeni chiar nu vad calitatea acestei recenzii!!! Ai fi surprins sa iti spun ca ai in fata cea mai completa recenzie despre VivaCredit??
Recomandare Viva Credit

Apreciezi Oferta?+18

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 21 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 100 lei
 • Suma Maximă: 2.000 lei
 • Perioada Minimă: 1 zi
 • Perioada Maximă: 35 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 6-24 ore
 • Aprobare: Pe loc
 • Dobândă: fără dobândă
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Tip finanțare: Imprumut Online
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
9.6
gsds0

2000 lei 100 lei

Recenzie creată pentru: vivacredit.rovivacredit.ro
Vreau Acest Credit
9.6Expert Score
Viva Credit

Creditul de la viva credit este un împrumut acordat doar pe baza buletinului de identitate, asta înseamnă ca nu ai nevoie de adeverință de venit pentru suma solicitată. Procesul de acordare la Viva Credit durează mai putin de 3 minute, mai exact in 3 minute stii exact daca ai sansa sa primesti finantarea sau nu.

Modalitatea de aplicare
9.3
Simplitate
9.3
Avantajele
 • Un credit rapid acordat acordat 100% Online fără prea multe acte
 • Ai posibilitatea sa accesezi bani fără dobândă dacă ești la primul credit acordat de Viva Credit,
 • Nu îți acordă bani mai mult decât poate bugetul tău lunar sa înapoieze. Asta este un plus mare, deoarece nu te îndatorezi prea mult, pentru a nu-ți fi greu sa înapoiezi banii,
 • Poți aplica online prin simpla completare a formularului de creditare care durează maxim 1-3 minute ,
 • Dacă ai fost sau ești introdus în baza de date a restanțierilor poți aplica cu încredere,
 • Un institut financiar înțelegător, rapid și de încredere,
 • Nu se regăsesc clauze abuzive în contractele oferite de Viva Credit,
 • Ști pe loc dacă ești eligibil pentru un credit și suma maxima ce-ți poate fi acordată,
Dezavanteje
 • Nu-l recomand dacă vrei să împrumuți mai mult decât de să-ți rezolva problemele urgente,
 • Nu recomand sa aplici la un astfel de imprumut pe termen scurt daca crezi ca bugetul tau lunar nu poate inapoia bani
 • Suma de bani se acordă doar prin transfer bancar,
 • Trebuie sa ai un cont de card sau un cont bancar pentru primirea sumei de bani,
 • Inca un dezavantaj este ca varsta minima pe care trebuie sa o ai este de 21 ani
Ce părere ai de scorul creditului?

Daca ai studiat scorul creditului, ai vazut ca este un credit cât se poate de avantajos, pe care eu il recomand. Ce poate fi mai avantajos decât un credit fara dobandă?

RECOMANDARI CREDITE

CREDITUL ZILEI

Creditul Zilei este In curs de actualizare…

Descriere

Avantajul Ofertei

Primul avantaj pe care il are un astfel de imprumut rapid este ca nu se aplica dobanda pentru primul imprumut, cea ce il face foarte atractiv. Este un institut nebancar 100% romanesc, cea ce îi dă un grad ridicat de încredere și seriozitate. Printre avantaje, se numără următoarele:

 • Poti aplica simplu si rapid prin completarea formularului online in doar 2-3 minute
 • Daca esti restantier ai un plus valoare, deoarece ai șansa 100% sa iei creditul
 • Bani se acorda fara dobanda pentru primul credit. Este un cadou de bun venit!
 • Nu se regasesc clauze abuzive in contractele de creditare sau alte tertipuri de inselatorie
 • Contractele sunt scrise in asa fel incat sa fie înțelese de catre toti
 • Bani se acorda in decursul a 6 -14 ore
 • Aprobarea se face pe loc, pe baza celor afirmate de tine
 • Nu este nevoie de adeverintă de venit
 • …plus multe alte benefici care ti le voi da mai jos

Sfatul meu
Pentru ca este un credit rapid acordat fara dobanda, iti spun doar 2 lucruri: nu te arunca la prea multi bani, deoarece daca nu platesti la timp finantare ai sansa sa platesti totusi dobanda pe bani accesati, deoarece pentru fiecare zi de întârziere vei plati o dobanda penalizatoare. O fi el un credit fara dobanda, dar si tu fii cinstit si achital la timp daca nu vrei sa platesti bani in plus.

 • Nu recomand nici o data sa iei acesti bani cu imprumut daca nu ai o situatie urgenta ce necesita un imprumut de bani rapid
 • Față de alte instituții nebancare, care sunt la fel ca VivaCredit, acesta are un as in mânecă, creditul fara dobandă.

Mai stai pe gânduri? Aplica rapid acum!

VivaCredit.ro este un imprumut rapid cât se poate de avantajos. Recomand acest credit cu cea mai mare încredere. Ce poți să ceri mai mult de la un credit rapid când iti este acordat fara dobandă? Poti aplica rapid acum, iar in 10 minute esti sunat pentru confirmarea cererii. Apasa butonul Galben acum!

Pareri si Opinii
Din cate am intrebate pe clientii care au aplicat la acest tip de finantare, pare a fi o finantare urgenta si serioasă. Multe dintre persoanele ce au aplicat la un astfel de credit au spus ca acest credit fara dobanda este cât se poate de real si nu este o minciuna. Un lucru dezavantajos – cum spuneam mai sus – dacă nu restitui suma de bani la timpul convenit in contract sau mai repede, riști sa plătești totuși dobânda pe bani împrumutați.

 • Sfat de la Utilizatori – ”daca tot îl iei fără dobânda, ce naiba de pretenții să mai ai?”
 • Sfatul meu – Inainte sa aplici la acest credit rapid pana la salariu, calculeaza si vezi daca intr-adevar ai posibilitatea sa restitui bani in termenul convenit, pentru a nu plati dobanda pe bani imprumutati, deoarece tot ce trece de 35 zile, vei achita o dobânda penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere.

Ai citit cu atentie totul? Il vrei?

Sper ca ti-ai dat seama cât de avantajos este acest tip de creditare rapidă! Eu spun ca nu este vreme de pierdut, poti aplica acum doar pe baza buletinului de identitate!

Dacă te întrebi cu ce este diferit Viva Credit față de alte instituții nebnacare ce acorda credite rapid online, trebuie sa citesti urmatoarele:

1
A fost primul institut nebancar inființat in Romania, iar pana in acest moment a ajutat zeci de mi de persoane care au ramas in pana cu banii si au dorit un credit pana la salariu

2
Acesta este printre institutiile  nebancare  nu regasesti in contractele oferite clauze abuzive, pur si simplu, este extrem de transparent cu tine, stii tot ce ai de platit inainte de a semna contractul de imprumut.

3
Daca ai ajuns din intamplare in biroul de credite, sti foarte bine ca nu prea mai ai sanse sa accesezi un credit, dar cu imprumuturile de Viva Credit, totul este posibil. Acest institut nebancare acorda bani si restantieriilor

4
Primul imprumut este 100% gratuit, totul depinde de venitul pe care-l ai, deoarece nu poti imprumuta 2000 lei daca tu ai un venit de 1200 lei, de obicei, la un venit de 1200 lei lunar , suma maxima ce poate fi inprumutata este de 500-700 lei.

5
Misiunea Viva Credit este sa ofere solutii de creditare cât mai eficiente din care sa castigați amandoi. sunt multe alte institutii nebancare care din pacate, doresc sa castige doar iei, Bine ca a fost infiintat Viva Credit si acum ai de unde imprumuta bani pana iei salariu in momentele in care esti cu bugetul la pamant.

Care este riscul creditului pana la salariu de la Viva Credit?

Riscurile defapt nu exista. Riscul exista doar daca ti-l faci tu, mai pe fata, el intervine doar daca nu-ti platesti imprumutul de bani accesat.  Trebuie sa retii ca nu doar acest ifn te penalizeaza in caz de intarziere,  la toate institutiile nebancare  ai penalizare pe fiecare zi in care intarzii cu banii, iar in caz de refuz de cooperare, vei fi pasibil cu o actiune in justitie. Dar nu uita,  viva credit nu procedeaza precum o fac ceilalti. Daca in cazul in care nu poti platii suma de bani imprumutata la timp, trebuie sa suni si iti garantez ca acest institut nebancar este cat se poate de intelegator.

înapoi la MENIU ↑

Pot inapoia banii mai repede decat data scadenta?

Trebuie sa mai precizez ca primul credit este fara dobanda. De exemplu: ai luat 500 sau 1000 lei prin oferta rapida a creditului pana la salariu, pentru o perioada de 30 zile, la sfarsitul perioadei vei achita la fel cat ai imprumutat – valabil doar la primul imprumut.  Daca doresti sa restitui bani mai rapid decat data scadenta, o poti face in ori ce zi , din momentul cand ai luat creditul pana la data scadenta, platind dobanda doar pe zilele in care banii au stat la tine – aici ma refer de la creditul doi, deoarece primul este fara dobanda.

înapoi la MENIU ↑

Cât durează și cum aplic la aceasta ofertă rapidă online?

Pentru a completa cererea de creditare, nu trebuie sa faci altceva decat sa aplici pe butonul de mai jos, si sa completezi formularul de creditare in 2 apsi simpli, dupa care un agent te suna pentru comfirmarea cererii – asta durează circa 20 – 30 minute daca aplici intre orele 08 – 18 .

înapoi la MENIU ↑

Care sunt actele necesare ofertei de creditare pana la salariu?

Pentru creditul pana la salariu al acestui institut financiar nebancar ai nevoie doar de buletinul de identitate, dovada unui venit stabil sau dovada unui loc de munca. Precizes ca nu iti trebuie adeverinta de venit. Daca trebuie sa dovedesti bonitatea ta ca angajat, o poti face prin fluturasul de salariu.

înapoi la MENIU ↑

Oare e adevarat ca viva credit acorda bani si restantierilor?

Ofertele rapide de creditare acordate restantierilor nu mai sunt o problema asa mare. Problema intervine doar dacă vrei un credit daca esti  rau-platnici, dar despre rau platnici citesti mai jos.  In concluzie: da, intr-adevar,  Viva Credit acorda bani acestor categorii de persoane. Acest institut nebancar are un singur scop, acela de a te ajuta.

Ce zici, vrei imprumutul de la VivaCredit?

Daca ai ajuns pana aici, insemina ca ai studiat toate avantajele creditului. Daca vrei sa aplici acum este momentul potrivit. Aplica rapid acum si vei fi sunat in 10 minute de la aplicare.


înapoi la MENIU ↑

Si daca esti Rau-platnici pot aplica?

Daca vrei un credit rapid pentru rau-platnici, aici deja incepi sa ai o problema, dar nu problema ca nu ti-ar putea da creditul rapid dorit si, problema ca ai proprire pe conturi, din moment ce nu ai mai platit creditul, iar daca acest institut financiar nebancar iti vireaza suma de bani in cont, automat recuperatorii iti blochiaza banii. In concluzie, nu se poate accesa un credit rapid daca esti rau-platnic

înapoi la MENIU ↑

Cum functioneaza acest credit rapid, care este procesul?

Procedura la oferta de creditare pana la salariu de la viva credit este una foarte simpla: Te duci la butonul ”aplica acum la viva credit” , dupa care ajungi pe pagina ofertei, alegi suma si perioada de creditare, dupa care apesi butonul aplica, vei introduce datele personale si numarul de telefon, iar in maxim 30 munte esti sunat, iar daca te misti rapid, poti avea banii in aceias zi in care aplici.

înapoi la MENIU ↑

Care sunt penalizarile creditului rapid de la Viva Credit

Atentie! Nu esti penalizat daca esti bun platnic, nici o banca sau institutie nebancara nu penalizeaza clientul daca isi plateste la timp ratelele, dar daca este sa se intample, dobanda penalizatoare este de 1,2%.

înapoi la MENIU ↑

Calculul unui credit rapid cu dobanda

Sa presupunem ca doresti un credit de 500 lei, pe care vrei sa-l inapoiezi in 15 zile, mai exact, cand iei salariul. Vei plati 6 lei pentru fiecare zi, deci, 6 lei x 15 zile = 90 lei pe care trebuie să-i platesti in plus. Totalul  imprumutului inapoiat este de 590 lei.

Acest calcul este strict creat pentru creditul cu dobanda! Nu uita, primul credit rapid este fara dobanda, adica gratuit!

Cost Total

Cost împrumut cu dobandă 10 zile 15 zile 30 zile
200 lei 223 LEI 234 LEI 269 LEI
500 lei 557 LEI 586 LEI 672 LEI
1000 lei 1115 LEI 1172 LEI 1345 LEI
1500 lei 1672 LEI 1758 LEI 2017 LEI
2000 lei 2230 LEI 2345 LEI 2690 LEI
Acestea sunt doar informați orientative.

[ytvg_container layout_tabs=”false” layout_title=”false” layout_description=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” header_logo=”false” header_channel_name=”false” header_channel_description=”false” header_videos_counter=”false” header_subscribers_counter=”false” header_views_counter=”false” header_subscribe_button=”false” popup_title=”false” popup_channel_logo=”false” popup_channel_name=”false” popup_subscribe_button=”false” popup_views_counter=”false” popup_likes_counter=”false” popup_dislikes_counter=”false” popup_likes_ratio=”false” popup_date=”false” popup_description=”false” popup_description_more_button=”false” popup_comments=”false” social_share=”false” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dp1dTuv8T41o%22%7D%5D”]

9.6
gsds
0
+ Positives:
 • dertwe
 • stt
 • tsdgsdg
 • dg
- Negatives:
 • dsg
 • sdgs
 • gsdg

Informații suplimentare

Specification: Viva Credit

Ce tip de imprumut este?

Imprumut Online

Se aplica dobanda pe bani imprumutati?

Primul credit este 100% gratuit

Care este suma minima acordata?

100 lei

Care este suma maxima acordata?

2.000 lei

Care este vărsata minima acceptata?

21 ani

Care este perioada minima în care poți restituii creditul?

1 zi

Care este perioada maxima în care poți restituii creditul?

35 zile

Cata vechime trebuie sa am la actualul loc de munca?

1 luna

Care este venitul minim lunar acceptat?

500 lei

Ce acte sunt necesare pentru a obține finantarea?

Buletinul de identitate

Care este gradul de aprobare al creditorului?

80%

Modul de incasare a banilor de la locul de munca

Prin transfer bancar in contul tău sau ridicare personala

In cât timp se aproba creditul?

Pe loc

In cat timp se acorda bani imprumutati?

6-24 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Care este dobanda practicata?

fără dobândă

Se poate rambursa anticipat?

NU

Se percepe comisioane pentru analizarea dosarului?

NU

Se percepe comisioane de acordare a banilor?

NU

Este necesar sa dovedesc cu adeverita de venit ca am un loc de munca?

NU

Este nevoie sa depun garanții pentru a obține banii necesari?

NU

Este nevoie sa aduc girant?

NU

Pot avea mai multe credite in desfășurate in acelas timp?

NU

Este necesar sa am adresa de email pentru a putea aplica?

DA

Este necesar sa fiu angajat sa pot primii imprumutul?

Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit

Daca sunt rau-platnic am șansa sa primesc creditul?

NU

Daca sunt restantier am șansa sa primesc creditul?

DA

Ce tip de dobanda este aplicata?

Fara Dobanda

Recenzii (5)

5 reviews for Viva Credit

3.6
1
3
0
0
1

Adaugă părerea ta aici sau întreabă-ne!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Eleonora

  Nu pot sa imi dau seama unde a fost acest site, acum dau de el!!!!! Am avut niste probleme cu bani acum cateva luni si nu am putut sa fac rost de bani nici cum, parca toti au intrat in pamant, nimeni nu raspundea la telefon…. Sunt socat sa vad ca exista banci ce acorda bani imprumut fara dobanda, dar sunt si bucuros in acelas timp. Acum macar stiu de acest site, plus ca am vazut ca pe credite-bancare.com se gaseste toate creditele din Romania, pe care le poti compara. Bravo voua.

 2. Ovidiu

  Ce pot spunde decat ca este o oferta excelenta

 3. Leana

  Am m luat acum cateva zile un credit rapid de la vivacredit.ro si chiar am o parere excelenta despre acesta. Bani mi-au fost dati fara dobanda, asta este si motivul principal pentru care am luat un astfel de imprumut online. Pentru cei care intr-adever doresc un credit fara dobanda, tot ce trebuie sa faci este sa aplici aici https://credite-bancare.com/oferta/vivacredit-ro/. Esti sunat foarte rapid prin acest link.

 4. Petre luiza

  Din pacate nu respecta cerintele care le.au…eu de fiecare data cand aplic ma respinge si nici nu imi zice motivul…si fazacu biroul de credit de falsa…daca esti in birou NU iti aproba

 5. VOICA NICOLINA

  SUNT CLIENT LA DV.SI MA INTERESEAZA UN CREDIT IN RATE DE 2000 LEI PE CITEVA LUNI.DATI-MI UN RASPUNS PE EMAIL DACA SE POATE. MULTUMESC ANTICIPAT.

Despre VivaCredit.ro

VivaCredit.ro este prima companie din Romania specializata in acordarea de credite rapide online pana la salariu. Acest institut nebancar are o misiune clara, de a  oferii solutii financiare, mai exact, de a oferii solutii urgente de creditere fara prea multe documente si acte de întocmit. Este printre cele mai rapide servici financiare nebancare din Romania, cea ce il claseaza pe locul unu. Pentru ca este un credit nebancar 100% online, pentru a putea aplica la una din oferte, trebuie doar sa alegi suma dorita, perioada de creditare, iar in cele mai scurt timp, un reprezentant al banci te suna pentru explicarea ofertei. Cam asta este rapiditatea cu care acest institut nebancar iti ofera suma de bani olicitată. O descriere în 3 cuvinte suna cam asa: rapid, simplu si serios!

Google Map 

Detalii

VivaCredit- DATELE COMPANIEI:

Viva Credit IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/8045/2010 CUI: 27311289

CAEN: 6419

DETALII DE CONTACT:

Viva Credit IFN SA. Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti

Unde mai găsiți Viva Credit

Contacte Utile

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

ORE DE LUCRU:

 • Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
 • Sâmbătă: 09:30 - 17:00
 • Duminică: 09:30 - 17:00
Progam de Aplicare la un Credit Online
 • Luni-Duminica: 24/7