Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.
Recomandat

Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

(8 recenzii clienți)
[the_ad id="11324"]
8.6/10 (Expert Score)
Creditorul se află pe poziția #3 în Top 10 Credite Rapide
Dobânda
8
Seriozitate
8.8
Proces Acordare
9
Credibilitate
8.7
AVANTAJE:
 • Creditul rapid se acorda 100% Online;
 • Ai posibilitatea sa accesezi bani fără dobândă
 • Poți aplica simplu si rapid online
 • Se acorda si restantierilor
 • Înțelegător, rapid și de încredere;
 • Nu se regăsesc clauze abuzive în contracte
DEZAVANTAJE:
 • Suma de bani se acordă doar prin transfer bancar;
 • Nu se acorda celor sub 20 ani
Ce părere ți-ai făcut pana acum de acest creditor?

Dacă ai citit avantajele și dezavantajele creditului, ai vizionat videoclipul ma gândesc ca ți-ai făcut o părere despre acest creditor. Dacă vrei, poți aplica acum la acest credit fără dobânda.

Care este Avantajul Ofertei?

Primul avantaj pe care il are un astfel de imprumut rapid este ca nu se aplica dobanda pentru primul imprumut, ceea ce il face foarte atractiv.

Este un institut nebancar 100% romanesc, cea ce îi dă un grad ridicat de încredere și seriozitate. Printre avantaje importante, se numără următoarele:

 • Poti aplica simplu si rapid prin completarea formularului online in doar 2-3 minute
 • Daca esti restantier ai un plus valoare, deoarece ai șansa 100% sa iei creditul
 • Bani se acorda fara dobânda pentru primul credit. Este un cadou de bun venit!
 • Nu se regăsesc clauze abuzive in contractele de creditare sau alte tertipuri de înșelătorie
 • Contractele sunt scrise in asa fel incat sa fie înțelese de catre toate persoanele ce aplica
 • Bani se acorda în decursul a 6 -14 ore
 • Aprobarea se face pe loc, pe baza celor afirmate de tine
 • Nu este nevoie de adeverința de venit
 • …plus multe alte benefici care ti le voi da mai jos

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce sfătui iți dau?

Pentru ca este un credit nebancar rapid acordat fara dobanda, iti spun doar 2 lucruri: nu te arunca la prea multi bani, deoarece daca nu platesti la timp finantare ai sansa sa platesti totusi dobanda pe bani accesați, deoarece pentru fiecare zi de întârziere vei achita o dobanda penalizatoare.

O fi el un credit fara dobanda, dar si tu fii cinstit si achita la timp imprumutul daca nu vrei sa plătești bani in plus.

 • Nu recomand nici o data sa te imprumuti de bani daca nu ai o situație urgenta.
 • Față de alte instituții nebancare, care sunt la fel ca VivaCredit, acesta are un as in mânecă, creditul fara dobandă.

Din câte am intrebate pe clienții care au aplicat la acest tip de finantare, pare a fi o finantare urgenta si serioasă.

Multe dintre persoanele ce au aplicat la un astfel de credit au spus ca acest credit fara dobanda este cât se poate de real si nu este o minciuna.

Un lucru dezavantajos – cum spuneam mai sus – dacă nu restitui suma de bani la timp, riști să plătești totuși dobânda pe banii împrumutați.

 • Sfat de la Utilizatori – ”daca tot îl iei fără dobânda, ce naibi de pretenții să mai ai?”
 • Sfatul meu – Inainte sa aplici la acest credit rapid pana la salariu, calculează veniturile si vezi daca intr-adevar ai posibilitatea sa restitui suma de bani accesata in termenul convenit, pentru a nu platii dobânda pe bani imprumutati, deoarece tot ce trece de 35 zile, vei achita o dobânda penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere.

 

Dacă te întrebi cu ce este diferit Viva Credit față de alte instituții nebancare  trebuie sa citesti urmatoarele:

A fost primul institut nebancar inființat in Romania, iar pana in acest moment a ajutat zeci de mi de persoane care au ramas in pana cu banii si au dorit un credit pana la salariu.

Acesta este printre institutiile  nebancare ce nu regăsești in contractele oferite clauze abuzive. Pur si simplu, acest creditor este extrem de transparent cu tine.

Daca ai ajuns din întâmplare in biroul de credite, stii foarte bine ca nu prea mai ai șanse sa accesezi un credit, dar cu împrumuturile de Viva Credit, totul este posibil. Acest institut nebancare acorda bani si restanțierilor

Primul imprumut este 100% gratuit, totul depinde de venitul pe care-l ai, deoarece nu poti imprumuta 2000 lei daca tu ai un venit de 1200 lei, de obicei, la un venit de 1200 lei lunar , suma maxima ce poate fi împrumutata este de 500-700 lei fara dobanda.

Misiunea Viva Credit este sa ofere solutii de creditare cât mai eficiente din care sa câștigați amândoi. Sunt multe alte institutii nebancare care din păcate, doresc sa câștige doar ei.

 

Înapoi La Meniu ↑

Care este riscul creditului pana la salariu de la Viva Credit?

Riscurile de fapt nu exista. Riscul exista doar dacă ti-l faci tu, mai pe fata, el intervine doar daca nu-ti plătești imprumutul la timpul convenit cu banca.

Trebuie sa reții ca nu doar acest ifn te penalizează in caz de întârziere,  la toate institutiile nebancare  si bancare ai penalizare pe fiecare zi in care întârzii cu banii, iar in caz de refuz de cooperare, vei fi pasibil cu o actiune in justitie.

Dar nu uita,  viva credit nu procedează precum o fac ceilalți. Daca se intampla sa  nu poti platii suma de bani accesată la timp, trebuie sa suni si iți garantez ca acest institut nebancar este cât se poate de înțelegător si vei rezolva problemele rapid

Înapoi La Meniu ↑

Pot restitui banii mai repede?

Trebuie sa mai precizez ca pana la 30 zile este fara dobanda. De exemplu: ai luat 500 sau 1000 lei prin oferta rapida a creditului pana la salariu, pentru o perioada de 30 zile, la sfârșitul perioadei vei achita la fel cât ai împrumutat – valabil doar la primul împrumut.

Daca dorești sa restitui bani mai rapid decat data scadenta, o poti face in ori ce zi , din momentul cand ai luat creditul pana la data scadenta, plătind dobânda doar pe zilele in care banii au stat la tine – aici ma refer de la creditul doi, deoarece primul este fara dobânda.

Înapoi La Meniu ↑

Cât durează și cum aplic la aceasta ofertă rapidă online?

Pentru a completa cererea de creditare, nu trebuie sa faci altceva decat sa aplici pe butonul de mai jos, si sa completezi formularul de creditare in 2 pasi simplii, dupa care un agent te suna pentru confirmarea cererii – asta durează circa 5 – 10 minute dacă aplici intre orele 08 – 20 .

Înapoi La Meniu ↑

Care sunt actele necesare a ofertei de creditare pana la salariu?

Pentru creditul pana la salariu acordat de acestui institut financiar nebancar, ai nevoie doar de buletinul de identitate, dovada unui venit stabil sau dovada unui loc de munca.

Precizez ca nu iti trebuie adeverința de venit. Daca trebuie sa dovedești bonitatea ta ca angajat, o poti face prin fluturașul de salariu sau extrasul contului de pe cardul de salariu.

Înapoi La Meniu ↑

Oare e adevarat ca viva credit acorda bani si restanțierilor?

Ofertele rapide de creditare acordate restanțierilor nu mai sunt o problema asa mare. Problema intervine doar dacă vrei un credit daca esti  rau-platnici, dar despre rau-platnici citesti mai jos.

  In concluzie: da, intr-adevar,  Viva Credit acorda bani acestor categorii de persoane. Acest institut nebancar are un singur scop, acela de a te ajuta.

Înapoi La Meniu ↑

Si daca esti Rau-platnici pot aplica?

Daca vrei un credit rapid pentru rau-platnici, aici deja incepi sa ai o problema, dar nu problema ca nu ti-ar putea da creditul rapid dorit, ci problema ca ai proprie pe conturi din moment ce nu ai mai platit creditul, iar daca acest institut financiar nebancar iti vireaza suma de bani in cont, automat recuperatorii iti blochează banii. In concluzie, nu se poate accesa un credit rapid daca esti rau-platnic si ai conturile bancare blocate.

Înapoi La Meniu ↑

Cum functioneaza acest credit rapid, care este procesul?

Procedura la oferta de creditare pana la salariu de la viva credit este una foarte simpla: Te duci la butonul ”aplica acum la viva credit” , dupa care ajungi pe pagina ofertei, alegi suma si perioada de creditare, dupa care apesi butonul aplica, vei introduce datele personale si numarul de telefon, iar in maxim 10 munte esti sunat, iar daca te misti rapid, poti avea banii in aceias zi in care aplici.

Înapoi La Meniu ↑

Care sunt penalizarile creditului rapid de la Viva Credit

Atentie! Nu esti penalizat daca esti bun platnic, nici o banca sau institutie nebancara nu penalizeaza clientul daca isi plateste la timp ratelele, dar daca  nu achiti la timp, dobanda penalizatoare este de 1,2%.

Înapoi La Meniu ↑

Calculul unui credit rapid cu dobanda

Sa presupunem ca doresti un credit de 500 lei, pe care vrei sa-l inapoiezi in 15 zile, mai exact, cand încasezi salariul. Vei achita 6 lei pentru fiecare zi, deci, 6 lei x 15 zile = 90 lei pe care trebuie să-i plătești în plus dacă aplici pentru imprumutul cu dobanda.

Daca restituii suma în maxim 30 zile, dobânda nu se aplica, asta însemnând ca vei achita exact 500 lei.

Ce zici, vrei imprumutul de la VivaCredit?

Daca ai ajuns pana aici, insemina ca ai studiat toate avantajele creditului. Daca vrei sa aplici acum este momentul potrivit. Aplica rapid acum si vei fi sunat in 10 minute de la aplicare.

[the_ad id=”11297″]

Condiții Necesare: Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

tip-finantare

Nebancară

se-aplica-dobanda-pe-bani

Primele 30 zile fără dobândă

suma-minima

100 lei

suma-maxima

2.000 lei

vartsa-minima

20 ani

perioada-minima

1 zi

perioada-maxima

3 luni

vechime-minima-in-munca

1 luna

acte-necesare

Buletinul de identitate, dovada unor venituri permanente

gradul-de-aprobare

80%

incasarea-banilor

Pe card

aprobare

Pe loc

acordarea-banilor

6-24 ore

aplicarea-se-face

ONLINE

dobanda

Fără dobândă pentru primele 30 zile

rambursare-anticipata

DA

analizare-dosar

NU

comision-de-acordare

NU

necesar-adeverinta

NU

garantii

NU

mai-multe-credite

DA

nevoie-sa-fiu-angajat

Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit

se-acorda-si-restantierilor

DA

tip-dobanda

Fara Dobanda

8 reviews for Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

4.0 out of 5
3
4
0
0
1
Adaugă o Recenzie
Afișează tot Cele mai utile Cel mai bun Rating Cel mai mic rating
 1. Eleonora

  Nu pot sa imi dau seama unde a fost acest site, acum dau de el!!!!! Am avut niste probleme cu bani acum cateva luni si nu am putut sa fac rost de bani nici cum, parca toti au intrat in pamant, nimeni nu raspundea la telefon…. Sunt socat sa vad ca exista banci ce acorda bani imprumut fara dobanda, dar sunt si bucuros in acelas timp. Acum macar stiu de acest site, plus ca am vazut ca pe credite-bancare.com se gaseste toate creditele din Romania, pe care le poti compara. Bravo voua.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Ovidiu

  Ce pot spunde decat ca este o oferta excelenta

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Leana

  Am m luat acum cateva zile un credit rapid de la vivacredit.ro si chiar am o parere excelenta despre acesta. Bani mi-au fost dati fara dobanda, asta este si motivul principal pentru care am luat un astfel de imprumut online. Pentru cei care intr-adever doresc un credit fara dobanda, tot ce trebuie sa faci este sa aplici aici https://credite-bancare.com/oferta/vivacredit-ro/. Esti sunat foarte rapid prin acest link.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Petre luiza

  Din pacate nu respecta cerintele care le.au…eu de fiecare data cand aplic ma respinge si nici nu imi zice motivul…si fazacu biroul de credit de falsa…daca esti in birou NU iti aproba

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. VOICA NICOLINA

  SUNT CLIENT LA DV.SI MA INTERESEAZA UN CREDIT IN RATE DE 2000 LEI PE CITEVA LUNI.DATI-MI UN RASPUNS PE EMAIL DACA SE POATE. MULTUMESC ANTICIPAT.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. Adriana

  Prima recenzie cu adevarat de calitate… Asa am inteles si eu mai bine ce credit sa iau. Sincer sunt uluit de unicitatea si cat de completa este… Bravo [email protected]@

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. Eleonora

  Este un creditor care m-a ajutat foarte rapid. Am luat bani fara dobanda in plus am facut un contract pe 5 ani cu ei in care pot accesa sume de bani ori de cate ori raman fara bani. Buna treba

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 8. Matei Adrian Claudiu

  Buna ziua..as dori sa stiu daca pot lua un credit pentru o luna daca lucrez in alta tara? respectiv slovacia…am un salar de 850-900 euro…pot dovedi ,nu este o problema

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Adaugă Recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.
  Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

  Despre VivaCredit.ro

  VivaCredit.ro este prima companie din Romania specializata in acordarea de credite rapide online pana la salariu. Acest institut nebancar are o misiune clara, de a  oferii solutii financiare, mai exact, de a oferii solutii urgente de creditere fara prea multe documente si acte de întocmit. Este printre cele mai rapide servici financiare nebancare din Romania, cea ce il claseaza pe locul unu. Pentru ca este un credit nebancar 100% online, pentru a putea aplica la una din oferte, trebuie doar sa alegi suma dorita, perioada de creditare, iar in cele mai scurt timp, un reprezentant al banci te suna pentru explicarea ofertei. Cam asta este rapiditatea cu care acest institut nebancar iti ofera suma de bani olicitată. O descriere în 3 cuvinte suna cam asa: rapid, simplu si serios!

  Google Map 

  Detalii

  VivaCredit- DATELE COMPANIEI:

  Viva Credit IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/8045/2010 CUI: 27311289

  CAEN: 6419

  DETALII DE CONTACT:

  Viva Credit IFN SA. Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti

  Unde mai găsiți Viva Credit

  Contacte Utile

  Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar (CSALB)>

  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)>

  ORE DE LUCRU:

  • Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
  • Sâmbătă: 09:30 - 17:00
  • Duminică: 09:30 - 17:00
  Progam de Aplicare la un Credit Online
  • Luni-Duminica: 24/7