Cum sa alegi unul din creditele prezentate

Ce tipuri de imprumuturi iti recomand si de ce?

Un credit pe care eu il recomand este cel de la provident. Daca vrei sa vezi o recenzie adevarata despre tot ce trebuie sa stii despre provident romania, intra aici. Te asigur ca vei afla tot ce trebuie sa stii despre acest creditor cu bune si cu rele. Nu vei mai regasii o recenzie asemanatoare nici unde. In recenzia creata ne-am decis sa iti punem pe tapet tot ce trebuie sa stii despre acest creditor. Ceea ce este cu adevarat fascinant este ca poti sa ne lasi o părere despre împrumutul pe care l-ai accesat.

Cum sa te imprumuti in cel imi avantajos mod?

Am creat aceasta lista special pentru ca tu sa poti afla care sunt cele mai in trend moadalitati de a te imprumta cu rapiditate. Stii bine ca doar institutiile nebancare te poate imprumuta urgent si cu un numar limitat de acte, iar acest lucru m-a facut sa creez lista pe care tu o ai in fata.

Tot ce trebuie sa faci in momentul in care doresti sa te imprumuti este sa stii de la bun inceput ce suma de bani doresti si pe ce perioada.

Pasul 1 – Trebuie sa stii exact ce suma de bani vrei si pe ce perioada, pentru ca in lista oferita regasesti atat credite pentru perioade scurte cat si pentru perioade lungi sau credite fara dobanda. Deci, este necesar sa stii exact ce suma de bani vrei.

Pasul 2 – Trebuie sa ti cont ca de fiecare data este nevoie de mai multi bani decât cei preconizați. De obicei trebuie sa te imprumuti cu 10 – 15% mai multe decât inițial.  Atentie! Sa nu ma iei in nume de rau sau sa crezi ca te fac sa te imprumuti de mai multi bani.

Tine minte ca, cele mai multe persoane ce sau imprumutat de bani pentru a rezolva niste probleme sau sa achizitioneze un produs, le trebuiau mai multi bani decat au împrumutat. Acesta este motivul pentru care te indemn sa te imprumuti cu putin mai mult decat iti trebuie.

Pasul 4 – Studiaza toata lista cu mare atenție si in final trebuie sa te decizi doar intre 3 oferte. Iti spun un secret: cei mai multi dintre cei ce s-au imprumutat, cand i-am intrebat “Cat de grea a fost sa iei decizia de a te imprumuta” Cei mai multi mi-au precizat ca au ales prea multe ofere si nu s-au putut decide ce soluție de creditare sa aleagă, in plus nu ne-au ascultat recomandările si au luat un credit mai putin avantajos.

Pasul 5 – Dupa ce ai studiat fiecare oferta in parte, trebuie sa alegi doar 3 imprumuturi pe care vrei sa le compari, iar din aceste 3, sa alegi pe cea care te avantajează e tine mai mult, care iti ofera cea ce tu ai nevoie. Important! Nu te arunca la o suma mai mare decat poate bugetul tau sa duca. Este strict necesar sa te imprumuti exact cat sa poti traii cat de cat decent, altfel o sa tragi din greu sa achiți imprumutul.

Pasul 6 – Alegi suma de bani pe care o doresti, perioada de creditare si aplici simplu si usor apasand pe butonul verde din casuta ofertei pe care tu vrei sa o alegi. Dupa apăsarea butonului, in scurt timp vei fi redirecționat către creditorul respectiv.

 

Ce sa aleg? Un credit rapid Offline sau un Credit Rapid Online?

Totul depinde de preferințele tale sau de posibilitatea ta de a umbla prin oras sa găsești creditorul potrivit care te poate ajuta cu bani. Eu spun de fiecare data, ca este mult mai avantajos sa stai in fata calculatorului,telefonului sau tabletei si sa aplici simplu si usor online.

Internetul a devenit cea mai simpla si mai rapida modalitate prin care te poti imprumuta de bani eficient, simplu si rapid. Pana si bancile au inceput sa aiba o modalitate de a te informa online despre creditele disponibile.

Ce trebuie sa stii despre creditele pana la salariu

Creditele pana la salariu sunt modalitatie prin care te poti imprumuta de bani pentru perioade scurte cu sau fara dobanda. Aceste oferte se adreseaza special persoanelor ce au nevoie rapida de o suma de bani.

De obicei se acorda pe o perioada de minim 1 zi si maxim 45 zile. Ce este dezavantajos la acest creditor care iti acorda bani fara dobanda? In primul rand daca nu achiti suma de bani la termenul stabilit, acesta devine un credit cu dobanda si vei achita dobanda complet, dar daca vei restitui imprumutul la data stabilita, nu vei achita nimic in plus, decât suma imprumutata.

Ce sa alegi? Un credit in rate fixe sau un credit in rate variabile sau descrescătoare?

Aici depinde de fiecare. De obicei, daca vrei sa restituii bani in rate descrescatoare, institutiile nebancare iti fac reduceri substanțiale. Ratele descrescatoare, de obicei, sunt mai mici decât cele fixe sau crescatoare, mai exact, dobanda platita este mai mica.

Dar ca sa-ti fie mai usor luna de luna, eu as opta pentru rate fixe. As alege ratele fixe pentru ca imi este mai usor sa achit o rata fixa decat o rata variabila sau descrescatoare, care scade sau urca.

Cât de avantajos este sa poți rambursa creditul anticipat?

Sa explic putin ce inseamna sa restituii bani anticipat. Restituirea sume anticipat inseamna a avea optiunea in contractul de creditare ca sa poti restituii banii imprumutati mai rapid decat termenul stabilit initial. De ex, am luat un credit de 5000 lei si dupa 6 luni vreau sa restitui toti bani ce au mai ramas de rambursat, o poti face, doar daca in contract este stipulat ca se poate restituii bani mai rapid decat termenul stabilit initial.

Ce comisioane se percep si de ce nu este recomandat anumite comisioane?

De obicei, la banci ai: comision de acordare a banilor, comision de rambursare anticipat, comision de administrare a creditului. In schimb la creditele rapide online, nu se regasesc aceste comisioane, pentru ca de obicei aceste comisioane sunt introduse in dobanda pe care tu o achiti.

Eu unul nu doresc sa mai fie comisioane, pentru ca, de obicei vezi dobanzi foarte mici, dar cand ti se face calculul, vei constata ca nu mai sunt atat de mici precum pare, pentru ca ti se intoduce si comisioanele descrise mai sus. Un lucu bun il face instituțiile nebancare ce iti acorda credite rapid online, pentru ca are introduse toate comisioanele si taxele in dobanda, cea ce fac ca tu sa stii cu exactitate cat te costa creditul de la inceput.

Compară ofertele!
  • Total (0)
Compară Acum!
0