Credit fara Adeverintă de Venit

Vrei fără Adeverita un Credit Rapid?

 

Nu crezi ca ești mai avantajos sa ai acces la lista cu toate creditele care se acorda fără adeverita, decât sa intri pe fiecare site în parte? Vrei ca în acest moment să poți studia simplu și rapid toate ofertele de creditare? Noi, spre deosebire de alți, iți oferim și recenziile pentru fiecare oferta în parte, pentru a știi dacă se potrivește creditul pentru tine sau nu.

Cât de simplii suntem noi?

Simplitatea este caracterizarea noastră, pentru ca, poți aplica la ofertele pe care noi ți le oferim în doar 3 pași simplii:

Alege suma de bani pe care o dorești și perioada în care vrei sa restitui suma imprumutată, iar în cel mai scurt timp, ești redirecționat către cele mai bune oferte ale zile.

Daca ai găsit oferta care sa te avantajeză, pur și simplu apeși butonul galben, iar în scurt timp, vei fi redirecționat spre creditorul care iți oferă imprumutul. Odată ce ai ajuns pe acea pagina, completezi formularul de contact, iar în cel mai scurt timp, creditorul te contactează.

Dupa ce ești contactat, se pre-aproba cerere, in maxim minim 3 ore si maxim 24 ore bani ajung la tine.

 

Înapoi La Meniu ↑

Cine poate aplica la împrumuturile oferite?

Puteți solicita un împrumut dacă va încadrați la următoarele:

 • Sunteti rezident în Romania
 • Aveti vârsta intre 18 si 75 ani
 • Aveți un venit lunar permanent

 

Înapoi La Meniu ↑

Cum primiți împrumutul?

Creditorii pe care noi vi oferim iti acorda bani prin 2 modalitati

Anumiți creditori acorda bani la domiciliul tău sau la sediul bancar, iar cei mai multi dintre ei , oferă banii prin transfer bancar în contul tău.

Dacă cerere ta este acceptata și dorești un credit mic online, bani ajung la tine în 15 minute de la aprobarea creditului.

Dacă vrei o suma mare de bani, prin oferta de nevoi personale, pentru sume mari, banii ajung la tine în 24-48 ore, totul depinde de la un creditor la altul.

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce banca imi recomanzi pentru a lua un credit fara adeverintă de venit?

Sincer nu pot sa-ti fac o recomandare pentru un credit fara adeverinta de salariu, dar pot sa iti sugerez la ce sa te uiti in momentul cand vrei sa faci un credit la bancă. Cele mai multe banci din Romania acorda creditul doar pe baza buletinului de identitate, cea ce inseamna ca nu mai este nevoie de adeverintă de la locul de munca, pentru ca, de obicei, bancile te cauta in baza de date anaf, pentru verificarea vaniturilor salariale pe ultimul an.

Inainte sa-ti explica la ce sa te uiti cu mare atentie in momentul cand vrei sa imprumuti bani de la banca, vreau sa iti spun ca pe credite-bancare.com, poti compara toate ofertele bancare si nebancare din Romania. Am adaugat aceasta optiune de curand.

Verifica dobanda anuala efectiva – DAE
DAE inseamna costul total al creditului pentru un an. In acest cost este inclus totalul pe care il ai deplata: comision de analizare dosar, comision de administrare, comision de rambursare anticipat a creditului, dobanda, plus alte costuri aferente creditului.

Foarte multe persoane se uita la dobanda anuală, ce este cu aproape jumatate mai mica decat DAE ( Mai precis: costul total al creditului)

 

Înapoi La Meniu ↑

Calculeaza costul total al creditului

Fiecare banca este obligata prin lege sa aibă costurile totale a creditului la vedere si cât mai usor de inteles, cea ce a facut ca fiecare banca sa aibă un calculator online de credit. Este strict obligatoriu sa calculezi creditul, dar nu uita ca dobanda înscrisa pe acel simulator, nu este cea reala, este doar informativa. Dobanda reala o stii doar in momentul in care aplici, si variaza in functie de istoricul tau bancar si scoring.

Noteaza tot bancile pe o foaie de hartie!

Nu uita sa iti notezi pe o foaie fiecare banca in parte. Prin acest lucru marunt, si de obicei ne interesant pentru multe persoane, poti lua cel mai avantajos credit dintr-un simplu motiv: stii exact care este cea mai buna varianta de creditare din momet ce ai notat toate creditele. Garantat iesi mai avantajos si mai simpu, pentru ca nu trebuie sa te plimbi pe zeci de site-uri.

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce credit imi recomanzi: bancar sau nebancar?

Aici depinde de situatia ta, daca NU esti restantier sau rau-platnic, iti recomand un credit cu buletinul si fara adeverinta de la banca, pentru ca ai o dobanda foarte mica fata de institutiile nebancare.

Daca esti restantier, te mai poate ajuta si bancile, doar in anumite conditii: sa nu ai restante grave si in repetate randuri ( nu este o tragedie sa ramai o luna restant, este o tragedie sa se tot repete, cea ce pune un semn de intrebare bancilor: sa iti acode creditul sau sa te respinga?)

Institutiile nebancare le recomand doar in anumite situatii:

 • Cand ai o urgenta care nu poate fi amanată
 • Cand bancile te-au refuzat
 • Cand vrei un bani pana la salariu
 • Cand vrei un credit fara acte

Retine: Creditele nebancare iti aplica dobanda dupa cât de mare este suma, cu cât creditul rapid accesat este mai mic, cu atat dobanda creste. Dar sa nu uit că poti accesa bani si fara dobanda la primul imprumut. Uite aici cele mai bune credite fara dobanda!

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce trebuie sa stii de creditele mici si rapide acordate fara dobanda?

De multe ori aud, ”am nevoie de bani cine ma ajuta?” Aceste credite rapide se acorda fara prea multe acte si fara sa fie necesară adeverința de venit.

Aceste tipuri de credite le gasesti atat la institutiile nebancare cât si la banci, prin cardurile cu perioada de gratie ( perioada in care daca restitui bani in termenul convenit cu banca, nu plătești dobanda pe bani imprumutati. ).

 

Înapoi La Meniu ↑

Credit fara dobanda la institutiile nebancare

Prin aceasta modalitate ai sansa sa accesezi un credit de minim 100 si maxim 1200 lei fara dobanda. Atentie: dobanda este gratuit, adica 0% doar la primul imprumut, de la creditul cu numarul doi, se achita o dobanda stabilita prin contract.

Daca mai ramai in pana cu bugetul, si vrei un al doilea credit, dobanda este cam piperata, dar daca faci calculul, primul credit este gratis, iar următorul cu dobanda, este un avantaj minor, ”dar este”.

Atentie! Pe langa institutiile nebancare de calitate mai sunt si unele care doresc sa te stoartca de bani.

Daca in cazul in care nu achiți suma de bani imprumutată fara dobanda la timpul comvenit cu banca, se aplica o penalizare de pana la 2% pentru fiecare zi in care ai intarziat cu bani.

Deci gandeste-te foarte bine si fa calculele înainte de a aplica la acest tip de credit.

 

Credit prin cardurile bancare

Prin aceasta modalitate poti lua bani cu imprumut ori de cate ori doresti, fara sa fie nevoie sa platesti dobanda pe bani imprumutati daca pui inapoi pe card bani imprumutati intr-un termen stabilit..

Cea ce face avantajoasa aceasta modalitate de a te imprumuta, este ca nu trebuie sa aduci adeverinta de vanit, sa completezi diverse acte sau sa ceri vreo permisiune cuiva, pur si simplu introduci cardul in bancomat si iti iei suma împrumutata.

De obicei fiecare card de salariu sau card de pensie are această opțiune, doar ca trebuie sa te informezi la banca de unde ai creditul.

 

Ce trebuie sa stii despre creditul cu buletinul fara adeverintă de salariu

Cum spuneam mai in sus, foarte multe banci si institutii nebancare ce au inchieiat o colaborarea cu ANAF, cea ce ii avantajează enorm, deoarece iti pot verifica veniturile pe ultimi ani, acest lucru ușurează procesul de creditare atât banci cât si tie, iar de aici se decide daca esti eligibil pentru un credit sau nu.

Multi cred ca daca nu iti trebuie adeverinta de salariu, inseamna ca se acorda fara sa ai un loc de munca, cea ce este total eronat: nimeni nu iti acorda bani fara ca tu sa justifici prin acte ca ai de unde restituii suma de bani imprumutata( ca ai un venit stabil constant luna de luna )

 

Întrebare: vreau sa imprumut urgent bani fara adeverintă de la locul de munca
Salut, vreau sa imprumut bani urgent, dar nu veau sa mai aduc adeverinta de venit de la locul de munca. Mi se pare o pierdere de timp… Cine imi poate acorda un astfel de credit urgent?

Daca stiam ce credit vrei, poate iti dadeam niste sfaturi concrete, pentru ca nu stiu de unde vrei sa imprumuti bani, de la banca sau de la institutiile nebancare? Dar uite cum facem, apasa pe butonul de mai jos si vei fi redirectionat catre lista cu aproape toate creditele din Romania.

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce trebuie sa știi despre creditele nebancare rapide online

Aceste credite urgente online sunt cele mai in voga imprumuturi din Romani. De la un timp, bancile si-au dat seama ca pot oferii si ei acest tip de imprumut, si-au inceptu sa fie concurenții direcți ai institutiilor nebancare.

Daca ma intrebi pe mine, de unde sa iei bani cu imprumut, iti spun doar un lucru simplu: singura modalitate ieftina de a imprumuta bani rapid fara adeverinta de salariu este tot de la banca.

La institutiile nebancare poti aplica doar daca ai nevoie de o suma urgenta fara dobanda, daca vrei un imprumut cu dobanda, eu zic ca ar fi bine sa te gandesti de 2 ori inainte de a contracta un astfel de credit, deoarece nu ori cine poate sa duca pana la final un astfel de credit nebancar.

 

Înapoi La Meniu ↑

Vreau un Imprumuturi rapide fara adeverinta de salariu

Intrebarea mea este: vrei sa imprumuti bani fara sa ai nevoie de adeverintă de vanit cu acordarea banilor in 3-24 ore? Daca da, este strict important si studiezi si sa compari ofertele din magazinul nostru online.

Am creat acest magazin online de credite cu scopul de-a te informa corect inainte de a contracta un imprumut. In plus, oferim topurile saptamanale ale celor mai bune credite bancare si nebancare din Romania.

 

Înapoi La Meniu ↑

De unde iau un credite pe internet fara adeverinta de salariu acordat urgent

Ai 2 obtiuni, fie aplici la un credit bancar fie aplici la un credit nebancar. Dar cel mai simplu este sa consulți lista din magneziul online de credite. In acest magazin online ai aproape toate ofertele din Romania strânse la un loc. In plus, poti aplica la un credit direct de pe acest site.

Parerea mea: daca doresti o suma mare de bani, de pana la 20.000 lei, poti aplica la un credit bancar, daca doresti un credit pentru restantieri, poti aplica simplu si rapid printr-un credit nebancar

 

Înapoi La Meniu ↑

Am nevoie de adeverintă la creditele rapide nebancar pentru restantieri

Atat la banca cât si la institutiile nebancare, adeverinta de venit este opționala, doar daca vrei o suma de bani de pana la 15000 – 20000 lei. Tot ce trece de aceasta suma, este necesar sa aduci adeverința de venit – aici ma refer la creditele nebancare. La creditele bancare, suma maxima pe care o poti accesa fara adeverinta de salariu este de pana la 30.000 – 40.000 lei.

 

Înapoi La Meniu ↑

Ce credite pana la salariu imi recomanzi daca sunt restanțier?

Iti recomand in primul si primul rand sa aleg un credit fara dobanda. Trebuie să profitii de aceste credite, mai ales ca iti sunt acordate fara dobanda. Important de retinut cand vrei sa aplici la un astfel de credit.

Nu uita ca doar primul credit este fara dobanda, de la următorul credit se aplica dobanda pe bani imprumutati

In cazul in care optezi pentru aceste credite rapide, adeverinta nu mai este necesară

Atentie mare: daca aplici pentru creditul fara dobanda prin oferta de creditare pana la salariu, si nu achiti la timp suma solicitată, ai sansa sa primesti o penalizare pentru fiecare zi in care zi de intarziere.

1 Comment
 1. Reply
  Padureanu Laurențiu Florin 12/01/2019 at 15:08

  As dori un împrumut

Leave a reply