Credit pana la Salariu

Top 10 credite nebancare rapide online

Pot sa iți arat care sunt cele mai bune si avantajos credite pana la salariu din 2018? Ești de părere cu mine ca ai nevoie să împrumuți bani rapid și în acela timp avantajos pentru tine? Astăzi ai acest privilegiu!”

Cum se aplica pentru un împrumut?

Solicitarea banilor este extrem de simpla si rapida, pentru că ți-am adus în atenție cele mai bune și ușoare credite din Romania.

 • Trebuie să selectezi suma pe care o vrei cu imprumut
 • Selectezi perioada în care vrei să restitui suma împrumutată
 • Ești redirecționat către lista cu oferte, unde iți alegi creditul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale
 • Dacă ai găsit oferta, apeși butonul cere ”cere oferta” sau ”aplic la credit”, iar în scurt timp ești redirecționat spre formularul de creditare, pe care trebuie sa-l completezi cu datele specificate.
 • In maxim 10-15 minute ești sunat de către creditor pentru confirmarea cererii si aprobarea sa nu a imprumutului

 

Cine poate solicita imprumutul?

Pentru a solicita o suma de bani prin Credite-Bancare.com by C-B-C, este nevoie sa știi ca noi suntem o platforma care doarim sa-ti arătăm ce oferte sunt mai avantajoase pentru tine, iar pentru acest lucru am adăugat cei mai buni creditori ce te poate ajuta cu bani pana la salariu.
Creditorii pe care i-am adaugat in lista cu cele mai bune credite au următoarele condiții:

 • Trebuie sa fii rezident in Romania
 • Este necesar sa ai varsta de minim 18 ani si maxim 70 ani
 • Este necesar sa ai un cont bancar
 • Este necesar sa ai adresă de email

 

Cum primești banii?

Anumiți creditori iți oferă bani prin transfer bancar, iar anumiți creditori iti acorda sumele de bani pe cardul de salariu pe care îl dețineți. Nu uita ca sunt si creditori care iti acorda bani la domiciliu.
Prin transfer bancar, ridici bani de la băncile cu care creditorul lucrează

Prin cardul de salariu sau contul bancar, bani se transfera in contul tau, fara sa trebuiască sa te deplasezi de acasa.

Mai simplu de atâta nici că se putea!

 

 

Urmează Intrebari, Răspunsuri și Sfaturi despre creditele pana la salariu

 

Este posibil sa obtin un credit pana la salariu fara dobanda

Raspunsul categoric este DA.  Acest credit fara dobanda se poate acorda doar din cauza concurentei foarte mare de pe piata nebancară. Pentru ca exista multe entități nebancare, acest lucru a facut sa se nasca creditul gratuit. In functie de caracteristicile fiecarei banci, oferta de imprumut fara dobanda o să  varieze extrem de mult.

Ce trebuie sa retii...

Ca regula generala, ofertele de creditare gratuite se acorda doar daca treci de niste reguli stricte, cum ar fi: ai un loc de munca stabil, castigi o anumita suma de bani, ai peste o anumita vârsta…etc.

Alte varianta de a lua bani gratis.

Descoperirea de card – acesata varianta este cea mai des folosita de către personalele ce dețin un card de salariu.

Card de rate fara dobanda – prin acest card poti cumpara produse in rate de pana la 12-24 fara dobanda. Anumite banci, iti acorda si o suma de bani limitate pe care îi poti folosi pentru o perioada de timp fara să platesti dobânda pe bani împrumutați daca îi depui înapoi in termenul convenit cu banca.

 

Ce se întamplă daca nu pot sa platesc creditul nebancar

De fiecare data spunem acelas lucru: intodeauna inainte de a face un imprumut nebancar  sau ori ce alt tip de credit, trebuie in primul rand sa fim siguri ca-l putem returna fara probleme. Retine ca in anumite cazuri, care nu se returneaza bani la timp, in contractele de creditare este stipulat clar comisioanele si penalizările pe care le primești în cazul în care nu restitui banii la termenul convenit in contract.

Ce trebuie sa retii
Dobanzile percepute pentru intarzierile cu plata ratelor sunt stipulate in contractul de creditare, la termeni si conditii. In eventualitatea ca nu vei avea bani necesari pentru plata ratelor in ziua scadenta, in urmatoarea zi vi se vor aplica dobanzile penalizatoare daca nu veți anunța banca de problema aparuta.

În toate înstintăriile de neplată care o sa-ti vina, din momentul in care au trecut mai mult de 30 zile de la neplata ratelor, vei avea comisioane si taxe in plus – aici nu ma refer doar la instituțiile nebancare, la fel patesti si la banca.

Retine ca, in anumite cazuri, banca te poate înregistra in biroul de credite dupa ce a trecut cele 30 zile in care nu ati efectuat vreo plata sau nu ai luat legatura cu banca. Pe viitor vei avea probleme mari cu bancile daca vei fi inregistrat in biroul de credite, nimeni nu o sa-ti mai acorde credite vreo data.

In cazuri extreme, in ultima instanta, daca chiar nu mai doresti sa achiti creditul, banca te va actiona in judecata, dar aceste demersuri se fac doar in cazuri extreme.

In general la aceste tipuri de credite poti contacta banca daca te afli in inposibilitate de plata, si cu siguranta vei fi pasuit. Aceste banci sunt foarte intelegatoare cu buni platnici și îi sprijina in momentele delicate.  La acest tip de credit nebancar, in general nu ti se cere o garantie inainte, bancile de obicei se bazeaza pe increderea reciproca si pe calculul scoringului pe care trebuie sa-l faca inainte de acordarea creditul. De obicei nu primesti suma de bani ceruta daca nu treci de acest scoring, mai exact daca bugetul tau nu poate sustine o rata luna.

 

Se pot obtine bani pana la salariu fara venit din slarizare

Pentru ca pana în prezent sunt aproape 100 de ifn-uri, era si logic ca intr-o zi se va putea lua bani imprumut daca nu esti angajat. Aces lucru se poate deoarece ei inteleg ca si alte tipuri de venituri se pot accepta si se pot lua în calcul. Cu toate astea, pentru a putea  obtine  bani imprumut, este necesar sa faci o plata de 1 leu în conturile banci de la care faci imprumutul, pentru a valida cererea.

Justificare...

Regulă: pentru ca imprumutul sa-ți acordat, datoriile tele nu pot depasii 30-40% din venitul tau lunar. Prin acest 30 – 40%, banca se asigură ca ai de unde restitui suma de bani împrumutata si nu vei întâmpina probleme de a fii in imposibilitate de plata a finanțării solicitate.

Justificarea Veniturilor: Chiar daca banca nu iti cere sa fii angajat, pentru a putea aplica la un imprumut, trebuie sa justifici ca ai de unde resitui bani primiti, prin documente care atesta veniturile tale. Atentie! Doar institutiile nebancare accepta astfel de conditii.

Este norma sa platesti comisioanele la creditele pe termen scurt?

Este greșit sa fie percepute comisioane pentru creditele mici si rapide. Nu se aplica comisioane de administrare, analizare dosar sau de acordare pentru creditele pe termen scurt.

Află acum...

De obicei aceste comisioane se percep pentru sume ce depasesc 5000 euro. Plus de asta, nu se platește bani in avans dacă doresti sa accesei o linie de credit pentru nevoi personale. Daca cumva, instituțiile nebancare iti cer aceste comissioane sau bani in avans, trebuie sa opresti imediat ori ce colaborare cu acestea și sa te îndrepți spre ale entități bancare sau nebancare mai sigure.  Vezi aici lista

Sfatul de la credite-bancare.com este după cum urmeaza: nu te imprumuta nici o data la entitatiile ce iti cer avans, comisioane de acordare, administrare sau de analizare dosar. Creditele mici si rapide nu trebuie sa aibă aceste comisioane, in cazul in care se regăsesc, renunta fara sa clipești în a contracta o finanțare.

Ce pot face daca nu pot inapoia mini-creditul rapid ?

De preferat este ca inainte de a contracta un credit, sa-ti analizezi veniturile, datoriile si bani care iti raman la sfarsitul luni. Doar după ce ai făcut aceasta analiza poti contracta un credit.

Este necesar...

In cazul in care calculele au fost gresite, este necesar  sa soliciti o prelungire a creditului cu 15, 30 zile, sau cu ori cat timp ai nevoie pentru a rezolva problemele care te-au dus iara in pragul datoriilor. Este cel mai eficient lucru sa anunțam banca in momentul in care ajungem in acest impas. Multe persoane, de rusine , renunta sa raspunda banci sau sa gaseasca o solutie ieftina impreuna cu acesata, ajungand in cele din urma la penalizări grosolane din simplu fapt ca nu a cerut o reeșalonare a datoriei sau  prelungirea acestuia.

Iti spun un secret tinut ascuns de catre institutiile nebancare si bancare. Poti inapoia prin lege ori ce credit in decursul a 15 zile fara a invoca vreun motiv, pur si simplu restitui suma de bani imprumutata fara sa fii intrebat de catre institutii care ti-a oferit finantarea de ce nu-l mai doresti. Precizez ca tu esti obligat la plata unei dobanzi pe zilele in care banii au stat la tine.

Ce analiza se face înainte de aprobarea împrumuturilor online

In momentul in care se solicita un imprumutul online, creditori trebuie sa se asigure ca  se respecta cerintele de acordare a baniilor prin analizarea situatiei financiare a clientului. Pentru efectuaria acestei analize se vor utiliza diferite tehnici de verificare si analizare a stării materiale. Înainte ca cererea sa ajungă spre analizare, trebuie sa completezi cu datele personale un formular de creditare pus la dispozitia ta online care contine: ce venituri ai, ce loc de munca ai, esti casatorit, cati copii ai…etc.

 

Capacitatea de plata si istoricul ...

Capacitatea de plata este cel mai utilizat scor in acordarea creditului. Banca iti evaluează rapid scorul pe baza datelor oferite de tine: cheltuielile lunare, salariul încasat…etc. Pe baza acestor date, se stabileste daca se acorda linea de credit sau nu. Daca ai un salariu bunicel, nu trebuie sa te îngrijorezi.

Cele mai multe dintre institutiile nebancare ce acorda bani cu imprumut pentru sume ce depasesc 10.000 lei, te vor verifica in biroul de credite pentru a vedea istoricul tau si daca exista riscul de a recidiva ( daca esti restantier, asta nu înseamna ca nu mai poți lua credit ).

Analiza creditului find automatizata, nu mai exista alte reguli sau persoane care sa decida daca iti da bani sau nu. Robotelul pe baza datelor transmise de tine, decide daca esti o persoana cu risc sau nu pentru acordarea unui imprumut.

Se poate obtine creditele nebancare rapide fara sa trimiti documente?

In aceste zile in care traim, ori ce este posibil, suntem doar la inceput. Datorita noilor tehnologii care apar, find la inceput, rapsunsul este da, poti aplica la un credit nebancar si fara documente.

Cat de adevarat este...

In nenumarate cazuri, primesti creditul pe loc. Pentru a putea acorda lini de finanțări fara documente, bancile colaboreaza cu institutiile statului, unde pot verifica toate datele necesare. De exemplu: daca dorești un împrumut si nu doresti sa aduci documente care atesta veiturile tale, poti da acordul banci prin completerea unei cereri pentru verificarea veniturilor in baza de date a anaf.

 

Riscuri la aceste credite pe termen scurt

Riscurile sunt doar dacă ti le faci tu. nici o banca nu doreste sau nu va dori sa aiba clienti neperformanți. Risurile sunt mai multe, de la aplicarea unor dobanzi uriase pana la deschiderea proceselor pentru executare silita.

Cat de adevarat este...

Sunt multe persoane care au ajuns in strada dupa un asemenea credit. Nu uita un lucru, creditele sunt benefice doar pentru cei care au un buget lunar consistent si este tragic si riscant pentru cei ce prostesc bancile sau castiga scoringul bancar la limita de puncte.

Calcul la creditul pana la salariu

Nu uita un lucru foarte important, aceste credite sunt foarte scumpe. Nu te imprumuta doar ca sa-ti faci mofturile, fa-o doar daca ai urgenta nevoie de bani. Iti fac un calcul simplu la o finantare cu dobanda pana la salariu.

Calculul creditului pana la salariu

Daca doresti 1000 lei cu imprumut pentru o perioada de 30 zile, vei avea o dobanda de 1,2% pe zi, asta insemnand ca vei inapoia 1360 lei. Nu uita, acest calcul este informativ si poate varia in funcție de institutul nebancar la acre apelezi.

Daca am fost respins cum fac rost de bani

Foarte multe persoane se dezamagesc si renunta in momentul in care prima banca sau institut nebancar il resping din motivul ca salariul lui este mult prea mic pentru a lua un credit.

Cum sa fac...
Sunt aproape 30 de institutii nebancare care sunt pe piata si acorda finantari si aproape 15 de banci. Doar sa fi fraier sa nu poti accesa bani in ziua de astazi. Daca prima banca te respinge, mergi la a doua, si tot asa, pana primesti finantarea dorita. Dar nu uita un lucru, daca mergi dupa varianta asta, cu siguranta vei avea un credit la o dobanda foarte mare, pentru ca nu te-ai mai uita la costuri, ci doar cum sa-l opți mai rapid.

Alege modalitatea de imprumut pe care o doresti aici

Top 10 credite nebancare rapide online
Cel mai apreciat
Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit
Recenzie creată pentru:provident.ro

Apreciezi Oferta?+14

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 18 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 500 lei
 • Suma Maximă: 10.000 lei
 • Perioada Minimă: 10 luni
 • Perioada Maximă: 22 luni
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24-48 ore
 • Aprobare: În 10 minute
 • Dobândă: DAE este între 88 si 130% DAE ( aproximativ )
 • Tip Dobândă: Fixă
 • Adeverintă: Obtional
 • Restanțieri: Da - daca nu ai restante grave si in repetate randuri
Cel mai apreciat
Credius – Tot ce trebuie să știi despre împrumuturile rapide oferite în câțiva pași simpli
Recenzie creată pentru:credius.ro

Apreciezi Oferta?+48

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 18 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 1000 lei
 • Suma Maximă: 40.000 lei
 • Perioada Minimă: 20 Luni
 • Perioada Maximă: 5 ani
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24 ore
 • Aprobare: Pe loc
 • Dobândă: 82%
 • Tip Dobândă: Fixă/Variabilă
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
Recomandat
Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.
Recenzie creată pentru:vivacredit.ro

Apreciezi Oferta?+32

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 20 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 100 lei
 • Suma Maximă: 2.000 lei
 • Perioada Minimă: 1 zi
 • Perioada Maximă: 3 luni
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 6-24 ore
 • Aprobare: Pe loc
 • Dobândă: Fără dobândă pentru primele 30 zile
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
Top 10 credite nebancare rapide online
Recomandat
TeleCredit – Tot ce trebuie să știi despre împrumutul rapid acordat în 5 pași simpli
Recenzie creată pentru:telecredit.ro

Apreciezi Oferta?+26

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 18 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 100 lei
 • Suma Maximă: 2.000 lei
 • Perioada Minimă: 10 zile
 • Perioada Maximă: 30 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 6-24 ore
 • Aprobare: Pe loc
 • Dobândă: Aproximativ 0.9% zi. DAE fiind de 1732%
 • Tip Dobândă: Fixă
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
Viaconto – Afla adevarul despre împrumuturile oferite! Vezi dacă te avantajează sau nu!
Recenzie creată pentru:viaconto.ro

Apreciezi Oferta?+20

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 20 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 150 lei
 • Suma Maximă: 600 lei
 • Perioada Minimă: 7 zile
 • Perioada Maximă: 30 zile
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 24 ore, 48 ore
 • Aprobare: În 10 minute
 • Dobândă: DAE este de aproximativ 5237 %
 • Tip Dobândă: Fara Dobanda
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: DA
Ferratum – Tot ce trebuie să știi despre creditul nebancar de nevoi personale oferit
Recenzie creată pentru:ferratum.ro

Apreciezi Oferta?+15

Scurte detalii
 • Vârsta Minimă: 21 ani
 • Vârsta Maximă: -
 • Suma Minimă: 200 lei
 • Suma Maximă: 10.000 lei
 • Perioada Minimă: 15 zile
 • Perioada Maximă: 12 luni
 • Salariu Minim: -
 • Acordarea: 48 ore
 • Aprobare: În 30 minute
 • Dobândă: Fără Dobandă la primul credit
 • Tip Dobândă: Fixă
 • Adeverintă: NU
 • Restanțieri: NU

Vezi lista completă cu credite AICI

 

Top 10 credite nebancare rapide online

Suntem bucuroși sa te ajutam, lasă-ne un comentariu cu problema sau întrebarea ta mai jos!

   Scrie aici!