Ferratum

Ferratum este un institut nebancar ce acordă sume de bani de până la 10.000 lei, în rate fixe. Prin acest institut nebancar mai poți accesa și sume de bani fără dobândă, pentru 45 zile, prin vestitul credit pana la salariu.

💡 Ce suma pot împrumută și pe ce perioada?

 • Poți accesa sume de bani de minim 1500 lei și maxim 10000 lei în rate fixe.
 • Poți împrumuta sume mici de bani și pentru maxim 45 zile fără dobândă.

💡 Care sunt condițiile?

 • Să ai vârsta de minim 21 ani;
 • Să ai un venit lunar permanent indiferent de vârstă;
 • Să  deții un număr de telefon și o adresa de email;

💡 Care sunt actele necesare?

 • Buletinul de identitate
 • Documente care sa ateste ca ai un venit lunar, dar nu mai vechie de 30 zile.

💡 Care sunt avantajele creditului?

 • Tot procesul de creditare funcționează online;
 • Creditor serios care își respecta clienții;
 • Poți aplica chiar dacă nu ai un loc de muncă, dar ai venituri din altă parte;

💡 Dezavantajele împrumutului

Dobânda practicată este mare, precum o au toate instituțiile nebancare din România

Detalii pe Scurt

Împrumut: între 200 lei și 10.000 lei
Perioada creditului: Între 15 zi și 12 luni
DAE: 0% sau 1,2% zi
Acte necesare: Doar cu Buletinul
Tip Credit: Nebancar
Se Aplică: ONLINE
Varsta Minimă: 21 ani
Acordare Restanțierilor: NU

💡 Pareri si Opinii despre ferratum money

Gândește-te bine înainte să împrumuți – Dacă te-ai gândit să aplici la acest împrumut, este strict necesar să iți faci niște calcule foarte stricte înainte de a împrumuta.

La acest credit nu trebuie sa treci nici măcar o zi peste data scadentă, pentru că vei avea ocazia ca dintr-un împrumut fără dobândă să se transforme într-un împrumut cu dobânda. Îți voi explica de ce în următoarele rânduri.

De ce sa nu întârzi cu creditul? – În primul rând, trebuie să știi că într-adevăr  ferratum îți acordă bani fără dobândă, dar numai la primul credit, dacă ulterior se mai întâmplă să mai ai nevoie de o sumă de bani și vei solicita un alt credit, vei plătii dobânda pe banii împrumutați.

Deci: la creditul cu numărul doi nu o sa mai fie un credit fără dobânda ci cu dobânda.

Retine te rog! Dacă vrei ca împrumutul să rămână fără dobândă până îl vei achita, nu trebuie să treacă nici o zi mai mult de data stabilita cu creditorul, dacă vrei sa te bucuri de acest împrumut fără dobândă.

Termenul este de maxim în care trebuie să restitui suma de bani este de 45 zile, dar aceste detalii ți le voi da mai jos.

În cazul în care întârzi cu plata împrumutului, ți se va calcula o dobândă pentru fiecare zi în care întârzi, de aproximativ 1,2% pe zi ( nu ți se pare mult, dar e mult)

💡 Ce trebuie să reții dacă vrei sa aplici la acest împrumut?

 

 • Poți accesa bani fără dobândă doar dacă achiți împrumutul accesat la timp, dacă nu, dobânda penalizatoare este de 1,2% pe zi;
 • Din moment ce este un împrumut fără dobândă, este cât se poate de avantajos;
 • Dacă stau bine și mă gândesc, băncile nici nu te bagă în seama dacă ai veniturile mici sau vrei să împrumuți sume mici de bani, în schimb, acest ifn este cât se poate avantajos dacă vei creditul fără dobândă.

Poți împrumuta prin 2 variante la Ferratum

Poți împrumuta sume de bani pana la salariu, cu sume cuprinse între 200 lei și maxim 1400 lei, pentru minim 15 zile și maxim 45 zile. Iar dacă ești la primul împrumut, te poți bucura de un credit fără dobândă.

Mai ai o variantă prin oferta de împrumut de nevoi personale, care se adresează celor care doresc sume mai marii de bani, de minim 1500 lei și maxim 10.000 lei, pentru o perioadă de minim 6 luni la maxim 12 luni, în rate fixe.

Retine: Nu te aștepta să fie un creditor care te împrumută ieftin, este totuși scump, deoarece toate instituțiile nebancare din Romania practica o dobândă cu mult mai mare decât la bancă.

 

💡 Sfaturile și Părierile noastre despre Ferraum

O spun și mă repet încă o data: nu te arunca la un credit dacă nu ai nevoie urgent de bani.

Nu împrumută de bani pentru a cumpăra un telefon sau diverse prostii de genul acesta, o să-ți fie greu să-l restitui banii, deoarece toate împrumuturile accesate pentru a satisface mofturile, de obicei, 99% dintre cei care împrumuta, regretă.

Retine te rog următorul aspect! Ferratum nu îți oferă suma maxima cu împrumut dacă tu ai salariul minim pe economie. Crede-mă, nimeni nu te poate împrumuta peste bugetul tău familial. Dacă pui veniturile tale + ale soției, în acest caz, poți lua suma maxima de la ferratum.

Atenție mare la acest aspect important!  – dacă vrei ca împrumutul să rămână fără dobândă, este necesar să achiți împrumutul la timp, iar dacă îl vei achita la termenul stabilit din contract, vei restitui suma de bani fără dobândă.

 

💡 Teapa de la Ferratum. Chiar este asa?

Pai hai să îți explic cum stă treaba cu acest ifn ce acordă credite rapide online. Dacă te-ai gândit să împrumuți bani de la ferratum, mai exact, te afli într-o situație delicată și ai nevoie de bani cât mai urgent cu putința, ferratum este o soluție avantajoasa din 2 puncte de vedere: primul credit este acordat gratuit ( fără dobândă ), iar bani se acorda în maxim 24 ore de la solicitarea inițială.

Mai jos o să ai și alte aspecte, aici am vrut să va arăt ca nu poți lua teapa cu bani împrumutați din moment ce sunt fără dobândă. În plus,  dacă vei lua bani cu dobândă, tu vei semna un contract, în care este stipulat termeni și condițiile, iar dacă vei citi bine contractul, și vei calcula dobânda, vei știi dacă este un împrumut avantajos sau nu.

Periculos sau avantajos? Părerea mea personala!

Vad că se tot scrie că ifn-urile sunt periculoase, nu apela la aceste ca te tescuiesc sau alte abureli de 2 lei.

Pai mai fraților, dacă acest creditor ți-ar da teapă cu bani sau ar fi periculos, tu crezi ca ar mai rezista în Romania?

În plus, aceste instituții financiare au fost infinitate special pentru persoanele care au nevoie de credite nebancare acordate în condiții fulger sau celor care sunt refuzați de bănci. Nu cred că cineva care ar putea lua un credit de la bancă, la o dobândă foarte bună, s-ar mai îndrepta către ferratum sau alte instituții nebancare.

Ce este cu adevarat dezavantajos? Dacă nu achiți împrumutul la timp, vei fi penalizat cu o dobândă de 1,2% pe zi. Dar dacă achiți creditul în termenul convenit prin contract, exact cât ai împrumutat, atât vei înapoia, nimic mai mult.

Dacă aplici la un credit de nevoi personale cu dobândă, trebuie să precizez că dobânda este mare, precum o au toate instituțiile nebancare.

💡 Cât de dezavantajos este împrumutul pe care îl dorești să-l iei?

Întrebarea asta o primesc des și, m-am gândit să va spun tuturor că nici un împrumut din Romania nu este periculos, periculos poți fi tu când nu îl restitui, pentru că nu ți-ai calculat corect bugetul familial.

Gândește-te doar la momentul actual sau la momentele care au fost grave, când aveai nevoie de bani, precum aveai nevoie de aer…

Sa zicem că nu ai la cine apela să împrumuți banii necesari, ce te faci? Normal, cauți instituții nebancare ce te pot împrumuta cu banii necesari. Deci: în situații dificile nu mai contează dobânda ci contează să îl poți obține.

💡 Condiții și acte necesare pentru intrarea în posesia banilor la ferratum

Condiții

 • Trebuie să ai vârsta de minim 21 ani împliniți în momentul solicitări împrumutului;
 • Să ai un venit stabil lunar pe care să îl poți dovedii, nu doar din vorbe;
 • Să fii o persoana le fel de serioasa precum este ferratum;

Acte necesare:

 • Buletinul de identitate
 • Dovada veniturilor permanente indiferent de sursa veniturilor

 

💡 Ferratum mă împrumuta dacă sunt restantei?

Dacă ești înregistrat în biroul de credite nu vei putea împrumuta banii necesari, pentru ca ferratum nu acorda bani datornicilor. Dar nu te enerva, am pentru tine și creditori care împrumută restanțierii, vezi în recomandările de mai sus, sigur vei regăsi creditorul care ajuta restanțieri.

Vezi Specificațiile Împrumutului: Ferratum

Tip Împrumut

Nebancar

Suma minimă acordată

200 lei

Suma maximă acordată

10.000 lei

Vârsta Minimă

21 ani

Perioada minimă

15 zile

Perioada maximă

12 luni

Vechime minimă în muncă

1 luna

Acte Necesare

Buletinul de identitate

Gradul de aprobare

40%

Aprobare

În 30 minute

Acordarea banilor

24-48 ore

Aplicarea se face

ONLINE

Dobandă

aproximativ 1.2% zi

Se poate rambursa anticipat?

NU

Comision analizare dosar

NU

Comision de acordare

NU

Este necesară adeverință de venit?

NU

Garantii

NU

Girant

NU

Pot avea mai multe credite în desfășurare

DA

Adresa de email

DA

Se acordă și rău-platnicilor?

NU

Se acorda și restanțierilor?

NU

Tip dobândă

Fixă

Se poate accesa și fără dobândă la primul credit?

maxim 1900 pentru 45 zile este fara dobândă.

1 recenzie pentru Ferratum

5.0 din 5
1
0
0
0
0
Scrie o Recenzie
Arata tot Cele mai utile Cea mai mare evaluare Cea mai mică evaluare
 1. ®Credite-Bancare.com™

  Aștept părerile tale vizavi de acest creditor, fie bune sau rele…

  Îmi place(1) Nu îmi place(2)You have already voted this

  Adaugă-ți părerea

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Credite-Bancare.com By:C-B-C
  Logo
  Enable registration in settings - general