Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

8.5
Expert ScoreRead review
Product is rated as #4 in category Credit Rapid Nebancar
Dobanda7
Seriozitate9
Proces Acordare8.9
Credibilitate8.9

Cumpără produsul

Nu uita un lucru important despre provident!
Daca nu stiai, iti spun eu: provident pana in acest moment a ajutat peste 1 milioane de Romani cu diverse sume de bani, ceea ce la facut sa întreacă ori ce concurenta din domeniul financiar nebancar.

Teapa de la Provident. Chiar așa este?

Mai oameni buni, daca provident ar da teapă, voi credeți ca BNR l-ar mai lăsa sa activeze în Romania?

Nu uita un lucru: legile din România s-au schimbat atât de mult, încât le este imposibil unor creditori sa mai tepuiască oamenii prin diverse texte ilegale introduse în contractele de creditare.

Eu zic ca nu… La Provident te asigur de pe acum ca are niște contracte curate și legale , dar alte instituții nebancare s-ar putea să nu prea fie atât de corecte pe cât par.

 

Cum crezi tu ca te tepuiește? M-am minunat să citesc niște articole în care se spune că provident te tepuieste, nu lua bani de la acesta, ia grijă ca mare….bla! bla! bla!

Nimic mai fals de atât! Cum crezi tu că un institut nebancar te poate tepui cu bani când este reglementat de BNR?

Chiar crezi că vine provident la tine acasă și nu mai pleacă din casa ta pana nu iei bani împrumut? :)) Apropo: dai o raită pe google și ai sa vezi ca majoritatea articolelor sunt vechi de când istoria, iar cele care sunt mai noi, au fost putin retușate să para o noutate…

Te-am executat silit! Vad că unii se plang că sunt executați silit. Pai mai frate, dacă nu plătești creditul, este și normal să te execute silit, ( sau îți pune proptire pe salariu) pentru că ori ce bancă face acest lucru. Și tu dacă ai imprumuta pe cineva cu bani, cu siguranță l-ai dat în judecata sa-ti recuperezi banii.

Întrebarea mea este: de ce naibii te bagi să imprumuti bani dacă știi că nu poți să îi restitui? După ce ești executat silit de bancă, începi să te plângi pe forum si prin ziare ca banca a fost de vine… Dacă se întâmplă asta,  tu ești cel vinovat, deoarece nu ti-a calculat bine Bugetul când ai făcut împrumutul.

Când apelezi la un credit trebuie să fii responsabil de el!

 

back to menu ↑

Pareri si Opinii: Sfatul si Parerea mea despre Provident IFN

Înainte de a afla adevarul! Înainte, aveam o părere proasta despre provident, dar de la un timp, mi-am schimbat radical părerea despre acest institut financiar nebancar.

Evident, eram și eu ca si tine, indoctrinat cu prostiile care se scriu prin ziarele online, precum ca:  iți da teapa sau mai știu eu ce prostii de genu…

De multe ori, anumite ziare, scrie atât de rău despre acest institut nebancar, crezând ca vor fi reenumerați de către provident, pentru a șterge postările negative, dar se pare ca este o institutie financiara serioasa si nu se complica la aceste lucruri murdare, iar pentru asta îl felicit! Bravo Provident!

 

Cât de mult s-a schimbat? Inainte sa caut informatiile necesare, si sa scotocesc internetul pentru a crea aceasta recenzie pentru voi, nu ma așteptam ca provident sa devina atât de avantajos si să acorde bani într-un interval foarte scurt.

Acest creditor este cu mult mai avantajos decât în ani precedenți. Adevarul este ca: provident deține supremația pentru creditele oferite, iar cele mai mult persoane apelează la acesta cu încredere, pentru ca este cel mai cunoscut institut nebancar din Romania.

 

Adevarul gol-golut! Tu acum vrei sa imprumuti bani de la provident, nu-i asa? …dar nu prea ai incredere in el , pentru ca ai auzit prea multe lucruri rele, nu-i asa? No, la`s ca nu-i rau! Iti explic eu cum sta treaba…

Provident este unul din cele mai serioase imprumuturi nebancare din Romania. Te asigur ca asa este… In plus, iti poate acorda bani in 48 de ore prin mai multe variante de imprumut.

Acum la provident poti accesa bani de minim 500 lei si maxim 15.000 lei. Evident ca pentru suma maxima trebuie sa ai si un salariu pe masura.

Nu uita ca aceste institut nebancar se adreseaza si persoanelor cu venituri foarte mici, iar venitul minim pe care trebuie sa-l ai este de 300 lei lunar.

Restanțierii pot aplica? Da, majoritatea restanțierilor au putut aplica ala acest credit super rapid, evident, nu trebuie sa ai restante grave. Te întrebi ce înseamnă restante grave:

Nu trebuie sa fii rau-platnic, adica sa ai probleme cu restituirea banilor in repetate rânduri si sa fii trecut de fiecare data in biroul de credit al restanțierilor.

 

back to menu ↑

Periculos sau avantajos? Părerea Noastră!

Poate fi avantajos cât si dezavantajos, iti voi explica pe scurt aspectele importante:

Avantaje

Este printre cele mai accesate credite nebancare din Romania de către romanii care au nevoie urgenta de bani cu împrumut si doresc un imprumut sigur, cu acte putine si fara sa se complice prea mult, deoarece acest institut nebancar vine la tine acasă cu bani, ceea ce îl face super avantajos.

Vreau sa mai precizez următoarele: Daca in decursul a 30 zile, vrei sa restitui bani imprumutati, o poti face, platind dobanda doar pentru zilele in care bani au stat la tine, tot ce trece peste aceasta zi, platesti dobanda integrala conform contractului stabilit.

Ex: vrei 3000 lei prin acest imprumut rapid, pentru 10 luni, dar dupa 25 zile vrei sa restitui bani. Te asigur ca o poti face, plătind dobanda doar pentru aceste zile in care bani au stat la tine, adica pentru cele 25 zile. Atentie! Daca trece mai mult de 30 zile, vei plăti dobânda integrala stipulata in contract.

( Te rog sa mai verifici aceste lucruri, pentru ca se poate schimba intre timp, si nu doresc sa fii spus ceva greșit.)

Un alt aspect: prin lege, poti restituii bani in ori ce zi către ori ce institut financiar nebancar sau bancar fara vreo justificare in decursul a 15 zile, platind dobanda doar pentru zilele in care au stat bani la tine.

 

Dezavantaje

Dezavantajul este atunci când te bagi ca prostul la un împrumut pentru a-ti satisface mofturile… Cei mai multi regretă împrumutul, deoarece nu le-au fost de mare ajutor, pentru ca l-au împrumutata fara sa faca un lucru deosebit cu el…

Majoritatea cestor oameni, care au imprumutat bani pentru diverse nevoie, care nu necesita un imprumut, incep sa actioneze pe forumuri ca tembelii, precum ca provident i-a tepuit cu banii imprumutati, sunt prea scumpi…etc.

( cinte te-a pus sa iei bani, deoarece un credit se ia cu un anumit scop bine întemeiat, nu sa îmi cumpăr un iphone :))  )

back to menu ↑

Cât de dezavantajos este creditul rapid oferit?

După părerea mea nu exista credite dezavantajoase, deoarece tu in momentul cand cauti un credit il vrei pentru un anumit scop. de ex:

ai o problema financiara sau iti trebuie bani pentru o operație sau un proces civil si ai nevoie sa dai bani la avocat, altfel riști sa pierzi procesul. Crezi ca acest credit te dezavantajează in acele momente?

Dezavantajos este cand te bagi ca idiotul sa imprumuti bani pentru a-ti cumpara un iphone  sau alte mofturi de genu, cum foarte multi o fac, atunci devine foarte dezavantajos.

back to menu ↑

Tările in care mai activează provident

Pe provident îl mai găsești in: Polonia, Ungaria, Mexic, Bulgărea si Cheia, asta înseamnă ca din moment ce activează in mai multe tari, este din ce in ce mai credibil si mai serios.

Un astfel de institut nebancar, care activiaza in mai multe tari, nu ar putea sa își strice reputatia. Iti garantez!

back to menu ↑

Actele necesare pentru intrarea in posesia banilor

La provident ai nevoie doar de 2 acte pentru a intra in posesia banilor – dupa parerea mea cele mai simple acte pe care le poti procura usor: unul este buletinul de identitate, pe care îl ai tot timpul asupra ta, iar al doilea este fluturașul de salariu, pe care îl primești luna de luna.

Daca nu îl ai in luna curenta, nu este o problema, poți dovedii cu cel anterior, iar dacă nu le ai, este necesar sa astepti salariul următor sau alte documente care atesta veniturile tale.

back to menu ↑

Este necesar sa vina agentul acasa?

Ai doua variante prin care poti imprumuta bani rapid de, una prin care un agent bancar vine luna de luna de luna sau saptamana de saptamana si incaseaza ratele, iar alta prin care in depui bani in contul provident, luna de luna ( te duci la banca si virezi bani in contul – Este exact cum ai plătii o factura)

E timpul sa te decizi daca vrei imprumutul!
Te avantajează scorul creditului? Crezi ca avantajele sunt benefice? De dezavantaje ce posti spune?

Acest calcul este creat cu aproximație ( in mare ), deoarece provident poate in ori ce moment sa crească sau sa scadă costurile.

Cost aproximativ al creditului de la Provident

Cost împrumut cu aproximatie 44 saptamani 48 saptamani 58 saptamani
1000 lei 1.500 lei 1.813 lei 1945 lei
Cost împrumut cu aproximatie 58 saptamani 70 saptamani 80 saptamani
3000 lei 4.755 lei 5.121 lei 5.456 lei
Cost împrumut cu aproximatie 80 saptamani 90 saptamani 100 saptamani
5000 lei 8.661 lei 9.382 lei 9.727 lei

8.5Expert Score
...
Dobanda
7
Seriozitate
9
Proces Acordare
8.9
Credibilitate
8.9
PROS
 • Poți opta pentru un împrumuta bani în 24 ore
 • Un creditor foarte serios și înțelegător
 • Poți opta la un credit la domiciliu sau nu
 • Ratele pot fi săptămânale sau lunare
 • Aplici cu minimul de documente
 • Fără clauze abuzive în contractele oferite
CONS
 • Singurul dezavantaj ( Dacă nu este asa sa ma contrazici! ): Toate instituțiile nebancare au o dobândă mai mare decât la bancă.

Vezi Întrebări și Răspunsuri: Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

Ce tip de finanțare este?

Credit rapid

Care este suma minimă acordată?

500 lei

Care este suma maxima acordată?

10.000 lei

Care este vârsta minima necesară?

18 ani

Care e perioada minima de rambursare?

10 luni

Care e perioada maxima de rambursare?

22 luni

Ce vechime trebuie să am?

1 luna

Care este venitul minim acceptat?

300 lei

Ce dobanda dobândă se percepe? DAE

DAE este între 88 si 130% DAE ( aproximativ )

Care sunt actele necesare?

Buletinul de identitate + una din următoarele: fluturaș de salariu/cupon pensie, extrasul de pe contul cardului de salariu, adeverința de venit sau ori ce act care stabilește veniturile tale lunare

Care este gradul de îndatorare acceptat?

80%

În cât timp se aproba?

În 10 minute

În cât timp se acorda creditul?

24-48 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Poți avea mai multe credite în desfășurare?

DA

Se poate rambursa anticipat?

DA

Se aplică comisioane de analizare dosar?

NU

Se percep comisioane de acordare?

NU

Este necesară adresa de email?

OPTIONAL

Este necesară adeverința de venit?

Obtional

Se acorda si Restanțierilor?

Da – daca nu ai restante grave si in repetate randuri

Sunt necesare garantii?

NU

Este nevoie de girant?

NU

Tip Dobandă

Fixă

3 reviews for Provident – Păreri concrete si reale despre împrumutul oferit

4.7 out of 5
2
1
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. viorica

  Pe langa alte instituții ce acorda credite, după părerea mea este cel mai credibil institut nebancar și cel mai bun. Eu am apelat de 2 ori, prima oară am luat creditul a doua zi, iar a doua oară, in ziua când am sunat la ei.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Lolo Bia

  Mai, daca esti refuzat de banca, precum mai toti suntem refuzati de banci, deoarece vad ca cele mai multe banci ne cauta doar când are nevoie de noi, dar când avem noi nevoie, ne da cu sutu in fund. Eu zic ca e o solutie rentabila de creditare când esti refuzat de banci. Are dobanda cam mare, dar te ajuta la necaz, nu iti intoarce spatele…

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. iacobut lucica

  am un imprumut la voi si vreau o refinantare se poate, daca [poate as vrea cat mai repede

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *