Featured! - 95% Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.
Editor choice

Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

2,000 lei 100 lei

Împrumută Rapid Aici

8.6/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Credit Rapid Nebancar
Un creditor OK!
Dobânda
8
Seriozitate
8.8
Proces Acordare
9
Credibilitate
8.7
PROS:
 • Creditul rapid se acorda 100% Online;
 • Ai posibilitatea sa accesezi bani fără dobândă
 • Poți aplica simplu si rapid online
 • Se acorda si restantierilor
 • Înțelegător, rapid și de încredere;
 • Nu se regăsesc clauze abuzive în contracte
CONS:
 • Suma de bani se acordă doar prin transfer bancar;
 • Nu se acorda celor sub 20 ani
Ce părere ți-ai făcut pana acum de acest creditor?
Dacă ai citit avantajele și dezavantajele creditului, ma gândesc ca ți-ai făcut o părere despre acest creditor. Dacă vrei, poți aplica acum la acest credit fără dobânda pentru 30 zile sau pentru 12 luni în rate fixe.

Care este Avantajul Ofertei de la VivaCredit?

Primul avantaj pe care il are un astfel de împrumut rapid este ca nu se aplica dobanda pentru primul împrumut, adică pentru primele 30 zile, ceea ce il face foarte atractiv.

Este un institut nebancar 100% romanesc, ceea ce îi dă un grad ridicat de încredere și seriozitate. Printre avantaje importante, se numără următoarele:

 • Poți aplica simplu si rapid prin completarea formularului online in doar 2-3 minute;
 • Daca esti restanțier ai un plus valoare, deoarece ai șansa 100% sa iei creditul;
 • Bani se acorda fara dobânda pentru primele 30 zile, doar pentru primul credit ( Este un cadou de bun venit!);
 • Nu se regăsesc clauze abuzive în contractele de creditare sau alte tertipuri de înșelătorie;
 • Contractele sunt scrise în asa fel încât sa fie înțelese de către toate persoanele ce aplica;
 • Bani se acorda în decursul a 6 -14 ore;
 • Aprobarea se face pe loc, pe baza celor afirmate de tine;
 • Nu este nevoie de adeverința de venit;
 • …plus multe alte benefici care ti le voi da mai jos;

 

back to menu ↑

Ce sfaturi iți dăm?

Pentru ca este un credit nebancar rapid acordat fara dobanda, iti spun doar 2 lucruri: nu te arunca la prea multi bani, deoarece, daca nu plătești la timp imprumutul ai sansa sa platesti totuși dobanda pe bani accesați, deoarece pentru fiecare zi de întârziere vei achita o dobanda penalizatoare.

 

 • Nu recomand nici o data sa te imprumuti de bani daca nu ai o situație urgenta.
 • Față de alte instituții nebancare, care sunt la fel ca VivaCredit, acesta are un as in mânecă, creditul fara dobandă, si perioada de pana la 12 luni de restituire a creditului in rate fixe.

Din câte am întrebate pe clienții care au aplicat la acest tip de finanțare, pare a fi o finanțare urgenta si serioasă.

Multe dintre persoanele ce au aplicat la un astfel de credit, au spus ca acest credit fara dobanda este cât se poate de real si nu este o minciuna, in plus poti accesa bani si pentru perioade lungi de pana la 12 luni

Un lucru dezavantajos – cum spuneam mai sus – dacă nu restitui suma de bani la timp, riști să plătești totuși dobânda pe banii împrumutați.

 • Sfat de la Utilizatori – ”daca tot îl iei fără dobânda, ce naibii de pretenții să mai ai?”
 • Sfatul meu – Înainte să aplici la acest credit rapid pana la salariu, calculează veniturile si vezi daca intr-adevar ai posibilitatea sa restitui suma de bani accesata in termenul convenit, pentru a nu plătii dobânda pe bani împrumutați, deoarece tot ce trece de 30 zile, vei achita o dobânda penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere.

 

Dacă te întrebi cu ce este diferit Viva Credit față de alte instituții nebancare  trebuie sa citești următoarele:

A fost primul institut nebancar înființat in Romania, iar pana in acest moment a ajutat zeci de mi de persoane care au rămas în pana cu banii si au dorit un credit pana la salariu.

Daca ai ajuns din întâmplare in biroul de credite, stii foarte bine ca nu prea mai ai șanse sa accesezi un credit, dar cu împrumuturile de Viva Credit, totul este posibil. Acest institut nebancare acorda bani si restanțierilor

Misiunea Viva Credit este sa ofere solutii de creditare cât mai eficiente din care sa câștigați amândoi. Sunt multe alte institutii nebancare care din păcate, doresc sa câștige doar ei.

 

back to menu ↑

Care este riscul creditului pana la salariu de la Viva Credit?

Riscurile de fapt nu exista. Riscul exista doar dacă ti-l faci tu. Riscurile intervin doar daca nu-ti plătești împrumutul la timpul convenit cu banca.

Trebuie sa reții ca nu doar acest ifn te penalizează in caz de întârziere,  la toate institutiile nebancare  si bancare ai penalizare pe fiecare zi in care întârzii cu banii, iar in caz de refuz de cooperare, vei fi pasibil cu o actiune in justitie.

Dar nu uita,  viva credit nu procedează precum o fac ceilalți. Daca se intampla sa  nu poti platii suma de bani accesată la timp, trebuie sa suni, si iți garantez ca acest institut nebancar este cât se poate de înțelegător si vei rezolva problemele rapid.

back to menu ↑

Pot restitui banii mai repede?

Trebuie sa mai precizez ca pana la 30 zile este fara dobanda. De exemplu: ai luat 500 sau 1000 lei prin oferta rapida a creditului pana la salariu, pentru o perioada de 30 zile, la sfârșitul perioadei vei achita la fel cât ai împrumutat – valabil doar la primul împrumut. Tot ce trece de aceste 30 zile, vai achita dobanda pentru o perioada de pana la 12 luni.

Daca dorești sa restitui bani mai rapid decât, o poti face in ori ce zi , din momentul cand ai luat creditul pana la data scadenta, plătind dobânda doar pe zilele in care banii au stat la tine.

back to menu ↑

Cât durează și cum aplic la aceasta ofertă rapidă online?

Pentru a completa cererea de creditare, nu trebuie sa faci altceva de cât sa aplici pe butonul de mai jos, si sa completezi formularul de creditare in 2 pasi simpli, dupa care un agent te suna pentru confirmarea cererii – asta durează circa 5 – 10 minute dacă aplici intre orele 08 – 20 .

back to menu ↑

Care sunt actele necesare a ofertei de creditare?

Pentru creditul pana la salariu si cel de nevoi personale acordat de acest institut financiar nebancar, ai nevoie doar de buletinul de identitate, dovada unui venit stabil sau dovada unui loc de munca.

Precizez ca nu iti trebuie adeverința de venit. Daca trebuie sa dovedești bonitatea ta ca angajat, o poti face prin fluturașul de salariu sau extrasul contului de pe cardul de salariu… etc

back to menu ↑

Oare e adevarat ca viva credit acorda bani si restanțierilor?

Ofertele rapide de creditare acordate restanțierilor nu mai sunt o problema asa mare. Problema intervine doar dacă vrei un credit daca esti  rau-platnici, dar despre rau-platnici citesti mai jos.

In concluzie: da, intr-adevar,  Viva Credit acorda bani acestor categorii de persoane. Acest institut nebancar are un singur scop, acela de a te ajuta.

back to menu ↑

Si daca esti Rau-platnici pot aplica?

Daca vrei un credit rapid pentru rau-platnici, aici deja incepi sa ai o problema, dar nu problema ca nu ti-ar putea da creditul rapid dorit, ci problema ca ai proprie pe conturi din moment ce nu ai mai platit creditul, iar daca acest institut financiar nebancar iti vireaza suma de bani in cont, automat recuperatorii iti blochează banii. In concluzie, nu se poate accesa un credit rapid daca esti rau-platnic.

back to menu ↑

Cum functioneaza acest credit rapid, care este procesul?

Procedura la oferta de creditare pana la salariu de la viva credit este una foarte simpla: Te duci la butonul ”aplica acum la viva credit” , dupa care ajungi pe pagina ofertei, alegi suma si perioada de creditare, dupa care apesi butonul aplica,  unde vei introduce datele personale si numarul de telefon, iar in maxim 10 munte esti sunat, iar daca te misti rapid, poti avea banii in aceias zi in care aplici.

back to menu ↑

Care sunt penalizările creditului rapid de la Viva Credit?

Atentie! Nu esti penalizat daca esti bun platnic, nici o banca sau institutie nebancara nu penalizeaza clientul daca isi plateste la timp ratelele, dar daca  nu achiti la timp, dobanda penalizatoare este de 1,2% pe zi.

Ce zici, vrei imprumutul de la VivaCredit?
Daca ai ajuns pana aici, insemina ca ai studiat toate avantajele creditului. Daca vrei sa aplici acum este momentul potrivit. Aplica rapid acum si vei fi sunat in 10 minute de la aplicare.

Specification: Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

Ce tip de finanțare este?

Nebancară

Se aplica dobanda la primul credit?

Primele 30 zile fără dobândă

Care este suma minimă acordată?

100 lei

Care este suma maxima acordată?

2.000 lei

Care este vârsta minima necesară?

20 ani

Care e perioada minima de rambursare?

1 zi

Care e perioada maxima de rambursare?

3 luni

Ce vechime trebuie să am?

1 luna

Care sunt actele necesare?

Buletinul de identitate, dovada unor venituri permanente

Care este gradul de îndatorare acceptat?

80%

Încasarea banilor

Pe card

În cât timp se aproba?

Pe loc

În cât timp se acorda creditul?

6-24 ore

Prin ce modalitate pot aplica?

ONLINE

Ce dobanda dobândă se percepe? DAE

Fără dobândă pentru primele 30 zile

Se poate rambursa anticipat?

DA

Se aplică comisioane de analizare dosar?

NU

Se percep comisioane de acordare?

NU

Este necesară adeverința de venit?

NU

Sunt necesare garantii?

NU

Poți avea mai multe credite în desfășurare?

DA

Este nevoie să fiu angajat?

Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit

Se acorda si Restanțierilor?

DA

Tip Dobandă

Fara Dobanda

8 reviews for Viva Credit – Tot ce trebuie sa știi despre împrumutul nebancar online oferit.

4.0 out of 5
3
4
0
0
1
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Eleonora

  Nu pot sa imi dau seama unde a fost acest site, acum dau de el!!!!! Am avut niste probleme cu bani acum cateva luni si nu am putut sa fac rost de bani nici cum, parca toti au intrat in pamant, nimeni nu raspundea la telefon…. Sunt socat sa vad ca exista banci ce acorda bani imprumut fara dobanda, dar sunt si bucuros in acelas timp. Acum macar stiu de acest site, plus ca am vazut ca pe credite-bancare.com se gaseste toate creditele din Romania, pe care le poti compara. Bravo voua.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Ovidiu

  Ce pot spunde decat ca este o oferta excelenta

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Leana

  Am m luat acum cateva zile un credit rapid de la vivacredit.ro si chiar am o parere excelenta despre acesta. Bani mi-au fost dati fara dobanda, asta este si motivul principal pentru care am luat un astfel de imprumut online. Pentru cei care intr-adever doresc un credit fara dobanda, tot ce trebuie sa faci este sa aplici aici https://credite-bancare.com/oferta/vivacredit-ro/. Esti sunat foarte rapid prin acest link.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Petre luiza

  Din pacate nu respecta cerintele care le.au…eu de fiecare data cand aplic ma respinge si nici nu imi zice motivul…si fazacu biroul de credit de falsa…daca esti in birou NU iti aproba

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. VOICA NICOLINA

  SUNT CLIENT LA DV.SI MA INTERESEAZA UN CREDIT IN RATE DE 2000 LEI PE CITEVA LUNI.DATI-MI UN RASPUNS PE EMAIL DACA SE POATE. MULTUMESC ANTICIPAT.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. Adriana

  Prima recenzie cu adevarat de calitate… Asa am inteles si eu mai bine ce credit sa iau. Sincer sunt uluit de unicitatea si cat de completa este… Bravo [email protected]@

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. Eleonora

  Este un creditor care m-a ajutat foarte rapid. Am luat bani fara dobanda in plus am facut un contract pe 5 ani cu ei in care pot accesa sume de bani ori de cate ori raman fara bani. Buna treba

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 8. Matei Adrian Claudiu

  Buna ziua..as dori sa stiu daca pot lua un credit pentru o luna daca lucrez in alta tara? respectiv slovacia…am un salar de 850-900 euro…pot dovedi ,nu este o problema

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *