Viva Credit

VivaCredit este un institut ce oferă credit pana la salariu. Acesta te poate ajuta cu sume mici de bani pentru perioade de pana la 30 zile.  La acest creditor poți aplica și fără dobândă dacă nu ai mai luat de la ei nici un credit rapid pana acum.

Ce suma pot împrumută și pe ce perioada?

 • Poți accesa minim 100 și maxim 2000 lei pentru minim 1 zi și maxim 30 zile
 • Poți împrumuta sume mici de bani și pentru maxim 30 zile fără dobândă

Care sunt condițiile?

 • Sa ai vârsta de minim 20 ani
 • Sa deții un cont bancar sau un card
 • Sa ai un venit lunar permanent

Care sunt actele necesare?

 • Buletinul de identitate
 • Documente care sa ateste ca ai un venit lunar din care poți restitui suma împrumutată.

Care sunt avantajele creditului?

 • Poți aplica chiar dacă ești restanțier
 • Tot procesul de creditare funcționează online
 • Creditor serios care își respecta clienții

Detalii pe Scurt

Împrumut: între 100 lei și 2000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 30 zile
DAE: 0% sau 1,2% zi
Acte necesare: Doar cu Buletinul
Tip Credit: Nebancar
Se Aplică: ONLINE
Varsta Minimă: 20 ani
Acordare Restanțierilor: DA

Care este Avantajul Ofertei de la VivaCredit?

Primul avantaj pe care îl are un astfel de împrumut rapid pana la salariu este că nu se aplică dobândă pentru primul împrumut. Mai exact, îți oferă dobânda cadou pentru primele 30 zile, ceea ce îl face foarte atractiv.

Este un institut nebancar 100% romanesc, ceea ce îi dă un grad ridicat de încredere și seriozitate. Printre avantaje importante, se numără următoarele:

 

 • Poți aplica simplu și rapid prin completarea formularului online în doar 2-3 minute;
 • Dacă ești restanțier și nu ai avut restante extrem de grave, la viva credit ai un plus, deoarece ai șansa 100% să iei creditul;
 • Bani se acorda fără dobânda pentru primele 30 zile, doar pentru la primul imprumut ( Este un cadou de bun venit!);
 • Nu se regăsesc clauze abuzive în contractele de creditare sau alte tertipuri de înșelătorie;
 • Contractele sunt scrise foarte simplu, să fie înțelese de către toate persoanele ce aplică;
 • Banii se acordă în decursul a 6 -14 ore;
 • Aprobarea se face pe loc, pe baza celor afirmate de tine;
 • Nu este nevoie de adeverința de venit;
 • …plus multe alte benefici care ți le voi da mai jos;

 

back to menu ↑

Ce sfaturi iți dăm?

Pentru că este un credit nebancar rapid acordat fără dobândă, îți spun doar 2 lucruri: nu te arunca la prea multi bani, deoarece, dacă nu plătești la timp împrumutul ai șansa să plătești totuși dobândă pe bani accesați, deoarece pentru fiecare zi de întârziere vei achita o dobândă de penalizare, exact ca la băncile tradiționale din România.

 

 

 • Nu recomand nici o data să te împrumuți de bani de la viva credit dacă nu ai o situație urgentă.
 • Față de alte instituții nebancare, care sunt la fel ca VivaCredit, acesta are un as în mânecă, creditul fără dobândă.

 

Din câte am întrebate pe clienții care au aplicat la acest tip de finanțare, se pate ca este un tip de împrumut serios și extrem de urgent.

Multe dintre persoanele ce au aplicat la un astfel de credit, au spus că acest credit fără dobândă este cât se poate de real și nu este o minciună, în plus.

Un lucru dezavantajos – cum spuneam mai sus – dacă nu restitui suma de bani la timp, riști să plătești totuși dobânda pe banii împrumutați.

 

 • Sfat de la Utilizatori – ”dacă tot îl iei fără dobânda, ce naibii de pretenții să mai ai?”
 • Sfatul meu – Înainte să aplici la acest credit rapid până la salariu, calculează veniturile și vezi dacă într-adevăr ai posibilitatea să restitui suma de bani accesată în termenul convenit cu acest institut nebancar, pentru a nu plătii dobânda pe banii împrumutați, deoarece tot ce trece de 30 zile, vei achita o dobânda penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere. Deci: gândește-te bine dacă vrei acest împrumut rapid fără dobândă sau nu.

 

 

Dacă te întrebi cu ce este diferit Viva Credit față de alte instituții nebancare, trebuie sa citești următoarele:

A fost primul institut nebancar înființat în Romania, iar până în acest moment, a ajutat zeci de mi de persoane care au rămas în pană cu banii și au dorit un credit pana la salariu în condiții urgente.

Dacă ai ajuns din întâmplare în biroul de credite, știi foarte bine că nu prea mai ai șanse sa accesezi un împrumut la bancă, dar cu împrumuturile de Viva Credit, totul este posibil. Acest institut nebancare acorda banii necesari și restanțierilor.

Misiunea Viva Credit este sa ofere soluții de creditare cât mai eficiente din care să câștigați amândoi. Sunt multe alte instituții nebancare care din păcate, doresc sa câștige doar ei.

 

back to menu ↑

Care este riscul creditului pana la salariu de la Viva Credit?

Riscurile de fapt nu exista. Riscul exista doar dacă ți-l faci tu. Riscurile intervin doar dacă nu-ți plătești împrumutul la timpul convenit cu acestă bancă.

Trebuie să reții că nu doar acest ifn te penalizează în caz de întârziere,  la toate instituțiile nebancare  și bancare au penalizări pentru fiecare zi în care întârzii cu banii, iar în caz de refuz de cooperare, vei fi pasibil cu o acțiune în justiție.

Dar nu uita,  viva credit nu procedează precum o fac ceilalți. Dacă se întâmplă să nu poți plătii suma de bani accesată la timp, trebuie să suni la ei, și iți garantez că acest institut nebancar este cât se poate de înțelegător și vei rezolva problemele rapid, pe cale amiabilă.

back to menu ↑

Pot restitui banii mai repede?

Trebuie sa mai precizez că pana la 30 zile este fără dobândă. De exemplu: ai luat 500 sau 1000 lei prin oferta rapida a împrumutului până la salariu, pentru o perioada de 30 zile, la sfârșitul perioadei vei achita la fel cât ai împrumutat – valabil doar la primul împrumut. Tot ce trece de aceste 30 zile, vai achita dobândă pe bani accesați, și nu este tocmai ieftină.

Dacă dorești să restitui banii mai rapid, o poți face în ori ce zi , din momentul când ai luat creditul, până la data scadentă, plătind dobânda doar pe zilele în care banii au stat la tine.

back to menu ↑

Cât durează și cum aplic la aceasta ofertă rapidă online?

Pentru a completa cererea de creditare, nu trebuie sa faci altceva de cât sa aplici la formularul online, completezi formularul de creditare în 2 pași simpli, după care un agent te sună pentru confirmarea cererii – asta durează circa 5 – 10 minute dacă aplici intre orele 08 – 20 .

back to menu ↑

Care sunt actele necesare a ofertei de creditare?

Pentru creditul pana la salariu și cel de nevoi personale acordat de acest institut financiar nebancar, ai nevoie doar de buletinul de identitate, dovada unui venit stabil sau dovada unui loc de muncă.

Precizez că nu îți trebuie adeverința de venit. Dacă trebuie sa dovedești bonitatea ta ca angajat, o poți face prin fluturașul de salariu sau extrasul contului de pe cardul de salariu sau ori ce act care atestă că ai un venit lunar permanent.

back to menu ↑

Oare e adevarat că viva credit acorda bani și restanțierilor?

Ofertele rapide de creditare acordate restanțierilor nu mai sunt o problema așa mare. Problema intervine doar dacă vrei un credit dacă ești  rau-platnici, dar despre rau-platnici citești mai jos.

În concluzie: da, într-adevăr,  Viva Credit acorda bani restanțierilor. Acest institut nebancar are un singur scop, acela de a te ajuta.

back to menu ↑

Și dacă ești Rau-platnici pot aplica?

Dacă vrei un credit rapid pentru rău-platnici (persoanele care nu și-au mai achitat creditele luate nici o data), aici deja începi să ai o problemă, dar nu problema că nu ți-ar putea da creditul rapid dorit, ci problema că ai proprie pe conturi din moment ce nu ai mai plătit creditul, iar dacă acest institut financiar nebancar îți virează suma de bani în cont, automat recuperatorii îți blochează banii. În concluzie, nu se poate accesa un credit rapid dacă ești rău-platnic.

back to menu ↑

Cum funcționează acest credit rapid, care este procesul?

Procedura la oferta de creditare pana la salariu de la viva credit este una foarte simpla: Te duci la butonul ”aplica acum la viva credit” , după care ajungi pe pagina ofertei, alegi suma și perioada de creditare, după care apeși butonul ”aplica la un împrumut acum”,  unde vei introduce datele personale și numărul de telefon, iar în maxim 10 munte ești sunat, iar dacă te miști rapid, poți avea banii în aceeași zi în care aplici.

back to menu ↑

Care sunt penalizările creditului rapid de la Viva Credit?

Atenție! Nu ești penalizat dacă ești bun platnic, nici o bancă sau instituție nebancara nu penalizează clientul dacă își plătește la timp ratele , dar dacă  nu achiți la timp împrumutul, dobânda penalizatoare este de 1,2% pe zi.

 

Vezi Specificațiile Împrumutului: Viva Credit

Tip Împrumut Nebancar
Se poate accesa și fără dobândă la primul credit? Primele 30 zile fără dobândă
Suma minimă acordată 100 lei
Suma maximă acordată 2.000 lei
Vârsta Minimă 20 ani
Perioada minimă 1 zi
Perioada maximă 30 zile
Vechime minimă în muncă 1 luna
Acte Necesare Buletinul de identitate, dovada unor venituri permanente
Gradul de aprobare 80%
Încasarea banilor Pe card
Aprobare Pe loc
Acordarea banilor 6-24 ore
Aplicarea se face ONLINE
Dobandă Fără dobândă pentru primele 30 zile
Se poate rambursa anticipat? DA
Comision analizare dosar NU
Comision de acordare NU
Este necesară adeverință de venit? NU
Garantii NU
Pot avea mai multe credite în desfășurare DA
Este necesar să fiu angajat? Este nevoie sa ai o sursa permanentă de venit
Se acorda și restanțierilor? DA
Tip dobândă Fara Dobanda

7 recenzii pentru Viva Credit

4.0 din 5
3
3
0
0
1
Scrie o Recenzie
Arata tot Cele mai utile Cea mai mare evaluare Cea mai mică evaluare
 1. Eleonora

  Nu pot sa imi dau seama unde a fost acest site, acum dau de el!!!!! Am avut niste probleme cu bani acum cateva luni si nu am putut sa fac rost de bani nici cum, parca toti au intrat in pamant, nimeni nu raspundea la telefon…. Sunt socat sa vad ca exista banci ce acorda bani imprumut fara dobanda, dar sunt si bucuros in acelas timp. Acum macar stiu de acest site, plus ca am vazut ca pe credite-bancare.com se gaseste toate creditele din Romania, pe care le poti compara. Bravo voua.

  Îmi place(0) Nu îmi place(0)You have already voted this
 2. Leana

  Am m luat acum cateva zile un credit rapid de la vivacredit.ro si chiar am o parere excelenta despre acesta. Bani mi-au fost dati fara dobanda, asta este si motivul principal pentru care am luat un astfel de imprumut online.

  Îmi place(0) Nu îmi place(2)You have already voted this
 3. Petre luiza

  Din pacate nu respecta cerintele care le.au…eu de fiecare data cand aplic ma respinge si nici nu imi zice motivul…si fazacu biroul de credit de falsa…daca esti in birou NU iti aproba

  Îmi place(0) Nu îmi place(1)You have already voted this
 4. VOICA NICOLINA

  SUNT CLIENT LA DV.SI MA INTERESEAZA UN CREDIT IN RATE DE 2000 LEI PE CITEVA LUNI.DATI-MI UN RASPUNS PE EMAIL DACA SE POATE. MULTUMESC ANTICIPAT.

  Îmi place(0) Nu îmi place(1)You have already voted this
 5. Adriana

  Prima recenzie cu adevarat de calitate… Asa am inteles si eu mai bine ce credit sa iau. Sincer sunt uluit de unicitatea si cat de completa este… Bravo maaaaa!!@@

  Îmi place(1) Nu îmi place(1)You have already voted this
 6. Eleonora

  Este un creditor care m-a ajutat foarte rapid. Am luat bani fara dobanda in plus am facut un contract pe 5 ani cu ei in care pot accesa sume de bani ori de cate ori raman fara bani. Buna treba

  Îmi place(0) Nu îmi place(0)You have already voted this
 7. Matei Adrian Claudiu

  Buna ziua..as dori sa stiu daca pot lua un credit pentru o luna daca lucrez in alta tara? respectiv slovacia…am un salar de 850-900 euro…pot dovedi ,nu este o problema

  Îmi place(1) Nu îmi place(0)You have already voted this

  Adaugă-ți părerea

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Despre VIVA CREDIT

  Companie

  Program

  Orele de deschidere

  LUNIVINERI:24/7
  S MBĂTĂ – DUMINICĂ: 09:00 – 17:00

  Credite-Bancare.com By:C-B-C
  Logo