În acest post vei afla tot ce trebuie să știi despre creditul de nevoi personale oferit de Alpha bank. În plus, la sfârșitul postului vei avea lista cu toate băncile ce acordă împrumuturi de nevoi personale. 

Prin Alpha Bank poți accesa 3 tipuri de credite de nevoi personale. Aceasta bancă a pus la dispoziția ta aceste oferte deoarece dorește să te ajute exact pentru nevoia pe care o ai.

  • Oferta Alpha Rapid: este un credit de nevoi personale destinat persoanelor care doresc sume de bani de minim 500 euro și maxim 30.000 euro.
  • Oferta Alpha Home Deco: Acest tip de împrumut pentru nevoi personale se adresează persoanelor care doresc să-și renoveze sau amenajeze locuința. Prin aceasta oferta poți să împrumuți minim 500 euro și maxim 10000 euro(echivalent în lei)
  • Descoperire de card: acesta împrumut se adresează persoanelor care încasează salariul prin Alpha Bank. Prin această ofertă poți împrumuta bani de minim 3 salarii.

1

Ce trebuie să știi despre acest tip de împrumut de nevoi personale?

Despre împrumutul Alpha Bank

Alpha Bank este o bancă mare și serioasă, cu filiale în toată România. Accesată bancă vine cu un avantaj major, se adresează tuturor persoanelor care au un venit lunar, care poate fi dovedit, nu este neapărat să ai un venit din salariu sau pensie.

Împrumutul este unul avantajos, deoarece dobânda începe de la 8%, dar poate ajunge pana la 15%, în funcție de tipul de împrumut pe care vrei să-l accesezi și perioada în care dorești să restitui banii împrumutați.

Dacă aplici la oferta Alpha rapid, nu trebuie să te justifici bănci ce vei face cu banii. Sunt unele bănci care te întreabă, dar aceasta bancă nu te întrebă cum îți cheltui banii.

Creditul de nevoi personale se acorda în lei sau euro, în funcție de preferințele tale. De obicei împrumuturile în euro sunt mai ieftine. 

Dobânda practicată este fixă sau variabilă. Dobânda variabila este mai mică decât cea fixa. Eu aș merge pe o dobândă fixă.

2

Care sunt condițiile de acordare?

Condiții acordare a creditului

Accesată bancă are condiții de creditare foarte bune, de aceea a rezistat atât de mult pe piața bancară.  

Condițiile sunt următoarele:

  • Este absolut necesar să fi cetățean român su să ai rezidența pe teritoriul României
  • Vârsta minima pe care trebuie să o ai este de minim 18 ani
  • Vârsta maximă necesară este de 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare. Dacă dorești un credit de nevoi personale pe 5 ani, trebuie să ai 65 de ani în momentul în care aplici pentru un împrumut.
  • Se poate lua în calcul o gamă largă de venituri, pe lângă veniturile salariale, respectiv pensie, se mai ia în calcul ori ce venit constant, care poate fi justificat prin acte.
3

Cât te costă creditul de nevoi personale?

Costurile creditului de nevoi personale

Cum spuneam mai sus, dobânda variază, de la 8% până la 15 %. Mai jos o să iți fac niște calcule, pentru a-ți da seama care sunt costurile creditului.

Lom în calcul un împrumut de 10000 lei, pentru 5 ani.

Pentru un credit de 10.000 lei, luat pe 36 luni, adică 3 ani, vei avea o dobândă anuala de 9% și un DAE de 11,1%, plus un comision de analizare dosar care este de 240 de lei.  Rata lunară va fi de aproximativ 318 lei lunar, iar suma totală pe care o vei achita în 3 ani este de aproximativ 11.687 lei, ceea ce înseamnă un cost al creditului de 1.687 lei.

Dacă stai bine să te gândești, cei 1687 de lei, care înseamnă costul creditului, nu este o sumă foarte mare de bani, față de alte soluții de creditare pe care le regăsești în România.

Secretul dobânzi consta în următoarele: cu cât împrumuți bani pentru o perioadă mai mare, cu atât vei achita mai mulți bani.

4

Care sunt beneficiile creditului de nevoi personale de la Alpha Bank?

Beneficiile împrumutului de nevoi personale

Nu trebuie să te deplasezi pentru a ridica banii de la bancă, bani se vor vira pe cardul pe care ți-l crază Alpha Bank în momentul aprobării creditului.

Cardul de credit ți se acorda fără taxe de emitere. Acest card se poate folosii pentru a face cumpărăturile în mediul online și fizic

Poți opta pentru un plan de protecție suplimentar prin asigurarea de viata.

Dobândă este una modestă, iar dacă o comparăm cu alte bănci, vedem o deosebire aproape identică cu alte oferte de nevoi personale.

Acestă bancă îți spune pe loc dacă te încadrezi pentru împrumutul de nevoi personale, în acest fel poți aplica rapid la alta bancă, pentru a nu pierde timpul.

Banii sunt acordați in minim 24 de ore si maxim 48 de ore de la aprobarea împrumutului.

5

Care sunt actele de care am nevoie?

Acte necesare pentru a împrumuta

Poți opta prin mai multe variante, deoarece aceasta bancă este deschisă  spre simplificare procesului de creditare.

Dacă ai venituri din alte activități, pur și simplu trebuie să dovedești prin acte că încasezi venituri din activitățile tale sau din chirii.

Adeverința de venit nu mai este obligatorie, este opțional, deoarece acum toate băncile din România, dacă le dai acceptul, îți poate verifica veniturile în baza de date ANAF. Consultarea acestei baze de date este varianta cea mai simplă și sigură modalitate prin care banca îți poate verifica veniturile simplu și rapid, fără acte și alte hărți complicate.

Nu uita: buletinul de identitate este singurul act important cerut de bancă în momentul când aplici pentru un împrumut de nevoi personale.

7

Întrebări și răspunsuri

Întrebări și Răspunsuri

Este o banca serioasă?

Alpha Bank este un institut bancar cu vechime remarcabilă în România. Da, poți avea toată încrederea în acesta bancă atât timp cat ești o persoana serioasa și îți plătești ratele la timp.

În cât timp se aprobă împrumutul?

Aprobarea împrumutului se face în decursul a 24-48 de ore, dar ți se comunică pe loc care sunt șansele să-ți fie aprobat creditul. Acesta este un avantaj mare, deoarece te poți îndrepta spre altă bancă.

Ce dobânda practică Alpha Bank?

Dobânda practicată de Alpha Bank începe de la 8% și poate ajunge la 15 %. Dar, de obicei, pentru un împrumut modest (ex:10.000 lei), vei avea o dobândă de 9% și un DAE de până la 11%.

Care este diferența între dobânda fixa sau variabila?

Dobândă fixa = Rate egale pe toată durata împrumutului. Dobânda variabilă= ratele poți fi mai mari sau mai mici pe toată durata împrumutului.

Care este suma minimă acordată?

Poți împrumuta minim 500 euro. Împrumutul poate fi accesat atât in lei cât și în Euro, în funcție de preferințe.

Care este suma maximă acordată?

Suma maximă pe care o poți accesa este de 30000 euro, dar aceasta suma nu se poate accesa de oricine, deoarece trebuie să ai venituri lunare foarte mari pentru a beneficia de maximul sumei acordate.

Care este perioada minima a creditului?

Se poate împrumuta sume de bani pentru o perioada de minim 5 luni.

Care este perioada maximă a împrumutului?

Maximul împrumutului nu poate depăși 5 ani, adică 60 luni.

Care este vârsta minimă acceptată?

Poți aplica dacă ai vârsta de 18  minim în momentul în care aplici.

Care este vârsta maximă acceptată?

Vârsta maxima este de 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare. ex: Trebuie să ai 65 de ani dacă vrei un împrumut pe 5 ani, pentru că, la 70 de ani, să fie finalizată ultima rată.

Ce vechime trebuie să am?

Este necesar să ai o vechime de minim 12 luni lucrate neîntrerupt si minim 3 luni la ultimul angajator.

Ce venituri sunt acceptate?

Tot ce înseamnă venituri lunare care pot fi dovedite. De la salarii și pensii, până la chirii, dividente…etc

Pot împrumuta cu co-debitori?

La Alpha Bank se poate împrumuta cu maxim 2 codebitori.

Este necesară adeverința de venit?

Nu mai este obligatorie adeverința de venit. Aceasta bancă te poate verifica mai simplu și mai ușor prin consultare bazei de date ANAF, pentru verificarea veniturilor.

6

Sfaturi și păreri despre Alpha Bank?

Sfaturi și Păreri

Sfatul meu este ca în momentul când aplici la Alpha Bank, pentru un Credit de consum, să te gândești foarte bine, deoarece te îndatorezi o perioadă de timp, iar creditul accesat trebuie restituit în rate lunare. 

Nu aplica dacă nu te simți în stare să restitui împrumutul lunar, deoarece lucrurile se pot complica, pentru că toate băncile, după ce nu ai plătit creditul până la 3 luni, te executa silit, iar în plus, nu vei mai putea accesa bani pentru o perioada foarte mare de timp, de la nici o bancă.

Păreri despre împrumut

Nu este un împrumut rău, are o dobândă acceptabilă și nu are costuri ascunse.  Contractele nu au clauze abuzive. Ceea ce-mi place la Alpha bank este că îți spune exact costurile pe care le ai cu împrumutul, iar din ce îți comunică, nimic nu se modifica pe parcurs.

Deci: poți aplica cu încredere la un astfel de împrumut. Este o bancă serioasă si de încredere, iar comunicarea cu clienții se face pe înțelesul tuturor. 

Sfat: în cazul în care vei avea probleme cu restituirea ratelor din diferite motive, te rog să suni bancă și să le comunici problema, în acest fel, problemele se rezolvă foarte ușor și nu devii un client cu grad de neîncredere

Detaliile pe scurt ale creditului de nevoi personale de la Alpha Bank

InfoRăspuns
Tip ÎmprumutPentru nevoi personale
AprobareaÎn 24-48 ore
Dobândă minimăîntre 8% și 15%
Tip dobândăFixă sau variabilă
Suma Minimă acordatăminim 500 euro (echivalent in lei)
Suma Maximă acordatăminim 30.000 euro (echivalent in lei)
Perioada Minimă6 luni
Perioada Maximă50 luni (5 ani)
Vârsta Minimă18 ani
Vârsta Maximă70 ani
Vechime necesarăminim 3 luni la ultimul angajator
Vechime totala necesarăminim 12 luni neîntrerupt ca și angajat
Venituri acceptateori ce tip de venit pe care îl poți justifica
Codebitoripana la doi
Adeverinta de venitNU
Asigurare de viataDA
8

Vezi si alte credite bancare

Lista cu credite bancare

Mai jos ai lista completa cu toate imprumuturile acordate super urgent

Pentru a face o alegere foarte bună, ia-o incet... Studiaza cu atentie fiecare oferta in parte.

Numele meu este Keni Brid, iar meseria mea este de inginer. Îmi place să ajut oamenii să găsească cele mai bune soluții de creditare. Acesta este un hobby mai vechi, care mă satisface pe deplin. Când ajut oameni sa acceseze cele mai bune credite de nevoi personale sau alte tipuri de credite sunt cel mai bucuros.

Spune mai jos cu ce vă putem ajuta mai exact...

Scrie Aici

Credite-Bancare.com By:C-B-C
Logo
Enable registration in settings - general