Provident

Provident este un institut financiar nebancare de care am auzit cu toții. Acesta oferă sume de bani cuprinse între 500 lei și maxim 20000 lei.

💡 Ce suma pot împrumută și pe ce perioada?

 • Poți accesa minim 500 și maxim 15000 lei pentru minim 11 luni și maxim 30 luni

💡 Care sunt condițiile?

 • Sa ai vârsta de minim 18 ani
 • Sa ai un venit lunar permanent

💡 Care sunt actele necesare?

 • Buletinul de identitate
 • Fluturaș de salariu

💡 Care sunt avantajele creditului?

 • Poți aplica chiar dacă ești restanțier (fără să ai restante grave)
 • Tot procesul de creditare funcționează online sau la domiciliu

💡 Dezavantajele împrumutului

Dobânda este mare, precum la toate instituțiile financiare din România

Detalii pe Scurt

Împrumut: între 500 lei și 20.000 lei
Perioada creditului: Între 11 luni și 30 luni
DAE: 77% -130%
Acte necesare: Doar cu buletinul și fluturaș de salariu
Tip Credit: Nebancar
Se Aplică: ONLINE
Varsta Minimă: 18 ani
Acordare Restanțierilor: DA

 

💡 Teapa de la Provident. Chiar așa este?

Mai oameni buni, dacă provident ar da teapă, voi credeți ca BNR l-ar mai lăsa sa activeze în Romania?

Nu uita un lucru: legile din România s-au schimbat atât de mult, încât le este imposibil unor creditori să mai tepuiască oamenii prin diverse texte ilegale introduse în contractele de creditare.

Eu zic ca nu… La Provident, te asigur de pe acum, că au niște contracte curate și legale , dar alte instituții nebancare s-ar putea să nu prea fie atât de corecte pe cât par.

 

Cum crezi tu că te tepuiește? M-am minunat să citesc niște articole în care se spune că provident te tepuieste, nu lua bani de la acest institut nebancar, ia grijă ca mare….bla! bla! bla!

Nimic mai fals de atât! Cum crezi tu că un institut nebancar te poate tepui cu bani când este reglementat de BNR?

Chiar crezi că vine provident la tine acasă și nu mai pleacă din casa ta până nu iei bani împrumut?

Apropo: dai o raită pe google și ai sa vezi că majoritatea articolelor sunt vechi de când istoria, iar cele care sunt mai noi, au fost putin retușate să para o noutate…

Te-am executat silit! Vad că unii se plâng că sunt executați silit. Pai mai frate, dacă nu plătești creditul, este și normal să te execute silit, ( …sau să-îți pune proptire pe salariu) pentru că ori ce bancă face acest lucru. Și tu dacă ai împrumuta pe cineva cu bani, cu siguranță l-ai dat în judecata să-ți recuperezi banii in cazul în care nu dorește să ți înapoieze.

Întrebarea mea este: de ce naibii te bagi să împrumuți bani dacă știi că nu poți să îi restitui? După ce ești executat silit de bancă, începi să te plângi pe forum și prin ziare că banca a fost de vine… Dacă se întâmplă asta,  tu ești cel vinovat, deoarece nu ți-ai calculat bine Bugetul când ai făcut împrumutul.

Când apelezi la un credit trebuie să fii responsabil de el!

 

💡 Păreri și Opinii: Sfatul și Părerea mea despre Provident IFN

Înainte de a afla adevarul… Înainte, aveam o părere proasta despre provident, dar de la un timp, mi-am schimbat radical părerea despre acest institut financiar nebancar.

Evident, eram și eu ca și tine, indoctrinat cu prostiile care se scriu prin ziarele online, precum ca:  iți da teapa sau mai știu eu ce prostii de genul acesta.

Cât de mult s-a schimbat? Înainte să caut informațiile necesare prin scotocirea internetului pentru a crea aceasta recenzie pentru voi, nu ma așteptam ca provident să devină atât de avantajos și să acorde bani într-un interval foarte scurt.

Acest creditor este cu mult mai avantajos decât în ani precedenți. Adevarul este ca provident deține supremația pentru creditele oferite, iar cele mai mult persoane apelează la acesta cu încredere, pentru că este cel mai cunoscut institut nebancar din Romania.

 

Adevarul gol-goluț! Tu acum vrei să împrumuți bani de la provident, nu-i asa? …dar nu prea ai încredere în el , pentru că ai auzit prea multe lucruri rele, nu-i asa? No, la`s ca nu-i rău! Îți explic eu cum stă treaba…

Provident este unul din cele mai serioase împrumuturi nebancare din Romania. Te asigur că așa este… În plus, îți poate acorda bani în 48 de ore prin mai multe variante de împrumut.

Acum, la provident, poți accesa bani de minim 500 lei și maxim 15.000 lei. Evident că pentru suma maxima trebuie să ai și un salariu pe măsură.

Nu uita că aceste institut nebancar se adresează și persoanelor cu venituri foarte mici, iar venitul minim pe care trebuie sa-l ai este de 300 lei lunar.

Restanțierii pot aplica? Da, majoritatea restanțierilor au putut aplica ala acest credit super rapid, evident, nu trebuie să ai restante grave. Te întrebi ce înseamnă restante grave?

Nu trebuie să fii rău-platnic, adică să ai probleme cu restituirea banilor către bănci în repetate rânduri și să fii trecut de fiecare data în biroul de credit al restanțierilor.

 

💡 Periculos sau avantajos? Părerea Noastră!

Poate fi avantajos cât și dezavantajos. Îți voi explica pe scurt aspectele importante:

💡 Avantaje

Este printre cele mai accesate credite nebancare din Romania de către romanii care au nevoie urgentă de bani cu împrumut și doresc un împrumut sigur, cu acte puține și fără să se complice prea mult, deoarece acest institut nebancar vine la tine acasă cu bani, ceea ce îl face super avantajos.

Vreau să mai precizez următoarele: Dacă în decursul a 30 zile, vrei să restitui bani împrumutați, o poți face, plătind doar dobânda pentru zilele în care bani au stat la tine, tot ce trece peste aceasta zi, plătești dobânda integrala conform contractului stabilit.

Ex: vrei 3000 lei prin acest împrumut rapid, pentru 10 luni, dar după 25 zile vrei sa restitui bani. Te asigur ca o poți face, plătind dobânda doar pentru aceste zile în care bani au stat la tine, adică pentru cele 25 zile. Atentie! Daca trece mai mult de 30 zile, vei plăti dobânda integrala stipulata în contract.

( Te rog sa mai verifici aceste lucruri, pentru ca se poate schimba intre timp, si nu doresc sa fii spus ceva greșit.)

Un alt aspect: prin lege, poți restitui bani în ori ce zi către ori ce institut financiar nebancar sau bancar fără vreo justificare, în decursul a 15 zile, plătind doar dobânda pentru zilele în care au stat bani la tine.

 

💡 Dezavantaje

Dezavantajul este atunci când te bagi ca prostul la un împrumut pentru a-ti satisface mofturile… Cei mai multi regretă împrumutul, deoarece nu le-au fost de mare ajutor, pentru că l-au împrumutata fără să facă un lucru deosebit cu el…

Majoritatea cestor oameni, care au împrumutat bani pentru diverse nevoie, care nu necesita un împrumut urgent, încep să acționeze pe forumuri ca tembelii, precum ca provident i-a tepuit cu banii imprumutati, sunt prea scumpi…etc.

( cine te-a pus să iei bani, deoarece un credit se ia cu un anumit scop bine întemeiat, nu sa îmi cumpăr un iphone :))  )

💡 Cât de dezavantajos este creditul rapid oferit?

După părerea mea nu exista credite dezavantajoase, deoarece tu în momentul când cauți un credit îl vrei pentru un anumit scop. de ex:

ai o problema financiara, iți trebuie bani pentru o operație, un proces civil sau ai nevoie să dai bani la avocat, altfel riști sa pierzi procesul. Crezi ca acest credit te dezavantajează în acele momente?

Dezavantajos este când te bagi ca idiotul să împrumuți bani pentru a-ți cumpăra un iphone  sau alte mofturi de genu, cum foarte multi o fac, atunci devine foarte dezavantajos.

💡 Țările în care mai activează provident

Pe provident îl mai găsești în: Polonia, Ungaria, Mexic, Bulgărea si Cheia, asta înseamnă că din moment ce activează în mai multe tari, este din ce în ce mai credibil și mai serios.

Un astfel de institut nebancar, care activiză în mai multe tari, nu ar putea să își strice reputatia. Iti garantez!

💡 Actele necesare pentru intrarea in posesia banilor

La provident ai nevoie doar de 2 acte pentru a intra în posesia banilor. După părerea mea, sunt cele mai simple acte pe care le poți procura ușor, precum: unul este buletinul de identitate, pe care îl ai tot timpul asupra ta, iar al doilea este fluturașul de salariu, pe care îl primești lună de lună de la locul de munca.

Dacă nu ai fluturașul în luna curenta, nu este o problema, poți dovedii cu cel anterior, iar dacă nu le ai, poți dovedii cu extrasul de pe cardul de salariu.

💡 Este necesar sa vina agentul acasa?

Ai doua variante prin care poți împrumuta bani rapid: una prin care un agent bancar vine lună de lună sau săptămână de săptămână și încasează ratele, iar alta prin care depui bani în contul provident, lună de lună ( te duci la bancă și virezi bani în contul provident – Este exact cum ai plătii o factură)

 

Retine: este mai avantajos să împrumuți banii necesari prin virament bancar, deoarece are dobânda mai bună – cu mult mai bună.

 

Acest calcul este creat cu aproximație ( în mare ), deoarece provident poate în ori ce moment sa crească sau sa scadă costurile.

💡 Cost aproximativ al creditului de la Provident

Cost împrumut cu aproximatie 44 saptamani 48 saptamani 58 saptamani
1000 lei 1.500 lei 1.813 lei 1945 lei

Cost împrumut cu aproximatie 58 saptamani 70 saptamani 80 saptamani
3000 lei 4.755 lei 5.121 lei 5.456 lei

Cost împrumut cu aproximatie 80 saptamani 90 saptamani 100 saptamani
5000 lei 8.661 lei 9.382 lei 9.727 lei

 

Vezi Specificațiile Împrumutului: Provident

Tip Împrumut

Nebancar

Suma minimă acordată

500 lei

Suma maximă acordată

20000 lei

Vârsta Minimă

18 ani

Perioada minimă

10 luni

Perioada maximă

30 luni

Vechime minimă în muncă

1 luna

Venit minim lunar acceptat

300 lei

Dobandă

DAE este între 88 si 130% DAE ( aproximativ )

Acte Necesare

Buletinul de identitate + una din următoarele: fluturaș de salariu/cupon pensie, extrasul de pe contul cardului de salariu, adeverința de venit sau ori ce act care stabilește veniturile tale lunare

Gradul de aprobare

80%

Aprobare

În 10 minute

Acordarea banilor

24-48 ore

Aplicarea se face

ONLINE

Pot avea mai multe credite în desfășurare

DA

Se poate rambursa anticipat?

DA

Comision analizare dosar

120 lei

Comision de acordare

NU

Adresa de email

OPTIONAL

Este necesară adeverință de venit?

Obtional

Se acorda și restanțierilor?

Da – daca nu ai restante grave si in repetate randuri

Garantii

NU

Girant

NU

Tip dobândă

Fixă

1 recenzie pentru Provident

5.0 din 5
1
0
0
0
0
Scrie o Recenzie
Arata tot Cele mai utile Cea mai mare evaluare Cea mai mică evaluare
 1. CAMELIA

  Este convenabil și sunt corecți atit cit plătești ratele la timp
  Camelia

  Îmi place(0) Nu îmi place(0)You have already voted this

  Adaugă-ți părerea

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Credite-Bancare.com By:C-B-C
  Logo
  Enable registration in settings - general