Împrumut: între 100 lei și 40.000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 60 luni
DAE: Între 9% și 92%
Acte necesare: Doar cu Buletinul
1

Ce este un credit cu aprobare pe loc?

Tip imprumut

Un credit pe loc este cea mai simplă modalitate prin care poți accesa o suma de bani foarte rapid. Aceste tipuri de credite cu aprobare pe loc sunt acordate atât de băncile mari cât și de instituțiile nebancare din Romania.

De obicei, aceste tipuri de împrumuturi se acordă cu acte minim. Sumele de bani ce pot fi împrumutate variază, dar în general sunt sume cuprinse intre 100 lei si maxim 30.000 lei pentru minim 30 zile și maxim 60 luni, adică 5 ani.

În lista pe care o poți vedea mai jos, vei avea aproape 30 de împrumuturi, deoarece ne-am gândit să strângem toate tipurile de credite din România la un singur loc.

2

Căror persoane se adresează acest credit cu aprobare pe loc?

Condiții necesare

În lista cu acest tip de credit aprobat pe loc, pe care o găsești mai jos, vei avea oferte care se adresează persoanelor cu vârsta de minim 18 ani și maxim 75 ani.

În lista o să regăsești toate creditele care se acordă vârstei menționate mai sus.

Ce este avantajos la acest credit pe loc pentru tine azi este că acum ai de unde alege suma de bani pe care vrei să o împrumuți, deoarece am cautat noi pentru tine toate creditele din Romania, pentru a fi sigur că tu vei împrumuta banii necesari în cel mai avantajos condiții care exista pe piața financiar bancară și nebancară.

3

Care sunt actele necesare acestui credit cu aprobare pe loc?

Acte necesare

În primul rând, vreau să-ți spun că exista 2 tipuri de credite care se aproba pe loc: Creditele Bancare și Creditele Nebancare.

În listă pusa cu împrumuturi pusa la dispoziția ta, fiecare bancă în parte are condițiile poprii de creditare, dar în general, condițiile sunt următoarele:

💡 La banca

 • Este necesar sa ai minim 6 luni lucrate la ultimul loc de munca și minim 12 luni de când ești angajat cu contract de muncă;
 • Este necesar să aduci adeverință de venit dacă vrei să împrumuți mai mult de 20.000 lei;
 • Trebuie să treci de un scoring pentru ca dosarul de creditare sa fie aprobat;
 • Aprobarea se face pe loc;
 • Acordarea banilor, de obicei, îi primești în minim 24 ore și maxim 48 ore

💡 La instituțiile nebancare

 • Este necesar să ai minim o luna la ultimul loc de munca sau dacă nu muncești, să faci dovada ca ai un venit permanent din alte surse decât din salariu;
 • Tot procesul de creditare decurge online, fără sa te deplasezi la bancă;
 • Scoringul de calcul este mai flexibil decât la bancă;
 • Sunt instituții nebancare ce acordă suma de bani necesara chiar dacă ai fost restanțier la bănci;
 • Aprobarea se face pe loc;

În concluzie: este o diferență mare între bănci când vine vorba despre acest credit cu aprobare pe loc. Dar nu uita, în lista cu credite poți compara simplu împrumuturile intre ele.

4

💡 Ce condiții sunt necesare?

Condițiile creditului

Cum spuneam mai sus, pentru un credit pe loc, este absolut necesar să ai un venit permanent din salariu dacă aplici la bancă și un venit din salariu sau din alte surse dacă aplici la instituțiile nebancare.

Vârsta minima este de minim 18-21 ani și maxim 65 la banca, iar la IFN-uri, minim 18 și maxim 75 ani.

La ifn-uri poti aplica chiar daca ai fost restantier.

Nu este nevoie de adeverință de venit, deoarece veniturile se pot vedea la anaf, dacă le dai acordul bănci să-ți verifice veniturile.

5

Ce dobândă are un credit acordat pe loc?

Dobânda împrumutului

Dobânda variază de la o banca la alta, de obicei, este cuprinsă între 8% și 90% DAE.

La creditele până la salariu, dobânda este mai mare, de până la 1,2% pe zi, adică un DAE de intre 2000% si 4000%. Aici ai un avantaj, deoarece poți împrumuta chiar și fără dobândă.

6

💡 În cât timp se procesează actele?

Timp de aprobare

Actele pentru un credit cu aprobare pe loc este procesat imediat ce tu le-ai întocmit, deoarece în momentul în care aplici, vei fi sunat de un reprezentant al bănci, care îți va explica care sunt termeni si condițiile creditului.

Iar dacă tu accepți, ți se va trimite contractul de creditare pe care trebuie sa-l semnezi, după semnare, în decursul a 24 ore, vei primi bani sau nu.

În concluzie: la banca, un credit pe loc se acorda în minim 24 ore, la IFN tot la fel dacă accesezi un împrumut mai mare, dar dacă accesezi un împrumut pentru 30-60 zile, aprobarea se face în 2-3 ore ( totul depinde cât de rapid te misiți tu cu actele).

7

Căror persoane se adresează aceste tipuri de credite acordate pe loc?

Ce persoane pot aplica?

De obicei, cele mai multe instituții bancare din Romania se adresează atât tinerilor cât și pensionarilor pentru acest tip de credit cu aprobare pe loc.

Poti aplica chiar daca ai o firma, un pfa, incasezi bani din chirie sau alte tipuri de venituri.

Toate instituțiile bancare acordă creditul pe loc din lista oferită mai jos. Acordă creditele foarte flexibil și accepta diferite surse de venit, de acea este absolut necesar sa consulți lista cu acest tip de credit aprobare pe loc.

8

Ce banci si ce institutii nebancare acorda credit pe loc?

Bănci sau instituții nebancare?

Dacă vei să afli cine acorda credite aprobate pe loc, este absolut necesar să consulți lista cu împrumuturi creata de noi. Am creat o lista întreagă cu toate soluțiile de finanțare nebancară, care te va ajuta să faci alegerea cea mai potrivită pentru tine.

9

Întrebări și răspunsuri pe scurt

Întrebări și Răspunsuri

Cine acordă un credit pe loc?

Ar trebui să enumăr băncile și instituirile nebancare, este o lista lunga, iar cel mai bune ar fi să vezi lista completa cu acest tip de credit cu aprobare pe loc.

In cat timp se acorda un credit pe loc?

Sunt 2 variante pe care le poți studia acum:

La prima varianta poți obține bani în maxim 24-48 ore.
La a doua varianta poți obține suma de bani necesara în maxim 3 ore.

Pot avea mai multe credite în desfășurare?

Dacă aplici la bancă nu poți, doar dacă îți refinanțezi creditul existent.
Dacă aplici la instituțiile nebancare, sunt unele în lista pe care am creat-o ce te acceptă chiar dacă mai ai și alte credite în desfășurare.

În cât timp se aproba actele?

Totul depinde cât de rapid te miști tu. Din moment ce ai semnat contractul, bani ajung la tine în minim 3 ore și maxim 24-48. Totul depinde cât de mare este suma accesată

Ce condiții trebuie să îndeplinesc?

Este necesar să ai cetățenie în Romania, să ai un venit lunar permanent și să ai vârsta de minim 18 ani și maxim 75 ani.

Este nevoie de alte acte în afara de buletin?

Nu mai este necesară adeverință de venit, toate împrumuturile pe care le avem în lista acordă suma de bani necesară doar pe baza buletinului de identitate.

La ce sa mă uit când aplic pentru un credit online pe loc?

În primul rând, la notorietatea bănci, cât de corect și bine îți explică oferta, iar în cele din urma, la dobânda pe care o practica.

10

Vezi lista cu aceste credite aprobate imediat.

Vezi lista cu imprumuturi!

Vrei să vezi lista cu toate ofertele de împrumut?

Prinde ofertele azi
Aici sunt toate tipurile de creditări care se acordă online fără prea multe acte si aprobări
În această listă sunt toate împrumuturile online, peste 20 de oferte.

Vrei credit fulger nebancar?

Credit Fulger Nebancar
Credit Fulger Nebancar

Vrei să afli care sunt soluțiile cele mai bune prin care te poți împrumuta urgent de suma de bani necesară? Intra si vezi lista cu toate imprumuturile de la institutiile nebancare din Romania.

Intră și alege soluția optimă!

Vrei credit aprobare online?

Credit Aprobare Online
Credit cu Aprobare Online

Acesta este modalitatea prin care tu poți face rost de o suma de bani fără sa te deplasezi de acasă, din fata telefonului sau a calculatorului. Aci găsești cele mai ușoare modalități prin care te poți împrumuta în condiții simple.

Intră și alege soluția optimă!

Vrei credite cu aprobare imediata?

Credit Aprobare Imediat
Credit Aprobare Imediat

Multi dintre voi doresc să accesase împrumuturile cu acordare imediată. Aici vei avea o listă cu instituțiile ce te pot ajuta urgent cu suma solicitata. Vei avea o lista întreagă de creditori care te pot ajuta super rapid

Intră și alege soluția optimă!

Vrei credite fulger pana la salariu?

Credit Fulger pana la Salariu
Credit Fulger pana la Salariu

Dorești să accesezi bani până la salariu? Vrei să afli ce instituții acordă bani până la salariu? Aici vei avea o lista întreagă cu instituțiile nebancare ce acordă aceste tipuri de împrumuturi pentru 30-65 zile.

Intră și alege soluția optimă!

Credit urgent azi?

Credit Urgent Azi
Credit Urgent Azi

Te-ar interesa să te împrumuți de bani fără complicații chiar azi? Am găsit soluțiile pentru tine! Aici le poți compara pentru a lua cele mai bune decizii! Aceste soluții sunt potrivite pentru persoanele de peste 18 ani, care au un venit lunar.

Intră și alege soluția optimă!

Credit fulger aprobat online?


Credit cu Aprobare Online
Credit cu Aprobare Online

Creditele fulger aprobate online sunt cele mai la îndemână soluții când ai nevoie urgent de o sumă mică sau medie de bani. Aceste solutii se acceseaza doar daca esti intr-o situatie dificila si ai nevoie de o suma rapidă de bani

Intră și alege soluția optimă!

Mai jos ai lista completa cu toate imprumuturile acordate super urgent

Pentru a face o alegere foarte bună, ia-o incet... Studiaza cu atentie fiecare oferta in parte.

Numele meu este Keni Brid, iar meseria mea este de inginer. Îmi place să ajut oamenii să găsească cele mai bune soluții de creditare. Acesta este un hobby mai vechi, care mă satisface pe deplin. Când ajut oameni sa acceseze cele mai bune credite de nevoi personale sau alte tipuri de credite sunt cel mai bucuros.

2 Comments
 1. Cum pot proceda

Scrie Aici

Credite-Bancare.com By:C-B-C
Logo
Enable registration in settings - general