Editor choice

Detalii pe Scurt

Împrumut: între 100 lei și 3000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 90 zile
DAE: 0% sau 1,2% zi
Acte necesare: Doar cu Buletinul
Tip Credit: Nebancar
Se Aplică: ONLINE
Varsta Minimă: 18 ani
Acordare Restanțierilor: DA
Tip Împrumut

Nebancar

Suma minimă acordată

100 lei

Suma maximă acordată

3000 lei

Vârsta Minimă

18 ani

Perioada minimă

5 zile

Perioada maximă

62 zile

Vechime minimă în muncă

1 luna

Acte Necesare

Buletinul de identitate

Gradul de aprobare

70%

Încasarea banilor

Pe card

Aprobare

Pe loc

Acordarea banilor

24 ore

Aplicarea se face

ONLINE

Dobandă

Fără Dobandă la primul credit

Se poate rambursa anticipat?

DA

Comision analizare dosar

NU

Comision de acordare

NU

Este necesară adeverință de venit?

NU

Garantii

NU

Pot avea mai multe credite în desfășurare

DA

Se acorda și restanțierilor?

DA

Tip dobândă

Fixă

Credit fix este un institut institut financiar nebancar ce acordă sume mici de bani pentru perioade scurte, special pentru persoanele care doresc să împrumute un credit fulger. Poți împrumuta sume cuprinse intre 100 și 3000 lei.

Ce suma pot împrumută și pe ce perioada?

 • Poți accesa minim 100 și maxim 3000 lei, pentru minim 1 zi și maxim 3 luni
 • Dacă nu ai mai luat bani cu împrumut de la CreditFix, poți aplica și fără dobândă pentru primul împrumut.

Care sunt condițiile?

 • Să ai vârsta de minim 18 ani
 • Să ai un venit lunar de minim 500 lei

Care sunt actele necesare?

 • Buletinul de identitate
 • Documente care sa ateste ca ai un venit lunar din care poți restitui suma împrumutată.

Care sunt avantajele creditului?

 • Poți aplica chiar dacă ești restanțier
 • Tot procesul de creditare funcționează online
 • Creditor serios care își respecta clienții

Dezavantajele împrumutului

 • Poți împrumută bani necesari doar online
 • Aplica penalizări în cazul în care se întârzie cu plata ratelor și nu se anuntă.
(O recenzie client)
Produsul este clasat pe locul #2 în categoria Credit Nebancar Rapid

Ce trebuie să ști de credit fix?

La creditfix este recomandat să te împrumuți doar dacă ai nevoie rapid de o suma de bani. Acest institut financiar nebancar a fost înființat strict pentru cei care doresc să împrumute un credit ca fulgerul . Mai exact, pentru cei care sunt în situații foarte grele și doresc o sumă mică de bani pentru a ieși din probleme de care au dat.

Nu este un creditor ieftin, deoarece creditele nebancare nu sunt ieftine, mai toți aplica aceeași dobândă dacă dorești sume mici de bani pentru perioade scurte.

Un avantaj mare pe care îl ai la aceste tip de împrumut online este că ai dobândă 0% dacă ești la primul împrumut la CreditFix. Ceea ce înseamnă că suma de bani pe care o accesezi cu împrumut se restituie la costuri 0%.

Care este procesul prin care trebuie să treci până la aprobare?

Este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci în acest moment este să intri pe creditfix.ro și sa alegi ce suma de bani pe care o vrei, după care apeși butonul aplica acum, vei fi redirecționat către o pagină, iar pe acestă pagină se află formularul de creditare, care trebuie completat cu datele personale.

 

După ce toate căsuțele sunt completate, apeși butonul trimite. După trimiterea formularului, nu durează mai mult de 15-30 minute până ce un agent te sună pentru confirmarea cererii, explicarea împrumutului în detaliu. Dacă accepți toți termenii, trebuie să trimiți prin email o poza cu buletinul tău de identitate, pentru a confirma că ești tu cel care a aplicat și să trimiți actele care ți-au fost cerute.

Dacă totul merge conform așteptărilor, banii îți sunt virați în cont în cel mai scurt timp.

Care este dobânda și cum se calculează?

De fapt dobânda este 0% pentru primul împrumut pe care îl faci la acest creditor. Sincer nu am ce calcule să-ți fac când ai dobândă 0%.

În cazul în care mai dorești un împrumut pe viitor, dobânda este în jur de 1,25% pe zi. Sa nu crezi ca poți accesa bani fără dobândă la nesfârșit, trebuie să câștige și ei ceva, altfel dau faliment.

Cum se rambursează creditul?

Rambursarea se face foarte simplu, prin virament bancar. Acum dacă te întrebi ce este viramentul bancar, îți voi detalia pe scurt pe înțelesul tău:

Viramentul bancar este la fel cu te duci să achiți fracurile la energia electrica, doar că, de data asta, te duci la bancă și pui bani în conturile pe care acest creditor le-a trecut în contractul pe care l-ai făcut cu acest creditor.

Mai jos ai conturile în care trebuie sa adaugi bani după cele 93 de zile

Ce penalizări poți avea dacă întârzii cu plata la CreditFix

Trebuie să precizez: nici un creditor din România, fie el Bancar sau Nebancar, nu dorește să te penalizeze dacă întârzi cu palat ratelor. Dar multi dintre oameni, de rușine, când se întâmpla sa nu aibă banii pentru a achita împrumutul, nu sună creditorul, pentru a putea rezolva problemele amiabil, asta înseamnă că vei fi penalizat cu 1,2% pe zi, pentru fiecare zi de întârziere.

În concluzie: acest creditor te penalizează cu 1,2% pe zi pentru fiecare zi de întârziere dacă nu ești corect și nu anunți în cazul în care întâmpini probleme cu plata ratelor.

Trebuie să mai precizez că ai în față un creditor care dorește să colaboreze cu țin pe termen lung, ceea ce înseamnă că te va ajuta dacă întâmpini probleme, important este să îi anunți și să le spui problema de care ai data de nu poți achita rata la data scadentă.

Care este părerea noastră despre CreditFix?

După părerea noastră, acest creditor, pe numele lui Credit Fix, are un avantaj pe care puține instituții nebancare le au, acela find împrumutul cu Dobândă 0%, adică vei împrumuta bani fără să achiți nimic, cât vei împrumuta, exact atât vei și restitui înapoi.

Retine: nu este un institut nebancare la care sa apelezi pentru a împrumuta bani pentru nevoi minore, acest institut nebancare trebuie apelat doar dacă ai nevoi urgente.

Dacă mai vrei să împrumuți de la acest creditor în viitor, trebuie să precizez că nu este tocmai ieftin, dar dacă stai să te gândești că te-ai folosit de bani lor fără dobândă, se merita sa plătești și dobândă pe bani accesați.

Nu am lucruri rele de spus despre el în afară de dobânda cam mare dacă vrei și al doilea împrumut, în rest toate bune cu acest creditor.

 

Află toate detaliile împrumutului de la CreditFix

Cum spunem mai sus, creditfix este un creditor care acordă suma de bani în condiții foarte simple.

Ce acte sunt necesare?

Toate documentele se trimit pe adresa de email [email protected].  Iar aceste documentele de care ai nevoie pentru a putea accesa suma de bani necesara sunt urmatoarele:

 • Copie după buletinul de identitate ( poza făcută cu telefonul sau scanată la imprimantă)
 • Adeverință de venit de la angajator
 • Este necesar să ai card de salariu, deoarece este necesar extrasul de cont al cardului pe luna precedentă.

 

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi creditul?

Pentru a putea să împrumuți bani necesari de la acest institut nebancar, este absolut necesar să îndeplinești condițiile de mai jos:

 • Să ai cetățenie în acesta târa;
 • Să ai vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul în care aplici pentru un credit;
 • Să încasezi salariul într-un cont bancar sau card de salariu;
 • Să ai venitul lunar de minim 500 lei;
 • Să ai adresa de email și număr de telefon valabil;

Ce tipuri de venit se acceptă?

 • Sa ai un salariu legal, printr-un contract de munca legal;
 • Sa fi pensionar legal în România;

Care este perioada maxima a împrumutului?

Poți face un contract pe 5 ani cu cei de la CreditFix, care poate fi anulat ori când dorești. Ce este cu adevarat important la contractul pe 5 ani: nu te obliga să achiți nimic dacă nu împrumuți bani, asta înseamnă că îți oferă posibilitatea să accesezi o sumă de bani ori când ai nevoie, fără să mai semnezi alte contracte.

În concluzie: poți retrage bani din cont ori când dorești, pentru o perioada de maxim 92 zile.  Asta înseamnă că în cele 92 zile trebuie să pui suma de bani înapoi în cont.

De reținut: sfatul meu este să nu aștepți 92 zile pentru a pune toată suma în cont, pune bani în cont de fiecare dată când primești salariul, deoarece dacă aștepți până în ultima zi, este posibil să te prindă fără bani, iar creditfix aplica penalizări pentru fiecare zi de întârziere.

Ce dobânda vei achita?

Cum spuneam mai sus, acest tip de credit este fără dobânda, dacă ești la primul împrumut la creditFix, asta înseamnă o gură de oxigen pentru tine, deoarece cât vei împrumuta, exact atât vei și restitui.

Dacă după un timp, mai vrei să te împrumuți de o suma de bani, vei achita o dobândă fixa de 1,2% pe zi.

Care este suma maxima pe care o poți împrumuta?

Suma maxim nu poate fi mai mare de 3000 lei. Dacă ai luat mai multe împrumuturi de la ei, acestă sumă poate creste, totul depinde de seriozitatea ta, cât de corect ai fost cu plata ratelor.

Pot avea mai multe credite in acelas timp?

Aici depinde de tine, adevarul este că nu trebuie să te împrumuți de bani dacă mai ai și alte rate, la alte bănci, deoarece te vei îngropa și mai mult în datorii. CreditFix, nu acorda bani celor care mai au și alte datorii active în acest moment.

Ai o șansă, că toate împrumuturile pe care le ai și cel pe care îl faci, să nu treacă de 55% din totalul veniturilor tale lunare.

1 recenzie pentru CreditFix

5.0 din 5
1
0
0
0
0
Scrie o Recenzie
Arata tot Cele mai utile Cea mai mare evaluare Cea mai mică evaluare
 1. Tănase Cristina Margareta

  DaDae sau FIX

  Îmi place(2) Nu îmi place(0)You have already voted this

  Adaugă-ți părerea

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Credite-Bancare.com By:C-B-C
  Logo
  Enable registration in settings - general